Αγγελίες
Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου με τους YES (φωτογραφίες) | Page 3 | Noiz Forum
  • Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου με τους YES (φωτογραφίες)

• Thread starter Thread starter Waterfall-K
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 2K
Τους είχα πει να το κάνουμε σε βινύλιο, με λιγότερο δυναμικό εύρος του μέσου θα ακιυγονταν καλύτερα τα όργανα. 

Εγω δεν φταίω. Είμαι ο καλύτερος. Τα παράπονα στον ηχολήπτη. Εγω καλά τα παίζω. Αντε τώρα ?

?
έπρεπε να με φωνάξετε. να ερχόμουν να έκανα μια ωραία ψηφιακή ηχογράφηση με το dat και μετά θα τυπώναμε ένα χρωματιστό τρικολόρ βινύλιο με αντάυγες, θα το δίναμε 45 ευρώ.

Μη σε πω ότι θα το βγάζαμε σε βινύλιο 45 στροφών.

έπρεπε να με φωνάξετε. να ερχόμουν να έκανα μια ωραία ψηφιακή ηχογράφηση με το dat και μετά θα τυπώναμε ένα χρωματιστό τρικολόρ βινύλιο με αντάυγες, θα το δίναμε 45 ευρώ.

Μη σε πω ότι θα το βγάζαμε σε βινύλιο 45 στροφών.
Εγω έπρεπε να μιξαρω. Είμαι μεγάλος μαστερας. Τότε βέβαια δεν ΗΚΣΕΡΑ, τώρα έχω μάθει, έχω και ηχεia Presonus ?και T-RACKs με ΑΙ@???

Μερικές ακόμα φωτός, δυστυχώς της ίδιας ποιότητας. Όλες οι φωτογραφίες που υπάρχουν σε αυτό το θρεντ τραβήχτηκαν στις 11 Ιουλίου 1974 από την τότε σύντροφο του Παπαθανασίου. 

image.png

Vangelis & Chris Squire

image.png

image.png

Vangelis on drums

image.png

Vangelis & Jon Anderson

image.png

image.png

image.png

Αφού τελικά δεν τα βρήκαν και ο Παπ. τούς χαιρέτησε, οι YES προσέλαβαν τον Patrick Moraz. Το πρώτο άλμπουμ με αυτόν (Relayer) κυκλοφόρησε στα τέλη του 1974.

Trivia: η κλασική εισαγωγή του "Sound Chaser" είναι παιγμένη με το Rhodes του Παπαθανασίου, μια και κατά την διάρκεια της ηχογράφησης το Rhodes του ήταν ακόμα στο στούντιο κι έτσι ο Moraz το χρησιμοποίησε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα