- Πόντοι
- 468
Αφού λοιπόν έγινε "χρυσό κουφέτο" που έγινε η φάση, αν μου επιτρέπεις μια δωρεάν συμβουλή.
ΜΗΝ το κάνεις.
ΜΗΝ παντρευτείς ποτέ....όλα τα γελάδια του κόσμου να χει.
Θα με θυμηθείς......
Η συγκατοίκηση και μόνο....είναι ανθυγιεινη.
Λάκη, όταν ήμουν Ελλάδα έχω συγκατοικήσει κοντά στα 5 χρόνια με Ελληνίδα, δηλαδή είμαι μπαρουτοκαπνισμένο κομάντο

Πέρα από την πλάκα, ήταν πολύ όμορφα χρόνια με έναν καταπληκτικό άνθρωπο και στο λέω χωρίς να είμαι κανάς αγαπούλης τζουτζούκος..
Για παιδιά, αν και η ζωή γράφει τα δικά της σενάρια, αν δω ότι πάω προς 45 και δεν, θα το αφήσω..
Δε θέλω να γίνω πατέρας στα 50 μου...
Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι έχεις την καρικατούρα του ελληνικού γάμου στο μυαλό σου και το στερεότυπο της μέσης Ελληνίδας συντρόφου.
Και μπορεί να υπάρχουν παντού διαμαντάκια, μιλάω εκ πείρας, παρ' όλα αυτά από τότε που έφυγα από Ελλάδα δεν έκανα ποτέ ξανά τίποτα με Ελληνίδα και αυτό μόνο σύμπτωση δεν είναι

Όχι ότι οι κεντροευρωπαίοι τα κάνουν όλα καλά και δε χωρίζουν...
Απλά σκέψου καταστάσεις με λιγότερο δράμα ή ότι κάτι διαστημικά που οι γονείς/πεθερικά μένουν από πάνω/κάτω/δίπλα και μπουκάρουν στο σπίτι σου δεν υφίστανται...
Μπορεί πριν από 2.000 χρόνια να ήμασταν οι υπεργαμάτοι της υφηλίου, αλλά σε αυτή την στροφή της ιστορίας η κουλτούρα μας σαν άνθρωποι,σύντροφοι,κ.λ.π. είναι εν πολλοίς για τα πανηγύρια.
Πήγα προχθές στην συναυλία του Αλκίνοου στη Ζυρίχη και ενώ πάντα χαίρομαι να βρίσκομαι μεταξύ Ελλήνων μιας και στην καθημερινότητά μου αυτό συμβαίνει σπάνια, όταν άκουσα συμπατριώτισσες μου ντυμένες σαν το Μουζουράκη να μιλάνε με στραβό στόμα σαν τη Σολωμού ,σκέφτηκα ότι αν αυτές ήταν η μοναδική μου επιλογή, καλύτερα να κλεινόμουν σε μοναστήρι...