- Πόντοι
- 2,148
πλάκα κάνω...έστρωσαν το δρόμο για αυτήν ....
με ολίγη από ευκολία και εμφάνιση...
πλάκα κάνω...έστρωσαν το δρόμο για αυτήν ....
με ολίγη από ευκολία και εμφάνιση...
Eίνια γυρισμα για τηλεοπτικό βρε (γι αυτο παιζουν μπροστά σε blue screen).πάντως το βίντεο και το όλο πακέτο γίνεται πιό ελκυστικό γιατί οι κοπελιές έχουν εντελώς next door εμφάνιση, με τα λάθη, την μη επιτηδευμένη εμφάνιση κλπ κλπ...
και ζωντανά τα πάντα όλα....
Σήμερα ένα τετοιο βίντεο δεν θα είχε την παραμικρή πιθανότητα.... Ακούς εκεί να σκύβουν τα κορίτσια και να μη φαίνεται τίποτα... :classic_biggrin:
ζωντανά...αυτό είπα...Eίνια γυρισμα για τηλεοπτικό βρε (γι αυτο παιζουν μπροστά σε blue screen).
Αμοντάριστο ένα 35 λεπτο που έπαιξαν ζωντανά για κοπούν μετά τα κομμάτια...
Να πω μια ιστορια...
Οταν ημουν στην CIA..σε μια αποστολη στο Πακισταν με συλλαβανε οι Ταλιμπαν.
Με βασανιζαν για μερες και νυχτες.
Μου εβγαλα νυχια..με χτυπουσαν με ηλεκτροδια - με εκαιγαν με πυρωμενα σιδερα..
Δεν λυγισα..
Μεχρι που ενας απο αυτους εβαλε Motorhead.
σε 5 λεπτα τους ειχα δωσει τα πληρη στοιχεια μου..Βαθμος
JASON ISBELL-TRAVELING ALONE
JACKSON BROWN-ON THE ROAD
Kαι τα δυο καλά είναι.
Προσωπικώς όταν θέλω να σιγουρευτώ ότι μια καινούρια μουσική μου αρέσει, την ακούω χωρίς να κοιτάζω. Αν περάσει το τεστ, μένει. Στον αντίποδα άμα θέλω να θαυμάσω τις γκομενίτσες του κλιπ, κλείνω τον ήχο.
Ναι τον έχω σταμπάρει από το πρώτο του άλμπουμ. Θένκιου.Άκουσε αυτόν αν τυχόν σου έχει ξεφυγει (δύσκολο). ΚΤΓΜ από τα καλύτερα που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια.
Άκουσε αυτόν αν τυχόν σου έχει ξεφυγει (δύσκολο). ΚΤΓΜ από τα καλύτερα που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια.
Michael Kiwanuka λέγεται ο τραγουδιστής/συνθέτης/κιθαρίστας.Φοβεροι οι τυποι! Εχουν δισκογραφια?
Τα 'χουμε ξαναπεί. Ζούμε την εποχή της απόλυτης ποζεριάς. Το περιτύλιγμα έχει αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία από την (πρώην ουσία. Πριν την κυριαρχία της εικόνας, ακούγαμε μουσική χωρίς βίντεο και κρίναμε αυτό που ακούγαμε (η εικόνα στο live ερχόταν μετά). Τώρα αυτό που βλέπουμε και αυτό που ακούμε πάνε μαζί from the get go.
Προσωπικώς όταν θέλω να σιγουρευτώ ότι μια καινούρια μουσική μου αρέσει, την ακούω χωρίς να κοιτάζω. Αν περάσει το τεστ, μένει. Στον αντίποδα άμα θέλω να θαυμάσω τις γκομενίτσες του κλιπ, κλείνω τον ήχο. Εκτός φυσικά από περιπτώσεις όπως Κέιτι Πέρι που αξίζει το πακέτο.
Είναι random delay. ?Ό,τι να ΄ναι. Κάνω έντιτ, βγάζει καινούριο ποστ. Κάνω έντιτ στο έντιτ και μου κάνει έντιτ άλλο. Θα πάω να γράφω στο φόρουμ του κοσμοπόλιταν καλύτερα.
Garth Brooks ζεις εσύ μας οδηγείς
1 ώρα πριν, Tamtam είπε
@Jazzjoker
Άκουσε αυτόν αν τυχόν σου έχει ξεφυγει (δύσκολο). ΚΤΓΜ από τα καλύτερα που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια.
΄Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας για αυτές τις πρώτες 18 σελίδες του τρέχοντος θέματος..έχετε λινκάρει μουσικάρες του παρόντος και του παρελθόντος (στα πλαίσια της επιχειρηματολογίας σας) των οποίων την ύπαρξη αγνοούσα πλήρως!