Π
Πάνος Χελιδόνης
Guest
Για να δούμε, θα μεταδώσει άραγε κανας γα@#$ταθμός το δίωρο ντοκυμαντέρ "Vangelis and the journey to ithaka" ή θα το κάνουνε γαργάρα για να δείξουν πτώματα, βρεφοκτόνους και κηραλοιφές;
Για να δούμε, θα μεταδώσει άραγε κανας γα@#$ταθμός το δίωρο ντοκυμαντέρ "Vangelis and the journey to ithaka" ή θα το κάνουνε γαργάρα για να δείξουν πτώματα, βρεφοκτόνους και κηραλοιφές;
Μπαίνεις στο μήτσο στον γυρά να του ζητήσεις φουα γκρα; Δε το στοκάρω μάνα μου είναι γνωστά τα πλάνα μου.
Τα παίζουν αυτά για να σας φοβισουν και μετά σας πλασάρουν τον καταλληλοτερο ως σωτήρα. Αν προβάλλουν τον αθάνατο πολύ θα προβάλλουν ότι ήταν και αυτόδιδακτος και θα χτυπήσουν και την ιδιωτική παιδεία. ?Μόνο της Βουλής το κανάλι έχω ικανό να το παίξει που είναι λουμπενιάρηδες. Στα υπόλοιπα έχει κουτσομπολιό, μίρλα, εθισμό στην καταστροφή, νοθεία στις βερζίνες και τέτοια. Λογικό είναι. Μπαίνεις στο μήτσο στον γυρά να του ζητήσεις φουα γκρα; Δε το στοκάρω μάνα μου είναι γνωστά τα πλάνα μου.
(Επειδή δεν ήξερα καν οτι υπάρχει τέτοιο ντοκιμαντέρ, θα κοιτάξω μήπως υπάρχει κι αλλου να το δω, γιατί τηλεόραση λίγο δύσκολο να παίξει έτσι κι αλλιώς.)
Επειδή δεν ήξερα καν οτι υπάρχει τέτοιο ντοκιμαντέρ, θα κοιτάξω μήπως υπάρχει κι αλλου να το δω
8 ώρες πριν, dimsonic είπε
Μϊα παλιά συνέντευξη που αξίζει να διαβάσετε.
https://www.in.gr/2022/05/20/life/interviews/pisteyo-oti-mousiki-einai-epistimi-mia-spania-synenteyksi-tou-vaggeli-papathanasiou-ston-thanasi-lala/