Μα πώς παίρνει ακριβές κιθάρες;

Εγώ πάντως ότι μάζεψα (αρκετές καλές κιθάρες και υλικά αγαθά) όλα μετά τα σαράντα και έχοντας πλέον αποκτήσει οικογένεια. Πιο πριν μυαλό μόνο για βόλτες, διασκέδαση, κρεπαλες, ταξίδια και δουλειά..μέσα δεν καθόμουν για κανένα λόγο...
Είμαι happy με ότι έχω και ότι έχω αποκτήσει μέχρι τώρα? Ναι.
Τα έδινα όλα για να γυρίσω το χρόνο είκοσι χρόνια πίσω (τα υλικά αγαθά)? Στο φτερό!

Για μένα οι νέοι ας γλεντήσουν και τα παπουδια ας μαζέψουν!

Τα έδινα όλα για να γυρίσω το χρόνο είκοσι χρόνια πίσω (τα υλικά αγαθά)? Στο φτερό!
Εγώ τα έδινα όλα, να πάω τον χρόνο πιο μπροστά, να βγω στη σύνταξη

Εγώ τα έδινα όλα, να πάω τον χρόνο πιο μπροστά, να βγω στη σύνταξη

Πρόσεχε τί εύχεσαι. Εχτές έμαθα από γιατρό, ότι το 60% του πληθυσμού ( στην Κύπρο) που βγαίνει στην σύνταξη, ξεκινά τα ψυχοφάρμακα για την διαχείριση του άγχους του!

Σύνταξη, κλεισμένος σπίτι με κιθάρες, χωρίς ταξίδια και κοινωνική ζωή, έχει όλα τα συστατικά για πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Σύνταξη, με συντροφιά, φίλους, χόμπυ και ταξίδια (ιδιαίτερα εφόσον είναι κάποιος σε καλή φυσική κατάσταση, όπως εσύ) μπορεί να είναι παράδεισος.

Συγνώμη που σου δίνω συμβουλή/άποψη που δεν ζήτησες, αλλά μιας και έφτασε εδώ η συζήτηση, καλό είναι να παρουσιάσουμε όλες τις εκδοχές.

Επίσης συμφωνώ με τον @koyote , το όλο θέμα της απόκτησης εξοπλισμού έχει σαφέστατα να κάνει και με την ηλικία / φάση ζωής που είναι ο καθένας μας, πέρα από το αυστηρά οικονομικό. Και εγώ όντας οικογενειάρχης, δουλειά, 2 παιδιά στο Λύκειο, απογευματινά φροντιστήρια, οικογενειακές υποχρεώσεις και πολύ λίγες εξόδους με την οικογένεια, το μόνο που μου έχει μείνει αυστηρά για τον εαυτό μου, είναι 3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο και η ενασχόληση με τις κιθάρες. Θα ήταν ενδεχομένως διαφορετικό αν ήμουν μόνος και είχα πιο έντονη κοινωνική ζωή. Όπως είπα, όλες οι απόψεις δεκτές.

Πρόσεχε τί εύχεσαι. Εχτές έμαθα από γιατρό, ότι το 60% του πληθυσμού ( στην Κύπρο) που βγαίνει στην σύνταξη, ξεκινά τα ψυχοφάρμακα για την διαχείριση του άγχους του!

Σύνταξη, κλεισμένος σπίτι με κιθάρες, χωρίς ταξίδια και κοινωνική ζωή, έχει όλα τα συστατικά για πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Σύνταξη, με συντροφιά, φίλους, χόμπυ και ταξίδια (ιδιαίτερα εφόσον είναι κάποιος σε καλή φυσική κατάσταση, όπως εσύ) μπορεί να είναι παράδεισος.

Συγνώμη που σου δίνω συμβουλή/άποψη που δεν ζήτησες, αλλά μιας και έφτασε εδώ η συζήτηση, καλό είναι να παρουσιάσουμε όλες τις εκδοχές.

Επίσης συμφωνώ με τον @koyote , το όλο θέμα της απόκτησης εξοπλισμού έχει σαφέστατα να κάνει και με την ηλικία / φάση ζωής που είναι ο καθένας μας, πέρα από το αυστηρά οικονομικό. Και εγώ όντας οικογενειάρχης, δουλειά, 2 παιδιά στο Λύκειο, απογευματινά φροντιστήρια, οικογενειακές υποχρεώσεις και πολύ λίγες εξόδους με την οικογένεια, το μόνο που μου έχει μείνει αυστηρά για τον εαυτό μου, είναι 3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο και η ενασχόληση με τις κιθάρες. Θα ήταν ενδεχομένως διαφορετικό αν ήμουν μόνος και είχα πιο έντονη κοινωνική ζωή. Όπως είπα, όλες οι απόψεις δεκτές.
Έχω εγώ να κάνω πράγματα... νο γουόριζ.
Τα ψυχοφάρμακα το γλίτωσα τόσα χρόνια στο τρελοκομείο της δουλειάς.....

Είναι Αύγουστος έχει 40+ στη Κοζάνη και βγαίνει ο Λάκης με κουστουμιά και γραβάτα. Υποθέτω πως πριν πιει καφέ με μένα, ήταν έτοιμος για το δικαστήριο. Μια ζωή ξεύρει τι κάμνει, είναι ο ατσάλινος.
Λάκη αυτή με τας γόβας σέλω τπτ άλλο

Άσε που, ίσως από σφάλμα μου, έδωσα την εντύπωση...ότι (δεν μπορώ) να χω κοινωνική ζωή.
Κάθε μέρα απορρίπτω προτάσεις για εξόδους.....και χωρίς να μου αρέσει να μιλάω γι αυτά, γιατί είναι βλαχιές, κάθε μέρα θα μπορούσα να γλεντάω με άλλην.
Η πειθαρχία που μου επιβάλλω σε όλα είναι άποψη ζωής, και όχι ανάγκη.

Είναι Αύγουστος έχει 40+ στη Κοζάνη και βγαίνει ο Λάκης με κουστουμιά και γραβάτα. Υποθέτω πως πριν πιει καφέ με μένα, ήταν έτοιμος για το δικαστήριο. Μια ζωή ξεύρει τι κάμνει, είναι ο ατσάλινος.
Λάκη αυτή με τας γόβας σέλω τπτ άλλο
Αυτό που περιγράφω συνέβει πριν 15? χρόνια

Τα πάντα είναι υπό διερεύνηση, είναι κάποιες στιγμές που το χειρότερο βλαχαδερό ημπορεί να σε βγάλει το καυλήτερο σόλο, με τα ρούχα τσι δουλειάς στο άρμεγμα πάνω δεν έχει να κάμνει.
Χθες απόθανε ένας φίλος ''από μουσική'' τπτ μόνο κάτι σκυλολόγια, όταν ανεβαίναμε στο βουνό ήταν ο άρχων του τρόμου. Ο Στράτος, ΝΗ ΤΟΝ ΔΙΑ ΓΑΜΟΥΣΕ στο βουνό, νάναι καυλά εκεί που πήγε

Επιβεβαιώνω πως ο Λάκης ήταν αυτό που μας ήπιε και είδα ΤΟΤΕ, ελπίζω να μη φοράς πλέον εκ της μοδός τπτ παπούτσα με άσπρες σόλες κλπ κλπ, θα χάσω πάσα ιδέα

Μα λογικό μου φαίνεται.
Ακόμα και εγώ είπα ότι δεν θα έκοβα το τσιγάρο για να πάρω κιθάρα.
Εϊπα τί έκοψα (χωρις να τα θεωρώ θυσία- ουτε καν δηλαδή- αυτα τα έκοψα anyway).
Παρόλα αυτα, το να πάρεις -ειδικά με δόσεις- ακριβή κιθάρα, είναι πολύ εύκολο, αν κόψεις περιττά και ανούσια έξοδα......χωρις να κινδυνέυεις να γίνεις σαν τα μούτρα μου ....... 😆
Εννοείται ότι είναι πολύ εύκολο να πάρεις ένα ακριβό όργανο.Αν ξοδεύεις 200 το μήνα σου λέω εγώ σε άχρηστα έξοδα βάζεις 100 ευρω το μήνα δόσεις και παίρνεις ακριβό όργανο από την πρώτη μέρα.Απλα εμένα δεν με νοιάζει αφού πάω για τραγουδιστής.

Εννοείται ότι είναι πολύ εύκολο να πάρεις ένα ακριβό όργανο.Αν ξοδεύεις 200 το μήνα σου λέω εγώ σε άχρηστα έξοδα βάζεις 100 ευρω το μήνα δόσεις και παίρνεις ακριβό όργανο από την πρώτη μέρα.Απλα εμένα δεν με νοιάζει αφού πάω για τραγουδιστής.
Ε πάρε ακριβό μικρόφωνο 😅

Εσύ δλδ πιστεύεις πως ο Λάκης έχει κάτι ''ιερό''? Έχει πιστεύεις κάτι?

Οχι, για μενα η κιθαρα και γενικα τα μουσικα οργανα εχουν μονο πρακτικη αξια, και δεν τα βρισκω ιδιαιτερα ομορφα και σε καμια περιπτωση εργα τεχνης.

Συν τοις αλλοις πραγματικα βγαζω σπυρια με κατι οπλοβαστους γεματους κιθαρες, :ROFLMAO: πραγματικα το θεαμα με απωθει, και προτιμω περα απο κανα δυο σε απλες βασεις οι υπολοιπες να ειναι σε ντουλαπες και αποθηκες.

Πραγματικα το μονο που θα ηθελα στο χωρο μου θα ηταν ενα πιανο και αδεια πενταγραμμα. Δυστυχως η ευτυχως ομως ζουμε στην εποχη της τεχνολογιας, και εχουμε γεμισει υπολογιστες- ηχεια- midi controllers και διαφορα αλλα συμπραγκαλα, να βαζω και επιπλεον οργανα γυρω γυρω παει, θα χασω το φως μου :ROFLMAO:

Αλλα αυτη ειναι η δικη μου λογικη, αλλοι γουσταρουν να μην μπορεις να περπατησεις στο σπιτι απο τις κιθαρες :ROFLMAO: εχω καποιους γνωστους που ειναι ετσι, πλακα εχει, με γεια τους και χαρα τους.

Οι κιθάρες, όπως και όλα τα πράγματα, από βιβλία- κιθάρες- ρούχα κ.λ.π, δεν μου αρέσουν ατάκτως ειρημένα στον χώρο - στο σπίτι.
Κάθε χώρος "εξυπηρετεί" και μια λειτουργία.
Το studio είναι studio, η βιβλιοθήκη είναι βιβλιοθήκη........ το αρχείο μουσικής και ταινιών , είναι αρχειο μουσικής και ταινιών.
Όπως δεν θα έβαζα λοιπόν ένα παλτό ή ένα βιβλίο στο σαλόνι, δεν θα έβαζα και μια κιθάρα, κ.ο.κ.
Πέρα από το αισθητικό σκέλος , βέβαια, υπάρχει και το πρακτίκο....έτσι ξέρω που να ψάξω-τί.

Θέλω να πώ, εγώ στα σπίτια του Μποναμάσα, δεν θα μπορούσα να ζήσω.

Το θέμα είναι... Θα μπορούσες να ζήσεις στα σπίτια δίπλα από αυτό του Bonamassa; 😂
Τα ύστερα του κόσμου... Τόσες κιθάρες έχει ο Μασαμπούκας, δεν είχε μια strat να το βαρέσει;
Ερασιτέχνες... 😄

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back