- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Οταν ομως μιλαμε για μια αιθουσα μουσικης, οπου η ιδια η μουσικη ειναι ο πρωταγωνιστης, εκει περιμενουμε αλλα πραγματα, πιο... μουσικα ? Το να το ριξουμε στην τρελα και την τυχαιοτητα εκει μεσα, μαλλον σημαινει οτι δεν εχουμε τιποτα μουσικο να πουμε.
Κοίτα... συμφωνώ ασφαλώς - άλλωστε τύποι σαν τον Eno, δεν κάνουν συναυλίες, θεωρούν ότι η "αίθουσα μουσικής" δεν είναι το ιδεώδες μέρος για να έλθει κάποιος σε επαφή με ένα έργο.
Το "κακό" είναι ότι... συμφωνώ μαζί του... το ίδιο πιστεύω και τις κινηματογραφικές ταινίες... μαζευόμασταν όλοι μαζί σε μία αίθουσα για όσο καιρό ήταν τεχνολογικά αδύνατο να κάνουμε κάτι διαφορετικό... τώρα... έχω να πάω "σινεμά" από το Alien:Covenant (και νομίζω πως δεν θα πάω ποτέ στο μέλλον).
Η ιδέα ότι 500 άνθρωποι είναι στο ίδιο mood και στο ίδιο perception mode για να κάτσουν να ακούσουν την "Παθητική" (μιας και την ανέφερες), μου φαίνεται αστεία - είμαι πρακτικά βέβαιος πως είναι αδύνατο να συμβεί, αλλά όταν έχεις πάρει το εισιτήριο ένα μήνα πριν τι να κάνεις, να μην πας;
Για ΄μένα "μουσική" είναι η ηχογραφημένη μουσική και από τη στιγμή που το "ηχογραφημένη" απέκτησε μόνιμο ρόλο στο νου μου, κάπου εκεί τρύπωσαν και τα drones.