- Πόντοι
- 4,208
Έχω την εντύπωση- αλλά θα το τσεκάρω από την "πηγή" μου- ότι είχε και ένα σπίτι κάπου στα νότια προάστια.
Παλαιό Φάληρο σε πολυόροφη πολυκατοικία κοντά στην θάλασσα, σχεδόν απέναντι από το θέατρο? :classic_tongue:
Έχω την εντύπωση- αλλά θα το τσεκάρω από την "πηγή" μου- ότι είχε και ένα σπίτι κάπου στα νότια προάστια.
Αν εννοείς τη Βούλα, εκεί έμενε με ενοίκιο.Έχω την εντύπωση- αλλά θα το τσεκάρω από την "πηγή" μου- ότι είχε και ένα σπίτι κάπου στα νότια προάστια.
Ας την αφήσουμε ήσυχη γιατί όντως, τα τελευταία 192 χρόνια στην Ελλάδα, άμα την κρίνεις την εξουσία από όπου και να είσαι θα έχεις πρόβλημα. Επειδή παντού βασιλεύει η κομματοκρατία.
Η οποία όμως κομματοκρατία προάγεται από ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ στην περίπτωσή μας και όχι μόνο.Κορεκτεντ.
Είπα να πάω για ύπνο και δεν πήγα. Ε, τώρα πάω. ?
Κάνω φάστινγκ. ?Κάτσε βρε Κώστα, 11 η ώρα είναι ακόμα.
Έφαγες τίποτα τουλάχιστον ή θα κοιμηθείς με άδειο στομάχι?
Η οποία όμως κομματοκρατία προάγεται από ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ στην περίπτωσή μας και όχι μόνο.
Κάνω φάστινγκ. ?
Έχω χάσει 10 κιλά και έχω ξαναβγάλει μύες.
Άλλα 10 και καθάρισα.?
μόνο ο λαός μπορεί να φέρει την ισορροπία με συμμετοχή και αντίσταση. Δεν μπορεί να είναι εργολάβος των κερδών τους και μέτοχος μόνο στη χασούρα. Χασμ! (χασμουρητό?)Γιατί ξέρεις καμμία κομματοκρατια να προάγεται από.... δημόσια συμφέροντα;
?
Ή για το καλό του λαού και τη?ς χώρας;
?
Εγώ δεν άντεχα άλλο τόσο χοντρός. Επίσης μου φαινόταν περίεργο που λαχάνιαζα γιατί για 30 χρόνια ήμουν πολύ γυμνασμένος και είχα ξεχάσει πως ήταν. Ήταν περίεργο το αίσθημα π.χ. να ανεβαίνω σκάλες ή να κουβαλάω κάτι και να ιδρώνω και να ξεφυσάω σαν γουρούνι? Είχα φτάσει ΕΓΩ? να φοβάμαι άμα γινόταν τσαμπουκάς και να φεύγω για να μην τις φάω ?.Μπράβο ρε φίλε.
Εγώ κάνω στρέτσινγκ.
Στο στομάχι δηλαδής, τρώω σαν μοσχάρι τον τελευταίο καιρό.
Και δεν χορταίνω κιόλας.
Δυστυχώς οι μύες για μένα θα μείνουν μια ανάμνηση μόνο.
Δεν με παίρνει να ξαναρχίσω.
μου φαινόταν περίεργο που λαχάνιαζα γιατί για 30 χρόνια ήμουν πολύ γυμνασμένος και είχα ξεχάσει πως ήταν. Ήταν περίεργο το αίσθημα π.χ. να ανεβαίνω σκάλες ή να κουβαλάω κάτι και να ιδρώνω και να ξεφυσάω σαν γουρούνι
Χολοου μποντυ μονοΡε δεν μπορώ να σηκώσω 10 κιλά λέμε.
Και είχα 70 κιλά δικέφαλα (2 επαναλήψεις) με ίσια μπάρα.
Δεν έχω πια δύναμη, δεν έχω ψυχή.
Ας το να πάει στο δγιάολα γμτ.
Ήμουν εντελώς αγυμναστος από τα 30. Στα 36 έχοντας φτάσει 125 κιλά, περνάω έξω από κάτι μπασκέτες μόλις είχα φάει τρία πιτογυρα . Φυσικά παίρνω φόρα κ κρεμιέμαι από το στεφάνι.Δυστυχώς, εγώ είμαι το χόλου μπόντυ πια.
Νόμιζα πως θα πεις κάτι για το καρπούζιΕντάξει, εσένα σε φτιάχνουν τα πιτόγυρα, εμένα οι μπύρες.
Νόμιζα πως θα πεις κάτι για το καρπούζι
Ρε δεν μπορώ να σηκώσω 10 κιλά λέμε.
Και είχα 70 κιλά δικέφαλα (2 επαναλήψεις) με ίσια μπάρα.
Δεν έχω πια δύναμη, δεν έχω ψυχή.
Ας το να πάει στο δγιάολα γμτ.
Μη σκέφτεσαι "σηκωνα 70 και τώρα δεν μπορώ 10". Μπορείς να σηκώσεις ξανά 70και βαλε, εάν θες. Και πάνω απ'ολα, μπορείς να σηκώσεις ξανά την ψυχολογία σου.
Παλιά γυμναζομουν μόνο για το ποντίκια και τους κοιλιακούς.