σε προσλαμβανω εγω απο σημερα κιολας,η μηπως θελεις εσυ να την προσλαβεις τακη??σωστοοοος!! :lol:
σε προσλαμβανω εγω απο σημερα κιολας' date='η μηπως θελεις εσυ να την προσλαβεις τακη??[/quote']σωστοοοος!! :lol:
ασε αφου απαντησες πρωτος ..στην χαριζω... :lol: :lol: :lol:
8O επιτλους!!! το ειδαμε και αυτο!!ειχαμε και παλιοτερα ενα τετοιο περιστατικο αλλα δεν το ξανα ειδαμε! :xΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
οπα ρεεε ενας εναςΒασικά είναι να σου κάτσει πιστεύω να κάνεις γνωριμίες και να συνεργαστείς με όσα πιο πολλά άτομα γίνεται :wink:![]()
και αν σου κατσει!!!!! :lol: :lol: :lol: (περα απο την πλακα δεν νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη δουλεια για κοπελα!!)Βασικά είναι να σου κάτσει πιστεύω να κάνεις γνωριμίες και να συνεργαστείς με όσα πιο πολλά άτομα γίνεται :wink:![]()
Σ¨ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ!ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ..Βασικά είναι να σου κάτσει πιστεύω να κάνεις γνωριμίες και να συνεργαστείς με όσα πιο πολλά άτομα γίνεται :wink:![]()
αν κατι ειναι τοσο δυσκολο τοτε μονικα μου θα αναγκαστω να σε βοηθησω εγω... :lol: :lol:ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ..
Αν θες τη γνώμη μου εαν το αγαπάς αυτό που κάνεις όλο και κάτι θα βρεις.Σ¨ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ!ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ..Βασικά είναι να σου κάτσει πιστεύω να κάνεις γνωριμίες και να συνεργαστείς με όσα πιο πολλά άτομα γίνεται :wink:![]()
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ..ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;OTI EIMAI ΓΥNAIKA;;;και αν σου κατσει!!!!! :lol: :lol: :lol: (περα απο την πλακα δεν νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη δουλεια για κοπελα!!)Βασικά είναι να σου κάτσει πιστεύω να κάνεις γνωριμίες και να συνεργαστείς με όσα πιο πολλά άτομα γίνεται :wink:![]()
η καλη σου η καρδια φταιει! :lol: :lol:Αν θες τη γνώμη μου εαν το αγαπάς αυτό που κάνεις όλο και κάτι θα βρεις.Σ¨ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ!ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ..Βασικά είναι να σου κάτσει πιστεύω να κάνεις γνωριμίες και να συνεργαστείς με όσα πιο πολλά άτομα γίνεται :wink:![]()
Liako εσύ αν σου προτείνουν γυναίκα τεχνικό ήχου πες όχι :wink:
Με φάγατε ^%$#2 Πήγα να βοηθήσω και εγώ![]()
![]()