Οι... λιγοτερο διασημοι guitarists

αλλωστε ειναι γνωστο οτι ειμαστε ο εξυπνοτερος και καλυτεροτερος λαος του κοσμου με ..περισιο γουστο  & οταν εμεις χτιζαμε Παρθενωνες οι αλλοι τρωγαν ..βελανιδια...
  παντως αν μ@μησουμε το thread θα το θεωρησω "ελληνικη" συμπεριφορα οποτε...cool it guys. ;)

longshadow είπε:
αλλωστε ειναι γνωστο οτι ειμαστε ο εξυπνοτερος και καλυτεροτερος λαος του κοσμου με ..περισιο γουστο  & οταν εμεις χτιζαμε Παρθενωνες οι αλλοι τρωγαν ..βελανιδια...
  παντως αν μ@μησουμε το thread θα το θεωρησω "ελληνικη" συμπεριφορα οποτε...cool it guys. ;)
;)

αλλωστε ειναι γνωστο οτι ειμαστε ο εξυπνοτερος και καλυτεροτερος λαος του κοσμου με ..περισιο γουστο  & οταν εμεις χτιζαμε Παρθενωνες οι αλλοι τρωγαν ..βελανιδια...  παντως αν μ@μησουμε το thread θα το θεωρησω "ελληνικη" συμπεριφορα οποτε...cool it guys
Σωστος!Αλλωστε και εγω δεν ειμαι Ελλην ειμαι απο τον...Σειριο... :) :)

Superfunk είπε:
Σωστος,απλα ο Johny ειναι τοσο επιδραστικος κιθαριστας που χαλαρα μπορει να μπει διπλα στον Hendrix,στον Edge & στον Gilmour ....ειναι σχολη απο μονος του πως να το κανουμε.... ;)
απο τη μια πλευρα ειμαι πολυ υπερ του εναλλακτικου κιθαριστα και συμφωνω με Silot ,αλλά απο την αλλη οι coldplay συνολικα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.Γι αυτο ,με την προταση παραπανω διαφωνω με καθε δυνατο γεωμετρικο τροπο ;D ,αν μη τι αλλο,επειδη πρεπει να δουμε ποσοι θα τον ακουνε σε 10-20-30 χρονια κλπ.

edit:ακυρο,νομιζα ελεγες για τον κιθαριστα των coldplay

edit2:ξανα-ακυρο,καλα τα λεω τελικα ;D ;D ;D
οχι για τον Johny MARR ελεγα..οποτε.... ξανα-ακυρωσε :) :)
ξανα-ακυρώνω :D :D :D

aynsley lister

(τι κανω λαθος και μου βγαινουν συνεχεια διπλά;copy paste to link απο emped κανω...)

thanks mscmkr ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Sf είσαι κακός,εγώ ήθελα να βάλω ribot,αλλά αφου απο εσένα τον έμαθα,χαλάλι.

Hiram Bullock

(τα περισσότερα βίντεο είναι κακογραμμένα ,οπότε βάζω 2)

http://www.youtube.com/watch?v=-npPObxzXSs

τρίτη φορά που πάω να ποστάρω και μου το κόβει

''ενώ πληκτρολογουσατε κλπ...''

takis είπε:
(τι κανω λαθος και μου βγαινουν συνεχεια διπλά;copy paste to link απο emped κανω...)
Κάνε copy paste μόνο το λινκ της σελίδας. Μην κάνεις embed. Το κάνει αυτόματα το φόρουμ.

takis κατι μου θυμιζε το δωματιο... τελικα καταλαβα....Guthrie Govan                                       

takis είπε:
Θα κανεις μονο το URL copy-paste.

Tο οποιο για να το κανεις σωστα copy θα πατας εκει που λεει

"About This Video" απο κατω λεει "more".

Οταν πατας "more" σου ανοιγει περισσοτερες πληροφοριες για το Video.

Σε αυτες φαινεται και το URL, το κανεις copy-paste οπως ειναι και δεν χρειαζεται ουτε "εισαγωγη συνδεσμου" ουτε τιποτα.

kurt rosenwinkel

απλα μοναδικοι...τον kreisberg τον ειδα και live στην κερκυρα το καλοκαιρι!

ναι ρε Pat Travers.

Tι μου θυμισες.

εκεινο το Live το "Go for... δεν θυμαμαι και γω..."  το ειχα λειωσει.

Boom boom, steve κλπ

καλα ολοι αυτοι ειναι διασημοι.

απλα επειδη ειναι λιγο πιο παλιοι και οχι διαφημησμενοι δεν τους ξερουν οι νεοτεροι.

Εδω να μου πεις υπαρχουν ανθρωποι και περισσοτερο κιθαριστες στην ελλαδα που δεν εχουν ακουστα τον eric johnson.

γι'αυτους θα ηταν ενας απο τους "λιγοτερο διασημους guitarists" ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back