- Πόντοι
- 4,208
Έχω εγώ. Έτσι πέρασα απ΄τη φυσαρμόνικα στα 8-operator FM synths...?
Εσύ πέρασες ή το διπλό σου?
Άμα έχεις διαβάσει Βέλτσο ασούμε, με καταλαβαίνεις. :classic_tongue:
Έχω εγώ. Έτσι πέρασα απ΄τη φυσαρμόνικα στα 8-operator FM synths...?
Κάτι για τη διαπίστωση του θανάτου κάποιου ως διπλό θάνατο και κάτι τέτοια κουλά που έγραφε κάποτε, και αν θυμάμαι καλά?? Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό βέβαια ή κάτι άλλο.Άμα έχεις διαβάσει Βέλτσο ασούμε, με καταλαβαίνεις. :classic_tongue:
Κάτι για τη διαπίστωση του θανάτου κάποιου ως διπλό θάνατο και κάτι τέτοια κουλά που έγραφε κάποτε, και αν θυμάμαι καλά?? Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό βέβαια ή κάτι άλλο.
OΚ, φτάνει τόσο... Τι έλεγες Μάνο για τα πλήκτρα; (Φαντάζει πιο κατανοητό) ?"Λογορροιακή διατάραξη ή ακατάσχετη λογόρροια?"
Χρόνια (τα) φώναζε αυτός ο έρμος ο Καταρράκτης, αλλά "φωνή βοώντος εν τη ερήμω".?Το εχουμε ξαναπει οτι τα συνθεσαιζερ δε (θα επρεπε να) ταυτιζονται με τα πληκτρα
Ε όι δα κουμπάρε, μην είσαι άδικος. Τα synths άλλαξαν την παγκόσμια μουσική όσο κανένα άλλο όργανο. Κι όσο για κορυφαίες συνθέσεις βασισμένες πάνω σε αυτά, άπειρες, και μάλιστα συνθέσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν πειστικά από κανένα άλλο όργανο για ευνόητους -τεχνικούς- λόγους.Αν θελετε καλη μουσικουλα να βαλουμε ενα πιανακι να μπηστιξουμε, τι συνθεσαιζερ και μαλακιες ?
Εγώ πάντως, ύστερα απο χρόνια που έπαιζα μόνο με presets, το γύρισα στην κατασκευή ήχων και έζησα την μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής μου. Συνειδητοποίησα οτι οι εργατοώρες που απαιτούνται για να φτιαχτεί ένας ήχος όπως ακριβώς τον θέλω, είναι περισσότερες απο όσο μπορώ/θέλω να διαθέσω. Έτσι, ύστερα απο 2 με 3 χρόνια άκαρπων προσπαθειών και μέτριων αποτελεσμάτων, ξαναγύρισα στο να παίζω με presets, αλλά αυτή τη φορά ήξερα και να τα πειράζω κιόλας, προκειμένου να τα φέρω στον ήχο που θέλω. Tweaking δηλαδή. Με αυτό τον τρόπο έχω τα καλύτερα κι απ'τους 2 κόσμους. Πολλές φορές μάλιστα, πειράζω ένα preset τόσο πολύ που γίνεται 99% δικό μου κι είναι αδύνατον να αναγνωρίσει κανείς τί ήταν αρχικά.
Ααα εδώ έχει αρκετό ψωμάκι, αφτό μάλιστα, να κάτσω τσούκου τσούκου να διαβάζω.Σε οσους ενδιαφερονται για τα πως και τα γιατι της sound synthesis, παντα προτεινω την εξης σειρα αρθρων
https://www.soundonsound.com/series/synth-secrets-sound-sound
Εχει πολυ ζουμι και ειναι αναλυτικοτατη.
Ειναι ομως και θηριο.