Ο τιτλος του thread επρεπε μαλλον να ειναι:
"Σχεση μουσικων και οργανοποιων"-..μαστορων"-κατι τετοιο.
Αυτο ειναι και το πρωτο ποστ,και οπως ξαναγραψα υπαρχει ενα Π.Χ. που κατι σημαινει.
Και περιμενα αντιδρασεις για τα προ-πχ οχι για τα μετα-πχ (ξυλα δηλαδη)!
Τελικα ειναι ευκολο να ανοιξεις θεμα,αλλα δυσκολο να το κλεισεις!
Ο ενας χρωσταει απαντηση στον αλλον,και παει λεγοντας!
Τωρα,αν απαντησω θα υπαρξουν παλι ανταπαντησεις...
Αν δεν απαντησω,..καποιοι θα πουν αυτο,αλλοι εκεινο!Υπαρχει και η οδηγια,και ειναι σωστη!
Αλλα "χρωσταω" απαντησεις...
-Φιλε Superfunk (ως mod) αυτο με τον "ιντερνετικο λογο" δεν νομιζω να το μαθω ποτε,
και αν δημιουργει προβλημα η γραφη μου,θα προτιμησω την αποχωρηση απο την αλλαγη της!
Εχω μαθει τον ραδιοφωνικο λογο,και αφου ο δικος μου "περασε" για 4 χρονια σε καθε ηλικια,περναει και "ιντερνετικως" (δεν ξερω πως ομως,χεχε)!Το προβλημα μου ειναι οτι γραφω οπως μιλαω,αφου ετσι σκεφτομαι,και δεν μπορω να σκεφτω τον λογο ως γραπτο (αλλιως θα ημουν λογιος!).
Superfunk είπε:
ηχητικα στην ταστιερα της ηλεκτρικης σου κιθαρας φυσικα δεν υπαρχει καμμια διαφορα

απο τα αλλα rosewood
Αυτο χρειαζεται αποδειξεις....εγω εχω εμπρακτες για το αντιθετο!Οχι μονο μεταξυ παλισσανδρων,αλλα ακουσον-ακουσον: μεταξυ ιδιων κομματιων,απο τον ιδιο κορμο,στις ιδιες διαστασεις!Θα το πω λαικα:
Το ενα κομματι "μιλαει που σκοτωνει" ενω το διπλα του ειναι "μουγκα"...!
Εξηγησεις σε αλλο thread!(που δεν θα ανοιξω ομως εγω!)
Αγαπητέ yann, μάλλον νομίζεις ότι είσαι ο μόνος που έβλεπε "τα μάτια της Έλλης" - σε πληροφορώ λοιπόν ότι η απόπειρα για χιούμορ που έκανα, στηριζόταν ακριβώς στην αναγνώριση αυτού του υπαινιγμού. Πέραν αυτού, είναι ξεκάθαρο ότι η εγκυρότητα του thread αμφισβητείται από την πρώτη στιγμή: τουλάχιστον δύο παλαιά μέλη σου έχουν πει ότι δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς επιδιώκεται μέσα από αυτά τα ποστ, ακριβώς την ίδια στιγμή που σου αναγνωρίζουν την αυθεντία που σου αξίζει. Οπότε, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, σαφώς δεν έχει σχέση ούτε με το ίντερνετ, ούτε με nerds, ούτε με τους κάστορες.
Ναι, ΚΑΙ αυτό υπαινιγμός είναι.
-Χεχε..δεν εβλεπα "τα ματια της Ελλης"...το τρειλερ ειχα δει μια δυο φορες..!!
-Ως χιουμορ το αντεληφθην!Την επομενη παραγινε ομως,και υπηρχε αλλη οπτικη γωνια..
-Αν υπαρχει καποιο προβλημα,αυτο ειναι η ανωνυμια και ο κρυψινισμος...και εχει απολυτη σχεση
με nerds και ιντερνετ!Αυτο δεν ειναι υπαινιγμος!!
Επιστρεφω λοιπον στον πρωτο καστορα (που με εκανε να γελασω!) και αυτο "κραταω"!Ολα καλα!
Συμπαθη μου Harilatron!
Πχ τωρα,ετσι?..Το ηλεκτρικο ρευμα ουτε το ακουμε ουτε το βλεπουμε.Υπαρχει ομως!
("φυλαξε μου τη" για αλλο thread,ειπαμε να το κλεισουμε αυτο!)
Συμπαθατε με οι υπολοιποι...που να γραψω απαντησεις σε ολα!(με 2 δαχτυλα γραφω...)
Και το θεμα πρεπει να κλεισει!
Αν ανοιξει καποιος ενδιαφερομενος thread για τα εδω αναπαντητα,να βοηθησω ευχαριστως!
Χρονια πολλα,
Καλη και δημιουργικη χρονια σε ολους,
και ευχομαι του χρονου....να "πιανουν" ολοι οι μαγνητες ξυλο!!