Τι ατυχες σχολιο ειναι αυτο μωρε Vrass..? Πες "ισια" τι εχεις να πεις...! :-\Vrass είπε:Αληθεύει ότι το brazilian ρίχνει βέλη με φυσοκάλαμο ενώ το indian με τόξο?
Γι'αυτό όλα τα μπράτσα με brazilian που έχω δει είναι ολόισια εν αντιθέσει με κάποια που έχουν indian?
Tα Black Arrows του Joey DeMaio από τι ταστιέρα προέκυψαν?
(sorry, δεν κρατιόμουν.... :-X :-[)
πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, καθώς (για παράδειγμα) στο δικό μου κόσμο ... όταν κάτι δεν παρατηρείται αμέσως (ή εμμέσως) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.yann είπε:...Οταν δεν μπορουμε να δουμε η να ακουσουμε κατι,δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει κιολας! ;D
Όσο θέλει. Ο καθένας τη δουλειά του την κοστολογεί όσο κρίνει.bihlas87 είπε:ποσο χρεωνει (ή ποσο θα επρεπε να χρεωνει) καποιος επισκευαστης την αλλαγη ταστων?
....
O Yann μίλησε για ό,τι δεν ΜΠΟΡΟΥΜΕ να δούμε ή να ακούσουμε. Και ο δικός σου ο κόσμος, Harilatron, βρίθει παραδειγμάτων για πράγματα που δεν μπορούμε να δούμε ή να ακούσουμε (χωρίς τη χρήση συγκεκριμένων οργάνων).harilatron είπε:πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, καθώς (για παράδειγμα) στο δικό μου κόσμο ... όταν κάτι δεν παρατηρείται αμέσως (ή εμμέσως) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
+1000Απλά... το παρόν θέμα δεν έχει πάει πουθενά (ακόμα) και δεν είναι κατανοητό το που πηγαίνει. Τι θέλεις να κάνουμε?- Ενα Q and A με το Γιάνν?
- Μια σειρά άρθρων?
- Αναπαραγωγή θεωριών με δόση προσωπικής εμπειρίας?
(Προσδιόρισε πως θέλεις να γίνει..... και το φτιάχνουμε Smiley )
Αγαπητέ yann, μάλλον νομίζεις ότι είσαι ο μόνος που έβλεπε "τα μάτια της Έλλης" - σε πληροφορώ λοιπόν ότι η απόπειρα για χιούμορ που έκανα, στηριζόταν ακριβώς στην αναγνώριση αυτού του υπαινιγμού. Πέραν αυτού, είναι ξεκάθαρο ότι η εγκυρότητα του thread αμφισβητείται από την πρώτη στιγμή: τουλάχιστον δύο παλαιά μέλη σου έχουν πει ότι δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς επιδιώκεται μέσα από αυτά τα ποστ, ακριβώς την ίδια στιγμή που σου αναγνωρίζουν την αυθεντία που σου αξίζει. Οπότε, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, σαφώς δεν έχει σχέση ούτε με το ίντερνετ, ούτε με nerds, ούτε με τους κάστορες.yann είπε:Βλεπω οτι ο τιτλος του thread πειραξε καποιους τοσο,που το μονο που μπορεσαν να κανουν ειναι να με χλευασουν(Η αληθεια ειναι οτι εκανα χιουμορ για "τα ματια της Ελλης"...χωρις ομως να χλευασω, που "να το πιασουν" ομως καποια χαμηλου I.Q. nerds....) 8) Αλλα φαινεται οτι απο τοτε που "βγηκε" το ιντερνετ,εχουν γινει ολοι μαστορες,παρτορες και καστορες, και εχουν τη δικη τους γνωμη για την ΠΡΑΚΤΙΚΗ δουλεια μου και τα υλικα της....
Μα... mscmkr κι εγώ μίλησα για παρατήρηση έστω και έμμεση.mscmkr είπε:O Yann μίλησε για ό,τι δεν ΜΠΟΡΟΥΜΕ να δούμε ή να ακούσουμε. Και ο δικός σου ο κόσμος, Harilatron, βρίθει παραδειγμάτων για πράγματα που δεν μπορούμε να δούμε ή να ακούσουμε (χωρίς τη χρήση συγκεκριμένων οργάνων).
.....
Κάποια από τα παραπάνω δεν αφορούν το φόρουμ και γι αυτό υπάρχουν και τα πμ, ενώ αντιβαίνουν και τους κανονισμούς.mkm είπε:Ερωτήσεις:
Είσαι Αθήνα?
Έχεις εργαστήριο? (μήπως μπορώ να σε βρώ γιατί έχω πολλά τεχνικά θέματα να σε ρωτήσω)
Κατασκευάζεις όργανα απο το μηδέν ή κάνεις μόνο επισκευές κλπ? Τι όργανα? (για να δώ τι θα σε ρωτήσω)
Απο που προμηθεύεσαι ξύλα, hardware (γέφυρες κλπ)? Ελλάδα? εισαγωγή? eshop? ebay?
+1TGL είπε:Από την άλλη, και εγώ αν ήμουν στη θέση του yann δεν θα αισθανόμουν άνετα να γράψω ο,τιδήποτε, διαβάζοντας απαντήσεις για κάστορες, τζάκια και λοιπές ανοησίες. Συγγνώμη, αλλά η παρατήρηση "έτσι είμαστε εμείς εδώ, χαβαλεδιάρηδες" δεν μου πολυαρκεί... :![]()