Μουσική τεχνολογία και δουλειά

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ..
αν κατι ειναι τοσο δυσκολο τοτε μονικα μου θα αναγκαστω να σε βοηθησω εγω... :lol: :lol:
ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ..ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;;;;
γιατι αγχονεσαι κοπελα μου?αφου βρηκες ηδη δουλεια ειπαμε.αυριο πρωι πρωι 8) :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Βασικά είναι να σου κάτσει πιστεύω να κάνεις γνωριμίες και να συνεργαστείς με όσα πιο πολλά άτομα γίνεται :wink: :D
Σ¨ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ!ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ..
Αν θες τη γνώμη μου εαν το αγαπάς αυτό που κάνεις όλο και κάτι θα βρεις.

Liako εσύ αν σου προτείνουν γυναίκα τεχνικό ήχου πες όχι :wink:

Με φάγατε ^%$#2 Πήγα να βοηθήσω και εγώ :D :D
η καλη σου η καρδια φταιει! :lol: :lol:
Ναι ναι ανήκω στην κατηγορία των κάφρων που κατα βάθος είναι καλά και φιλότιμα παιδιά!! :D :D :lol: :lol:

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ..ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;;;;
γιατι αγχονεσαι κοπελα μου?αφου βρηκες ηδη δουλεια ειπαμε.αυριο πρωι πρωι 8) :D
:lol: :lol: :lol: ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΤΩΣ!!!Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!

ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΙΜΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ..ΕΤΣΙ;;

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
Μην αγχώνεσαι. Θα σου περάσει. :lol:
ΠΟΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ;;ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΔΛΔ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ;ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ!

ωπα ηρεμα!εγω πλακα εκανα μονικα sorry αν φανηκε κατι αλλο οκ; :wink:

φιλικα και καλοσωρισες! :)

Monika με όλο το σεβασμό γίνεται να γράφεις με μικρά;Φαίνεται σαν να φωνάζεις. :wink:

Α σόρρυ..δεν το ήξερα αυτό!!!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
ΠΟΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ;;ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΔΛΔ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ;ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ!
οχ μαγκες μπορει να μην μας κανουν πλακα και περα απο την πλακα ΟΧΙ δεν θα ειχα γυναικα τεχνικο! :twisted:

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
οχ μαγκες μπορει να μην μας κανουν πλακα και περα απο την πλακα ΟΧΙ δεν θα ειχα γυναικα τεχνικο! :twisted:
Ψεύδεσαι ασύστολα και το ξέρεις :twisted:

Υ.Γ Τάκης θα κάνουμε κανένα jammάρισμα τι λέει;;

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
Ώπα, παρεξήγησις. Αστείο ήταν - ηλίθιο αστείο για την ακρίβεια. Και δε ποτέ φέρομαι άσχημα χωρίς λόγο, και φυσικά δεν έχω λόγο να φερθώ άσχημα σε σένα :) Αλήθεια. Λοιπόν, welcome στο noiz! :) Και καλή χρονιά!

Monika με όλο το σεβασμό γίνεται να γράφεις με μικρά;Φαίνεται σαν να φωνάζεις. :wink:
Α σόρρυ..δεν το ήξερα αυτό!!!

Οκ μην ταράζεσαι μια υπόδειξη έκανα :D

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
Ώπα' date=' παρεξήγησις. Αστείο ήταν - ηλίθιο αστείο για την ακρίβεια. Και δε ποτέ φέρομαι άσχημα χωρίς λόγο, και φυσικά δεν έχω λόγο να φερθώ άσχημα σε σένα :) Αλήθεια. Λοιπόν, welcome στο noiz! :) Και καλή χρονιά![/quote']

Τώρα μιλάς σωστά...ο.κ.καταλαβαίνω ότι δεν έχετε συνηθίσει να μιλάτε με γυναίκες εδώ και δεν παρεξηγώ..

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
γιατί αγορίνα μου;;;φοβάσαι τις γυναίκες ή νομίζω;;

Τώρα μιλάς σωστά...ο.κ.καταλαβαίνω ότι δεν έχετε συνηθίσει να μιλάτε με γυναίκες εδώ και δεν παρεξηγώ..
Μπα, απλά γενικώς λέμε διάφορα χαζά αστεία εδώ μέσα, και δεν είχα δει όλο το thread οπότε δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι σε έπρηξαν τα καθάρματα με αυτό το θέμα :oops: :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε παίδες μην διώξουμε τη κοπέλα από το πρώτο thread... :roll: :roll: :lol:

Ατελείωτη ΚΑΦΡΙΛΑΑΑΑΑ!!!!!! :lol: :lol:

Στο θέμα τώρα: Κοίτα Monika εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι τελικά ότι πολύ μικρή σχέση έχει τελικά η δουλειά με τις σπουδές....

Πάντως και σε αυτήν την δουλειά όπως και σε οποιαδήποτε άλλη, αν κάποιος φερθεί έξυπνα και αφουγκραστεί τι παίζει γύρω ποτέ δεν χάνεται. :wink: :wink:

Trending...

Νέα θέματα

Back