Υπερβολικά αέρια; Μήπως φασολάδα κρύα το βράδυ; 8)marathon είπε:Το GAS μήπως?
σόρι αλλά έτσι όπως το είδα το ερώτημα ήταν προφανές το τι σκέφτηκα!
Υπερβολικά αέρια; Μήπως φασολάδα κρύα το βράδυ; 8)marathon είπε:Το GAS μήπως?
Φίλε μου...κατεβάζεις το επίπεδο της κουβέντας...αλλά με προκαλείς να ρωτήσω...dmilo είπε:Υπερβολικά αέρια; Μήπως φασολάδα κρύα το βράδυ; 8)
Πέστο ντε τόσην ώρα ;DSuperfunk είπε:δεν υπαρχουν σωστα ξυλα.
Εδώ το έθεσα κάπως λανθασμένα :-[ αρκετά μάλιστα. Στην ουσία είναι το ουσιώδες upgrade που μπορώ να της κάνω απλά αν ισχύουν όλα αυτά με τα ξύλα οι ίδιοι που τα προωθούν το agathis το έχουν για καυσόξυλο οπότε δεν θα άξιζε κανένα upgrade.;DΤι αγκαθης,τι λουλουδης,τι μαγνητες?Πως καταληγεις οτι οι μαγνητες ειναι χαλια?Μπορει να φταιει και κατι αλλο!![]()
Τα ουσιώδη upgrades σε μία ηλεκτρική κιθάρα είναι (ατυχώς)...mpikoz είπε:Στην ουσία είναι το ουσιώδες upgrade που μπορώ να της κάνω
Γι αυτά ανακαλύφτηκαν, τα ποντεσιόμετρα Tone, Volume, τα EQ εντός και εκτός της κιθάρας, διαφορετικά nuts, γέφυρες και χίλια 2 άλλα πιπιρόλια...μπές και λίγο στο Internet μάστορα...yann είπε:πριμα,μεσαια,μπασσα...
Γι αυτά, λόγω κουφαμάρας, δεν θα σου πώ (σήμερα) τίποτα.αλα και κακα,μουγκα και ζωντανα
Φίλτατε SF, εισακούσθης.Superfunk είπε:(...) ηχητικα,τουλαχιστον στις κιθαρες lego... ;D που λατρευω (...)
-Λες να ισιωνει το κλημα,ακομα και αν ΔΕΝ το φαει ο γαιδαρος?marathon είπε:-Γι αυτά ανακαλύφτηκαν, τα ποντεσιόμετρα Tone, Volume, τα EQ εντός και εκτός της κιθάρας, διαφορετικά nuts, γέφυρες και χίλια 2 άλλα πιπιρόλια...
-μπές και λίγο στο Internet μάστορα...
-Γι αυτά, λόγω κουφαμάρας, δεν θα σου πώ (σήμερα) τίποτα.
Εδω πρεπει να συμπληρωσω (και λιγο σοβαρα για να μην παρεξηγουμεθα..) οτι:marathon είπε:Όλα τα άλλα γίνονται αφού έχουμε ξεπεράσει τα 2 πρώτα και ΟΝΤΩΣ ακούμε τις διαφορές maple, rosewood κλπ...
Βεβαίως, όπως στη περιπτωσή μου που δεν ακούω τίποτα, μεγάλο βαθμό σε αλλαγές παίζει η απλή περιέργεια.
Ακριβώς τα ίδια πράγματα άκουσα και από έναν -κατά τη γνώμη μου- εξαιρετικό έλληνα τζαζ κιθαρίστα... Μιλούσαμε για δύο (κατά τα άλλα) ίδιες κιθάρες, φτιαγμένες όμως με άλλα ξύλα, τις οποίες είχε παίξει, και είπε "η μία δεν αντιδρούσε καθόλου, η άλλη με την πρώτη νότα ζωντάνεψε στα χέρια μου!"The Genius Loci είπε:(...) ΑΥΤΕΣ οι διαφορές είναι όμως που τον κάνουν να παίζει διαφορετικά, να του "μιλάει" διαφορετικά το όργανο και αυτός να αποκρίνεται... (...)
(...) θα υπενθυμίσω αυτό που έγραψε ο Ζάικος σε άλλο thread: "κάθε κιθάρα έχει τραγούδια μέσα της... το θέμα είναι να ταιριάζουν τα γούστα σας!"(...)