• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Γνωμες για Motu M4

Παντως εγω με την κουβεντα με ολους σας, αλλα κ το input απο @Slew Rate @npap ειμαι καλυμμενος

Δεν εχω καταληξει αλλα καταλαβα πως για τις αναγκες μου ειτε με Audient , ειτε με Motu ειμαι σουπερ

Θα κοιταξω γενικα τα features κ τους drivers. θα περιμενω κ μεχρι αρχες Σεπτεμβρη για να παρω αποφαση (με οσμωση ? ) κ να πατησω το κουμπι

• Like
Reactions: Slew Rate
Το τσιπάκι από μόνο του δεν λέει πολλά. Πολύ μεγαλύτερο ρόλο παίζει το συνολικό implementation.
Τωρα ερχεσαι στα λογια μου?

Η αγορά έγινε!

Audient ID 24!!

(Σε θρεντ που άνοιξα για γνώμες για τη MOTU M4!!!)

Η κάρτα έχει απίστευτο ήχο!

Κ σκεφτείτε πως δεν την έχω βγάλει ακόμα από το κουτί ?

IMG_20230909_114650.jpg

Last edited by a moderator:
Μεγειές κι από μένα Βρασίλη μου.

Βγάλτην έξω, κάρφωσε όργανο και ξεκίνα. :classic_tongue:

Την απουσία midi πώς σκοπεύεις να την καλύψεις (αν σκοπεύεις)?

• Like
Reactions: σκούφοΣ
Μεγειές κι από μένα Βρασίλη μου.

Βγάλτην έξω, κάρφωσε όργανο και ξεκίνα. :classic_tongue:

Την απουσία midi πώς σκοπεύεις να την καλύψεις (αν σκοπεύεις)?
Usb φαντάζομαι 

Usb φαντάζομαι 

Εννοείς κάποιο midi interface?

Και ποιο (με ενδιαφέρει και μένα)?

Ότι έχω δει, είναι είτε παλιό (θέμα drivers για win10), είτε της πλάκας, είτε ακριβό.

• Like
Reactions: σκούφοΣ
Εννοείς κάποιο midi interface?

Και ποιο (με ενδιαφέρει και μένα)?

Ότι έχω δει, είναι είτε παλιό (θέμα drivers για win10), είτε της πλάκας, είτε ακριβό.
Σκεφτόμουνα κάποιο keylab από arturia (ή κάτι παρόμοιο) που είναι κ keyboard , έχει κ pads για finger drumming (είναι πιο σικ απ'το να το κάνεις με το κλαβιέ ?) κ το βασικότερο έξτρα έχει τα βασικά κοντρόλς να χειρίζεσαι το daw από εκεί (κ φεηντερς!)

Ξεχωριστό midi interface δεν έχω λόγο να πάρω προς το παρόν 

Ωραία ακούγεται 
Κ που να δεις από κοντά. Η φωτό την αδικεί στον ηχο

• Like
Reactions: fusiongtr
Ευχαριστώ!

Τώρα με την κάρτα θα επίσπευσω το στήσιμο του καινούργιου στησίματος, που προχωρούσε με ρυθμούς Βασίλη Τσιάρτα.

Κάπου διάβασα - είδα ότι παίξιμο σόλο πάνω από 16α σε πάνω από 120 bpm  "κλατάρει" η κάρτα.....οπότε προσοχή!   Όχι σρενταρίσματα, όχι άλλες συνεργασίες με Κρητικούς, όχι σκουπίδια και πλαστικά σε θάλασσες και  ακτές!

Καλορίζικη!

Κάπου διάβασα - είδα ότι παίξιμο σόλο πάνω από 16α σε πάνω από 120 bpm  "κλατάρει" η κάρτα.....οπότε προσοχή!   Όχι σρενταρίσματα, όχι άλλες συνεργασίες με Κρητικούς, όχι σκουπίδια και πλαστικά σε θάλασσες και  ακτές!

Καλορίζικη!
Ισχύει ΑΦΤΟ.

Δεν είναι για σρεντινγκ η κάρτα. 

Θα χρησιμοποιήσω usb 3 για σύνδεση.

Αν τα δω σκούρα μπορεί να πάρω κάτι με thunderbolt που είναι πιο γρήγορη!

Trending...

Νέα θέματα