ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;αν κατι ειναι τοσο δυσκολο τοτε μονικα μου θα αναγκαστω να σε βοηθησω εγω... :lol: :lol:ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ..
ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;αν κατι ειναι τοσο δυσκολο τοτε μονικα μου θα αναγκαστω να σε βοηθησω εγω... :lol: :lol:ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ..
γιατι αγχονεσαι κοπελα μου?αφου βρηκες ηδη δουλεια ειπαμε.αυριο πρωι πρωι 8)ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ..ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;;;;
Ναι ναι ανήκω στην κατηγορία των κάφρων που κατα βάθος είναι καλά και φιλότιμα παιδιά!! :lol: :lol:η καλη σου η καρδια φταιει! :lol: :lol:Αν θες τη γνώμη μου εαν το αγαπάς αυτό που κάνεις όλο και κάτι θα βρεις.Σ¨ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ!ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ..Βασικά είναι να σου κάτσει πιστεύω να κάνεις γνωριμίες και να συνεργαστείς με όσα πιο πολλά άτομα γίνεται :wink:
Liako εσύ αν σου προτείνουν γυναίκα τεχνικό ήχου πες όχι :wink:
Με φάγατε ^%$#2 Πήγα να βοηθήσω και εγώ
:lol: :lol: :lol: ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΤΩΣ!!!Μ'ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ!!!γιατι αγχονεσαι κοπελα μου?αφου βρηκες ηδη δουλεια ειπαμε.αυριο πρωι πρωι 8)ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ..ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;;;;
ΠΟΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ;;ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΔΛΔ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ;ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ!Μην αγχώνεσαι. Θα σου περάσει. :lol:ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
Monika με όλο το σεβασμό γίνεται να γράφεις με μικρά;Φαίνεται σαν να φωνάζεις. :wink:ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΕΣ;;;γιατι νομιζω οτι καποιος μας κανει πλακα!!!? :lol:
οχ μαγκες μπορει να μην μας κανουν πλακα και περα απο την πλακα ΟΧΙ δεν θα ειχα γυναικα τεχνικο! :twisted:ΠΟΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ;;ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΔΛΔ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ;ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ!Μην αγχώνεσαι. Θα σου περάσει. :lol:ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
Ψεύδεσαι ασύστολα και το ξέρεις :twisted:οχ μαγκες μπορει να μην μας κανουν πλακα και περα απο την πλακα ΟΧΙ δεν θα ειχα γυναικα τεχνικο! :twisted:ΠΟΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ;;ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΔΛΔ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ;ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ!Μην αγχώνεσαι. Θα σου περάσει. :lol:ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
Ώπα, παρεξήγησις. Αστείο ήταν - ηλίθιο αστείο για την ακρίβεια. Και δε ποτέ φέρομαι άσχημα χωρίς λόγο, και φυσικά δεν έχω λόγο να φερθώ άσχημα σε σένα Αλήθεια. Λοιπόν, welcome στο noiz! Και καλή χρονιά!ΠΟΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ;;ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΔΛΔ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ;ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ!Μην αγχώνεσαι. Θα σου περάσει. :lol:ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
Α σόρρυ..δεν το ήξερα αυτό!!!Monika με όλο το σεβασμό γίνεται να γράφεις με μικρά;Φαίνεται σαν να φωνάζεις. :wink:
Ώπα' date=' παρεξήγησις. Αστείο ήταν - ηλίθιο αστείο για την ακρίβεια. Και δε ποτέ φέρομαι άσχημα χωρίς λόγο, και φυσικά δεν έχω λόγο να φερθώ άσχημα σε σένα Αλήθεια. Λοιπόν, welcome στο noiz! Και καλή χρονιά![/quote']ΠΟΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ;;ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΔΛΔ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ;ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ!Μην αγχώνεσαι. Θα σου περάσει. :lol:ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
Τώρα μιλάς σωστά...ο.κ.καταλαβαίνω ότι δεν έχετε συνηθίσει να μιλάτε με γυναίκες εδώ και δεν παρεξηγώ..
γιατί αγορίνα μου;;;φοβάσαι τις γυναίκες ή νομίζω;;οχ μαγκες μπορει να μην μας κανουν πλακα και περα απο την πλακα ΟΧΙ δεν θα ειχα γυναικα τεχνικο! :twisted:ΠΟΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ;;ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΔΛΔ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ..ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ;ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ!Μην αγχώνεσαι. Θα σου περάσει. :lol:ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!!!!
Μπα, απλά γενικώς λέμε διάφορα χαζά αστεία εδώ μέσα, και δεν είχα δει όλο το thread οπότε δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι σε έπρηξαν τα καθάρματα με αυτό το θέμαΤώρα μιλάς σωστά...ο.κ.καταλαβαίνω ότι δεν έχετε συνηθίσει να μιλάτε με γυναίκες εδώ και δεν παρεξηγώ..