- Πόντοι
- 2,368
Αναφέρθηκε στο θέμα είπα.
Και βέβαια, δεν αποτελούν καινοτομία,
αλλά από ποιότητα, απέχουν μακράν.
Όντως ο Isbell είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ καλύτερος από τους Kansas.
Αναφέρθηκε στο θέμα είπα.
Και βέβαια, δεν αποτελούν καινοτομία,
αλλά από ποιότητα, απέχουν μακράν.
Την επομενη μερα καποιος καποιος εβαλε Scorpions...{holiday}
πάντως μεγάλο fail αυτό το στυλιστικό του Isbell
Ουδέν σχόλιο.Όντως ο Isbell είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ καλύτερος από τους Kansas
μιλαμε για φριχτο βασανισμο..Καλά μιλάμε πρέπει να σε μισούσε πολύ, εγώ δεν θα το έκανα αΦτο ούτε στον Πολακη ??
Ποιος ειναι αυτος ο Ιsbell ρε παιδια?ειναι απο το kansas ή μπερδευτηκα?
Να πω μια ιστορια...
Οταν ημουν στην CIA..σε μια αποστολη στο Πακισταν με συλλαβανε οι Ταλιμπαν.
Με βασανιζαν για μερες και νυχτες.
Μου εβγαλα νυχια..με χτυπουσαν με ηλεκτροδια - με εκαιγαν με πυρωμενα σιδερα..
Δεν λυγισα..
Μεχρι που ενας απο αυτους εβαλε Motorhead.
σε 5 λεπτα τους ειχα δωσει τα πληρη στοιχεια μου..Βαθμος ..ονομα...τηλεφωνο...Οικογενειακη κατασταση...Ολα.
Την επομενη μερα καποιος καποιος εβαλε Scorpions...{holiday}
Τους εδωσα και τα στοιχεια της γυναικας μου...
Την τριτη μερα..καποιος εβαλε dust in the wind...
τους εδωσα μεχρι και το κινητο του Tramp...ουρλιαζοντας ελεος....σκοτωστε με!!
Με αφησαν ελευθερο...
καταλαβαν οτι δεν ειχα τιποτα αλλο
ναι, γιατί αρχικά νόμισα ότι ήταν ο οδοντογιατρός, αλλά μέσα από τη μπλούζα κατάλαβα ότι ήταν Cory Wong.....Ψιλοπράγματα.
Έχω ακούσει ότι όταν έπιασαν τον dim, ήξεραν περισσότερα για σας τους πράκτορες.
Ο ανακριτής φορούσε μπλούζα Μποναμάσσα, και δεν χρειάστηκε καν να του κάνει ερωτήσεις. :classic_biggrin:
32 λεπτά πριν, Superfunk είπε
Αιώνας τiπος μαι πολαις κιθάρας
στο ριγκρανταουν όταν είναι να βάλουν κανα δευτεράντζα κάθεται ο Μπολιντζερ σπίτι και στέλνει τα τσικό...ναι ναι είδα μερικά κλιπάκια του, οκ country music (λέμε τώρα) αλλά με λειασμένες τις γωνίες (δηλαδή αφαιρούμε 2 μεζούρες βλαχιά και προσθέτουμε 1,5 μεζούρα pop για να τύχει το αποτέλεσμα ευρύτερης αποδοχής-Garth Brooks ζεις εσύ μας οδηγείς).
Νταξ όλα χρειάζονται.
Ποιος είναι πάλι ο Μπόλιντζερ, κομπλεξικό με καταντήσατε σήμεραστο ριγκρανταουν όταν είναι να βάλουν κανα δευτεράντζα κάθεται ο Μπολιντζερ σπίτι και στέλνει τα τσικό...
Ακούστε τις ρε παιδιά, έπαθα πλακάρα. ΄Θεωρούνται το πρώτο girl group με δισκογραφικό συμβόλαιο έβερ, λεγόντουσαν Fanny και επίσης ήταν εντελώς παραγνωρισμένες και γι΄αυτό που συζήτησα πιο πάνω - το look τους και την έλλειψη σεξ απήλ, καθώς λένε (τα διάβασα σε συνεντεύξεις τους).αυτές για να πουλήσουν σήμερα θα έπρεπε να ξεβρακωθουν στο youtube και να φωνάζουν από κάτω subscribe ! like!
70ς και παλι 70ς...
σώπα ρε....Ακούστε τις ρε παιδιά, έπαθα πλακάρα. ΄
Και που να δεις τι γίνεται απ΄το 24:00 και μετά... (το αγαπημένο μου κομμάτι τους είναι το Special Care of You στο 30:55)σώπα ρε....
εμείς τι παθαμε.... :classic_love:
έστρωσαν το δρόμο για αυτήν ....Και που να δεις τι γίνεται απ΄το 24:00 και μετά... (είναι μάλλον το αγαπημένο μου κομμάτι τους)
Η πλάκα είναι ότι καμία δεν υστερεί όχι μόνο στο όργανο που παίζει, αλλά και στα φωνητικά (αν και μου αρέσει πιο πολύ η φωνή της μπασίστριας)