Συμφωνώ απόλυτα!Μια πραγματική ευχάριστη νότα ( και ας είναι καμιά φορά φάλτσα) μέσα στη φασαρία αυτης της πόλης! Θέλει θάρρος κ μεράκι!
Συνεχίστε ακάθεκτοι
Δικα μας τραγούδια βέβαια και ίσως κάποιες διασκευές.
Ίσως το κάνουμε στο μέλλον
Ναι μόνο δικα μας παίζουμε έτσι κι αλλιώς.Αλλα εννοείται ότι έχουμε κάποιες αδυναμίες οπότε μερικές διασκευές δεν είναι κακό.Αλλα όντως και εγώ βαριέμαι να ακούω τα ίδια και τα ίδια.Αφου έχω καταλήξει να ακούω μουσική μόνο από τα μέλη του νοιζ.Οχι άλλο Hotel California!!!!Αυτό είναι σούπερ άμα γίνει!
Πραγματικά αν υπάρχει κάτι που βαρέθηκα να βλέπω σε επανάληψη σε βαθμό υπερκορεσμού είναι τα ίδια και τα ίδια τραγούδια.
Ωραία είναι δεν λέω, αλλά σαν τα καινούρια που κάποιος παίζει για πρώτη φορά, καμία σχέση.
Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να παίρνεις "βάφτισμα" στον δρόμο της νέας μουσικής σου, να ξέρεις πως όσοι την ακούνε είναι και οι πρώτοι στον κόσμο.
Αν κάποτε γίνεις μεγάλο όνομα, θα βλέπεις παιδάκια (που τότε θα είναι ενήλικοι) να λένε καλά λόγια για σένα, πως θυμούνται τότε που έπαιξες την τάδε μουσική και σε είδαν και από κοντά.
Σας το εύχομαι!!
Οχι άλλο Hotel California
το όλο κόνσεπτ του "παίζω μουσική στο δρόμο". Το βάζω στην ίδια φάση με το "πουλάω κάστανα, καλαμπόκια, μπαλόνια κλπ".
Αυτό δε ξέρω πως το εννοείς. Δρόμο όπως λέμε γενικά εκτός κάποιου μαγαζιού που χτίστηκε αποκλειστικά για να στεγάζει την μουσική (ωδεία, όπερες, κέντρα, κτλπ) ή δρόμο όπως το εννοούν απαξιωτικά και όπου λάχει;Η μουσική δεν είναι για το δρόμο
Αυτό αν το κάνω ποτέ θα με ολοκληρώσει πραγματικά, διότι αν και μεγάλωσα τώρα, είμαι και παλιός μποξέρ, οπότε αν μου το κάνει κάποιος, δεν πάει να έχει και μπαζούκας, θα του έριχνα τόσα χτυπήματα που θα τον άφηνα στον τόπο, αν και δε θα έρχονταν γιατί είμαι και τώρα βαρέων βαρών, είμαι πολύ γομάρι, αν με δεις θα καταλάβεις, δεν έρχονται
Θέλοντας και μη, όταν ξέρεις πως αυτό που παίζεις είναι το φαγητό σου και το κάνεις για βιοποριστικούς λόγους, έχεις τρελό boost, βάζεις σε κάθε στιγμή όχι απλά το 100% του εαυτού σου αλλά το 1000%.
Γιατί πολύ απλά, αν δεν σου δώσουν κανένα ψιλό (άλλος 20λεπτο, άλλος 2ευρω, άλλος τάλιρο κτλπ) δεν θα έχεις να φας.
Κυκλώματα που βάζουν φάλτσους ζητιάνους να παίζουν; Πρώτη φορά το διαβάζω κάπου αυτό. Θέλεις να πεις λίγα περισσότερα σχετικά;μέχρι φάλτσους ζητιάνους που τους βάζουν κυκλώματα
Όλα αυτά + οι κίνδυνοι που έγραψα παραπάνω. Γενικά ο δρόμος είναι δρόμος, είτε είσαι καλλιτέχνης είτε απατεώνας, κανείς δεν χαρίζει κάστανα σε κανέναν και όλοι κοιτάνε να πάρουν όσα μπορούν από εσένα.Παίζει το στοιχειο του αιφνιδιασμού, παίζει και να σου έρθει καμιά ντουζίνα να σου πάρουν τα λεφτά και τον εξοπλισμό..
Ε ναι. Όσοι γενικά το ρομαντικοποιούν δεν ξέρουν τι κινδύνους κρύβει Για αυτό και έγραψα και πως αξίζει σαν εμπειρία αλλά και πως δεν είναι και κάτι που μόνο θετικά θα σου δώσει. Επειδή πολύ απλά, ο κάθε άνθρωπος που θα αλληλεπιδράσει μαζί σου (είτε σταματήσει για να σε ακούσει, είτε σου μιλήσει, είτε οτιδήποτε άλλο) είναι κάτι το μοναδικό και διαφορετικό. Αν θα αλληλεπιδράσεις με 100 ανθρώπους την μία μέρα και την άλλη με 80, αυτοί οι 180 άνθρωποι είναι η δικιά σου ατομική εμπειρία του δρόμου και σε εκείνο το σημείο, σε εκείνο τον δρόμο και τις ώρες που ήσουν εκεί, επειδή καμία σχέση ο ένας δρόμος με τον άλλον, το ένα κοινό με το άλλο και ακόμα και ο ίδιος δρόμος το μεσημέρι-απόγευμα με αργά το βράδυ. Πρέπει να το ζήσεις σε πολλές διαφορετικές παραλλαγές για νατο νιώσεις πραγματικά.το πεζοδρόμιο δεν είναι καμιά χολιγουντιανή ταινία και αν δεν το ζήσεις ο ίδιος είναι όλα καλά, αλλά μόνο στη θεωρία..
Συμφωνώ εν μέρει. Δεν είναι ωραίο να πρέπει να κρυώνεις και να νιώθεις σαν ανεπιθύμητος επί καθημερινής βάσεως αλλιώς θα πεινάσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει και απαραίτητα πως έκανες κάτι λάθος επειδή μπορεί να μην έκανες κατάλληλες γνωριμίες ή δε ξέρω κεγώ τι για να παίξεις σε μαγαζί. Μπορεί να μην έχεις άλλο εισόδημα όπως πολλοί άποροι/άστεγοι μουσικοί του δρόμου. Πολλά μπορεί γενικά. Μαθαίνεις να το αγαπάς αυτό που κάνεις (αμυντικός μηχανισμός του μυαλού) θέλοντας και μη, δίνεις κουράγιο στον εαυτό σου.Δεν υπάρχει χειρότερο από το να παίζεις για το ψωμί σου και αν φτάσεις σε αυτό το σημείο ειδικά στα -άντα σου, κάτι έχεις κάνει τελείως λάθος..
Έτσι είναι, αυτή είναι η πραγματικότητα.Έχοντας ζήσει και παίξει με μουσικούς που έπαιζαν για διαφορετικούς λόγους στο δρόμο, όσοι το έκαναν για την επιβίωση,
περνούσαν μαρτύριο,φαινόταν και το έλεγαν πολλές φορές και οι ίδιοι...
Δεν πρέπει να έχει καταγραφεί ούτε ένα περιστατικό μουσικών που παίζουν με ενισχυτάκους στο δρόμο και τους έδειραν και τους πήραν τις εισπράξεις, στην ΕλλάδαΌσοι γενικά το ρομαντικοποιούν δεν ξέρουν τι κινδύνους κρύβε
Ξαναγράφω: ο ίδιος δρόμος έχει άλλο vibe στις 5 το απόγευμα, στις 9 το βράδυ και στις 2 το πρωί.Δεν πρέπει να έχει καταγραφεί ούτε ένα περιστατικό μουσικών που παίζουν με ενισχυτάκους στο δρόμο και τους έδειραν και τους πήραν τις εισπράξεις, στην Ελλάδα
Πιο πολύ κινδυνεύεις να μπουν στο σπίτι και να κάνεις πως κοιμάσαι για να γλυτώσεις να σε κλέψουν και μην βγάλουν και τίποτα γούστα παρά να κινδυνέψεις έξω στο δρόμο για τέτοια.
Κάποιους που έκλεψαν κάτι παιδάκια προχθές που έλεγαν τα κάλαντα, σε μια ώρα τους έπιασαν και πρέπει ακόμα να τους βαράνε στο τμήμα0
Μόνο οι δήμοι με πρόστιμα τους κυνηγάνε σε κάποιους δήμους και είχε αναφερθεί σε παλιότερα πόστ τουλάχιστο στο forum.
και είχε αναφερθεί σε παλιότερα πόστ τουλάχιστο στο forum.
Κυκλώματα που βάζουν φάλτσους ζητιάνους να παίζουν; Πρώτη φορά το διαβάζω κάπου αυτό. Θέλεις να πεις λίγα περισσότερα σχετικά;
Συμφωνώ στο δεύτερο μισό.Το να παίζει κανείς μουσική στο δρόμο δεν είναι ακριβώς επαιτεία αλλά είναι κοντά, είναι κάτι σαν τους ζογκλέρ στα φανάρια που παίζουν με τις κορίνες, και αυτοί τέχνη θα σου πουν ότι κάνουν αν τους ρωτήσεις. Γενικά δεν είναι καλό να φτάνεις στο σημείο να εξαρτάσαι από το ότι έχουν ευχαρίστηση να δώσουν οι περαστικοί, για εμένα ή πρέπει να πουλιέται ακριβά το θέαμα ή να είναι δωρεάν, το ''ότι έχετε ευχαρίστηση'' δεν μου αρέσει, δεν θα το έκανα ποτέ. Κατά τα άλλα δεν με ενοχλούν οι μουσικοί του δρόμου αρκεί να μην είναι κοντά εκεί που κάθομαι, φροντίζω να αράζω σε απόσταση που να μην ακούγονται για να μπορώ να κουβεντιάσω