Superfunk είπε:
ακριβως! ;D αλλωστε αν επαιζες μαζι μου θα ηξερες καλα οτι δεν επιτρεπω τη χρηση παραπανω του ενος ηχου στους μπασιστες μου (και ΦΥΣΙΚΑ παιζουν με το μπασο που θα τους πω ΕΓΩ...στην αρχη ξυνιζουν στο τελος ομως παντα με ευγνωμονουν... ;D)
Φυσικα,αν εσυ την "εστησες" τη μπαντα με γνωμονα κατι συγκεκριμενο και ακρως επ/κο προσανατολισμο.Εδω ειναι "στρατος",και ετσι πρεπει να ειναι...Αυτη ειναι η δουλεια του επαγγελματια μουσικου.Να κανει οτι του ζητανε!Οπως και του γουαναμπη...ειδικα αυτον,τον σερνεις κι'απ'τη μυτη! ;D
Υπαρχει και η αλλη πλευρα ομως,η αληθινη ροκ...που δεν ειναι μουσικη,αλλα τροπος ζωης,και ο αληθινος ροκας (οτι υποειδους ροκας κι αν ειναι αυτος) ΔΕΝ σκυβει το κεφαλι για κανενα επαγγελματιλικι,καμμια διασημοτητα,κανενα φραγκο. 8)
Αν αυτος ο τυπος βρεθει με 2-3 του ειδους του ακομα,και κανει ο καθενας
"του κεφαλιου του",τοτε δημιουργειται κατι "νεο".Αν αυτο το "νεο","περασει" στο κοινο,
τοτε ολα βρισκουν το δρομο τους...
Και εδω ειναι η μαγεια σε τετοιες μπαντες.Συνηθως πετυχαινουν αμεσως,
γιατι το κοινο "νοιωθει" τι ειναι αυθεντικο και αυτο ψαχνει...
Μεγαλοι Διδαξαντες,οι Peppers...
Δεν θα υπηρχαν αν σκεφτονταν ολοι σαν επαγ/τιες!
Σύμφωνοι, αλλά επειδή οι άλλοι όταν ήταν στα ταμ-ταμ εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες, λέγαμε...γηράσκω αεί διδασκόμενος...
Αφου εχουμε τετοια γονιδια,προτεινω να λεμε στο εξης:
Διδασκω,αει γειρασκομενος.Μας αξιζει! ;D
Θα με χαρακτήριζα σαν έναν ευχάριστα δημοκρατικό και χαριτωμένα προικισμένο φυσικό ηγέτη που ακολουθείται αόκνως από τους φίλους και θαυμαστές του.
Αλλιώς τους παίρνει και τους σηκώνει.
Η απάντηση πάντως είναι ... μπορεί, ενίοτε. Αλλά πάντα για το καλό τους. 8)
Αντε,εγω θα σε ψηφισω,να σου δωσουμε μια ευκαιρια!