Γνωμες για Motu M4

Αυτά είναι Μπιλ. Καλές δημιουργίες!
Εσύ απ'ότι μου'πε ένα κρητικό πουλάκι, δεν έχεις δουλειές να κάνεις??

Τι δουλειά έχεις σε θρεντ για κάρτες ήχου?

Άντε Βασίλη, συντόμευε, στήσε το Μ2 να δώσω το τηλέφωνό σου στον καβατζοξάδερφο να του κάνεις το ΙΤ.

Άντε Βασίλη, συντόμευε, στήσε το Μ2 ...

Τι λε ρε φίλως ... Μ2!!!

740 άλογα έχει ...

BMW-M2-Competition-Final-Edition-2.jpg

Εσύ απ'ότι μου'πε ένα κρητικό πουλάκι, δεν έχεις δουλειές να κάνεις??

Τι δουλειά έχεις σε θρεντ για κάρτες ήχου?

Εμένα όλες οι κάρτες ίδιες μου ακούγονται και είπα να μπω να διαβάσω μήπως μπορέσω να βρω κι εγώ τον τρόπο να ακούσω καμία διαφορά ?.

Εμένα όλες οι κάρτες ίδιες μου ακούγονται και είπα να μπω να διαβάσω μήπως μπορέσω να βρω κι εγώ τον τρόπο να ακούσω καμία διαφορά ?.
Κοίτα ακριβώς τι κάνω στη φωτό 

Δοκίμασε το κ άκου προσεκτικά.

Αν δεν τα καταφέρεις πες μου να το κάνω τιουτοριαλ

Άντε Βασίλη, συντόμευε, στήσε το Μ2 να δώσω το τηλέφωνό σου στον καβατζοξάδερφο να του κάνεις το ΙΤ.
Ναι πες. Κ ας μη ξέρω!

Κοίτα ακριβώς τι κάνω στη φωτό 

Δοκίμασε το κ άκου προσεκτικά.

Αν δεν τα καταφέρεις πες μου να το κάνω τιουτοριαλ

Ναι πες. Κ ας μη ξέρω!
Το κάνεις και με τα καρπούζια αυτό;

@Ali Barout @fusiongtr @Freedom

@mpamps κ όποιος άλλος αποφασίσει να δώσει λίγη προσοχή κ να ξεστραβωθει στο ear training interfaces κ κολοκυνθοειδων.

Σας αγαπάω όλους να ξέρετε, γι'αυτό σε λίγη ώρα που θα μου τελειώσουν τα ρηαξιονς μην το πάρετε προσωπικά 

Ο φιουζιος το έθεσε πολύ ωραία για τη motu που εσφαχθη κ την audient που την άκουσα αλλά το θέμα μας πλέον είναι τα καρπούζια κυριοι

Όποιος πραγματικά θέλει να μάθει πως γίνεται το custom shop selection του σωστού υδροπεπωνος , μπορεί να έρθει για καφέ κ επίσκεψη στο μαναβη της γειτονιάς να μάθει τα κόλπα από κοντά.

Από το ίντερνετ λίγο δύσκολο. Ο καθένας κρύβεται πίσω από ένα νικνεημ κ λέει το κοντό του κ το μακρύ του κ που να ξέρεις εσύ αν σου μιλάει διακεκριμένος καρπουζοδιαλεχτης με 50 χρόνια εμπειρίας στο βαράω κ ακούω ή κάνας ψάρακας intern aspiring manavis που ακόμα δεν έχει κλείσει μήνα κ δε ξέρει πουθε παν τα τεσσερω.

ΑΦΤΑ ΚΥΡΙΟΙ

Ναι αλλά δεν εχουμε ακούσει ακόμα τίποτα, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΑ???

VV, ηχογραφησε κομμάτι, άσε ελέυθερο ένα τρακ να σου παίξω εγω solo-σφουγγαρίστρα, να γλυφεις τις μασχάλες σου assούμε...

Ναι αλλά δεν εχουμε ακούσει ακόμα τίποτα, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΑ???

VV, ηχογραφησε κομμάτι, άσε ελέυθερο ένα τρακ να σου παίξω εγω solo-σφουγγαρίστρα, να γλυφεις τις μασχάλες σου assούμε...
Σου έγραψα ένα καλό καρπουζακι να βανιεις από πάνω ο,τι θες ??

IMG_20230909_190850.jpg

Με αυτο που έγραψες, το μόνο που μπορώ να βάνω από πάνω είναι φέτα assούμε... ?

Με αυτο που έγραψες, το μόνο που μπορώ να βάνω από πάνω είναι φέτα assούμε... ?
Τότε θα το κρατήσω για εμένα το ?

Δε το έχω για μαγαρισμα

Κράτα τη φέτα σου για μπουκουβαλα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back