• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Σκόρπιες σκέψεις περι μουσικής.

έστρωσαν το δρόμο για αυτήν ....

με ολίγη από ευκολία και εμφάνιση...

suziquatro11.jpg
πλάκα κάνω...

πάντως το βίντεο και το όλο πακέτο γίνεται πιό ελκυστικό γιατί οι κοπελιές έχουν εντελώς next door εμφάνιση, με τα λάθη, την μη επιτηδευμένη εμφάνιση κλπ κλπ...

και ζωντανά τα πάντα όλα....

Σήμερα ένα τετοιο βίντεο δεν θα είχε την παραμικρή πιθανότητα.... Ακούς εκεί να σκύβουν τα κορίτσια και να μη φαίνεται τίποτα... :classic_biggrin:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
πάντως το βίντεο και το όλο πακέτο γίνεται πιό ελκυστικό γιατί οι κοπελιές έχουν εντελώς next door εμφάνιση, με τα λάθη, την μη επιτηδευμένη εμφάνιση κλπ κλπ...

και ζωντανά τα πάντα όλα....

Σήμερα ένα τετοιο βίντεο δεν θα είχε την παραμικρή πιθανότητα.... Ακούς εκεί να σκύβουν τα κορίτσια και να μη φαίνεται τίποτα... :classic_biggrin:
Eίνια γυρισμα για τηλεοπτικό βρε (γι αυτο παιζουν μπροστά σε blue screen).
Αμοντάριστο ένα 35 λεπτο που έπαιξαν ζωντανά για να κοπούν μετά τα κομμάτια...

Eίνια γυρισμα για τηλεοπτικό βρε (γι αυτο παιζουν μπροστά σε blue screen).
Αμοντάριστο ένα 35 λεπτο που έπαιξαν ζωντανά για κοπούν μετά τα κομμάτια...
ζωντανά...αυτό είπα...

ξέρεις πολλές που μπορούν να παίξουν έτσι?
(η πολλούς?)

Να πω μια ιστορια...

Οταν ημουν στην CIA..σε μια αποστολη στο Πακισταν με συλλαβανε οι Ταλιμπαν.

Με βασανιζαν για μερες και νυχτες.

Μου εβγαλα νυχια..με χτυπουσαν με  ηλεκτροδια - με εκαιγαν με πυρωμενα σιδερα..

Δεν λυγισα..

Μεχρι που ενας απο αυτους εβαλε Motorhead.

σε 5 λεπτα τους ειχα δωσει τα πληρη στοιχεια μου..Βαθμος

Έτσι.

Ξέρεις τι είναι να βάζεις Lemmy σε πράκτορα της CIA?

Ότι εκπαίδευση και να τους έκαναν δεν θα ήταν αρκετή.

Τα 'χουμε ξαναπεί. Ζούμε την εποχή της απόλυτης ποζεριάς. Το περιτύλιγμα έχει αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία από την (πρώην;) ουσία. Πριν την κυριαρχία της εικόνας, ακούγαμε μουσική χωρίς βίντεο και κρίναμε αυτό που ακούγαμε (η εικόνα στο live ερχόταν μετά). Τώρα αυτό που βλέπουμε και αυτό που ακούμε πάνε μαζί from the get go. 

Προσωπικώς όταν θέλω να σιγουρευτώ ότι μια καινούρια μουσική μου αρέσει, την ακούω χωρίς να κοιτάζω. Αν περάσει το τεστ, μένει. Στον αντίποδα άμα θέλω να θαυμάσω τις γκομενίτσες του κλιπ, κλείνω τον ήχο.

Προσωπικώς όταν θέλω να σιγουρευτώ ότι μια καινούρια μουσική μου αρέσει, την ακούω χωρίς να κοιτάζω. Αν περάσει το τεστ, μένει. Στον αντίποδα άμα θέλω να θαυμάσω τις γκομενίτσες του κλιπ, κλείνω τον ήχο.

@Jazzjoker

Άκουσε αυτόν αν τυχόν σου έχει ξεφυγει (δύσκολο). ΚΤΓΜ από τα καλύτερα που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια.

Άκουσε αυτόν αν τυχόν σου έχει ξεφυγει (δύσκολο). ΚΤΓΜ από τα καλύτερα που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια.
Ναι τον έχω σταμπάρει από το πρώτο του άλμπουμ. Θένκιου.

Ναι τον έχω σταμπάρει από το πρώτο του άλμπουμ. Θένκιου

Φοβεροι οι τυποι! Εχουν δισκογραφια?
Michael Kiwanuka λέγεται ο τραγουδιστής/συνθέτης/κιθαρίστας.
Το πρώτο του άλμπουμ το 2012 ήταν μια αποκάλυψη. Το κομμάτι που πόσταρα είναι από το τελευταίο του.
Αυτό είναι από το debut του

Τα 'χουμε ξαναπεί. Ζούμε την εποχή της απόλυτης ποζεριάς. Το περιτύλιγμα έχει αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία από την (πρώην;) ουσία. Πριν την κυριαρχία της εικόνας, ακούγαμε μουσική χωρίς βίντεο και κρίναμε αυτό που ακούγαμε (η εικόνα στο live ερχόταν μετά). Τώρα αυτό που βλέπουμε και αυτό που ακούμε πάνε μαζί from the get go. 

Προσωπικώς όταν θέλω να σιγουρευτώ ότι μια καινούρια μουσική μου αρέσει, την ακούω χωρίς να κοιτάζω. Αν περάσει το τεστ, μένει. Στον αντίποδα άμα θέλω να θαυμάσω τις γκομενίτσες του κλιπ, κλείνω τον ήχο. Εκτός φυσικά από περιπτώσεις όπως Κέιτι Πέρι που αξίζει το πακέτο.

Ό,τι να ΄ναι. Κάνω έντιτ, βγάζει καινούριο ποστ. Κάνω έντιτ στο έντιτ και μου κάνει έντιτ άλλο. Θα πάω να γράφω στο φόρουμ του κοσμοπόλιταν καλύτερα.

Ό,τι να ΄ναι. Κάνω έντιτ, βγάζει καινούριο ποστ. Κάνω έντιτ στο έντιτ και μου κάνει έντιτ άλλο. Θα πάω να γράφω στο φόρουμ του κοσμοπόλιταν καλύτερα.
Είναι random delay. ?
Με feedback. ? Κι εμένα μου το κάνει
κάνει
κάνει...

Στο κοσμοπόλιταν δεν θα είσαι ενωμοτάρχης όμως!
Καλημέρα

1 ώρα πριν, Tamtam είπε

@Jazzjoker

Σιγά τη μάπα,οι Sly and the Family Stone ινε καλιτερι

΄Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για αυτές τις πρώτες 18 σελίδες του τρέχοντος θέματος..έχετε λινκάρει μουσικάρες του παρόντος και του παρελθόντος (στα πλαίσια της επιχειρηματολογίας σας) των οποίων την ύπαρξη αγνοούσα πλήρως!

΄Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για αυτές τις πρώτες 18 σελίδες του τρέχοντος θέματος..έχετε λινκάρει μουσικάρες του παρόντος και του παρελθόντος (στα πλαίσια της επιχειρηματολογίας σας) των οποίων την ύπαρξη αγνοούσα πλήρως!

Μονο αυτο να παιρνει κανεις απο το παρον φορουμ, πραγματικα ειναι αρκετο!

Trending...

Νέα θέματα

Back