Μα πώς παίρνει ακριβές κιθάρες;

Αφού λοιπόν έγινε "χρυσό κουφέτο" που έγινε η φάση, αν μου επιτρέπεις μια δωρεάν συμβουλή.
ΜΗΝ το κάνεις.
ΜΗΝ παντρευτείς ποτέ....όλα τα γελάδια του κόσμου να χει.
Θα με θυμηθείς......
Η συγκατοίκηση και μόνο....είναι ανθυγιεινη.

Λάκη, όταν ήμουν Ελλάδα έχω συγκατοικήσει κοντά στα 5 χρόνια με Ελληνίδα, δηλαδή είμαι μπαρουτοκαπνισμένο κομάντο 😅

Πέρα από την πλάκα, ήταν πολύ όμορφα χρόνια με έναν καταπληκτικό άνθρωπο και στο λέω χωρίς να είμαι κανάς αγαπούλης τζουτζούκος..

Για παιδιά, αν και η ζωή γράφει τα δικά της σενάρια, αν δω ότι πάω προς 45 και δεν, θα το αφήσω..
Δε θέλω να γίνω πατέρας στα 50 μου...

Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι έχεις την καρικατούρα του ελληνικού γάμου στο μυαλό σου και το στερεότυπο της μέσης Ελληνίδας συντρόφου.
Και μπορεί να υπάρχουν παντού διαμαντάκια, μιλάω εκ πείρας, παρ' όλα αυτά από τότε που έφυγα από Ελλάδα δεν έκανα ποτέ ξανά τίποτα με Ελληνίδα και αυτό μόνο σύμπτωση δεν είναι😅

Όχι ότι οι κεντροευρωπαίοι τα κάνουν όλα καλά και δε χωρίζουν...
Απλά σκέψου καταστάσεις με λιγότερο δράμα ή ότι κάτι διαστημικά που οι γονείς/πεθερικά μένουν από πάνω/κάτω/δίπλα και μπουκάρουν στο σπίτι σου δεν υφίστανται...

Μπορεί πριν από 2.000 χρόνια να ήμασταν οι υπεργαμάτοι της υφηλίου, αλλά σε αυτή την στροφή της ιστορίας η κουλτούρα μας σαν άνθρωποι,σύντροφοι,κ.λ.π. είναι εν πολλοίς για τα πανηγύρια.

Πήγα προχθές στην συναυλία του Αλκίνοου στη Ζυρίχη και ενώ πάντα χαίρομαι να βρίσκομαι μεταξύ Ελλήνων μιας και στην καθημερινότητά μου αυτό συμβαίνει σπάνια, όταν άκουσα συμπατριώτισσες μου ντυμένες σαν το Μουζουράκη να μιλάνε με στραβό στόμα σαν τη Σολωμού ,σκέφτηκα ότι αν αυτές ήταν η μοναδική μου επιλογή, καλύτερα να κλεινόμουν σε μοναστήρι...

Λάκη, όταν ήμουν Ελλάδα έχω συγκατοικήσει κοντά στα 5 χρόνια με Ελληνίδα, δηλαδή είμαι μπαρουτοκαπνισμένο κομάντο 😅

Πέρα από την πλάκα, ήταν πολύ όμορφα χρόνια με έναν καταπληκτικό άνθρωπο και στο λέω χωρίς να είμαι κανάς αγαπούλης τζουτζούκος..

Για παιδιά, αν και η ζωή γράφει τα δικά της σενάρια, αν δω ότι πάω προς 45 και δεν, θα το αφήσω..
Δε θέλω να γίνω πατέρας στα 50 μου...

Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι έχεις την καρικατούρα του ελληνικού γάμου στο μυαλό σου και το στερεότυπο της μέσης Ελληνίδας συντρόφου.
Και μπορεί να υπάρχουν παντού διαμαντάκια, μιλάω εκ πείρας, παρ' όλα αυτά από τότε που έφυγα από Ελλάδα δεν έκανα ποτέ ξανά τίποτα με Ελληνίδα και αυτό μόνο σύμπτωση δεν είναι😅

Όχι ότι οι κεντροευρωπαίοι τα κάνουν όλα καλά και δε χωρίζουν...
Απλά σκέψου καταστάσεις με λιγότερο δράμα ή ότι κάτι διαστημικά που οι γονείς/πεθερικά μένουν από πάνω/κάτω/δίπλα και μπουκάρουν στο σπίτι σου δεν υφίστανται...

Μπορεί πριν από 2.000 χρόνια να ήμασταν οι υπεργαμάτοι της υφηλίου, αλλά σε αυτή την στροφή της ιστορίας η κουλτούρα μας σαν άνθρωποι,σύντροφοι,κ.λ.π. είναι εν πολλοίς για τα πανηγύρια.

Πήγα προχθές στην συναυλία του Αλκίνοου στη Ζυρίχη και ενώ πάντα χαίρομαι να βρίσκομαι μεταξύ Ελλήνων μιας και στην καθημερινότητά μου αυτό συμβαίνει σπάνια, όταν άκουσα συμπατριώτισσες μου ντυμένες σαν το Μουζουράκη να μιλάνε με στραβό στόμα σαν τη Σολωμού ,σκέφτηκα ότι αν αυτές ήταν η μοναδική μου επιλογή, καλύτερα να κλεινόμουν σε μοναστήρι...
Ο,τι θέλετε να κάνετε τέκνα μου.
Εγώ επειδήΣ με ρώτησες απήντησα 😜

Τα πράγματα είναι απλά, αν βρεις κάποια* να λες "φσσσιιτ" και να απαντά "μπόιγκ" τότε μπορείς να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί της.

*Ισχύει για γυναίκες και κιθάρες

Μπορείς, δεν στο απαγορεύει κανένας. Μάλιστα, απο έναν τοξικό γάμο είναι και προτιμότερο.
Αλλά, το να μην παντρευτείς είναι πιο εύκολο από το να παντρευτείς. Είναι σα να τερματίζεις το βιντεοπαιχνίδι της ζωής στο easy.
Θυμάμαι είχαμε μιλήσει με έναν γέροντα αγιορείτη ο οποίος στο θέμα της άσκησης το είχε τερματίσει ρε, τι να σου πω, νηστεία, αγρυπνία, τα είχε φτάσει όλα στο φουλ, μη μπαίνω σε λεπτομέρειες, υπεράνθρωπα πράγματα. Τον κοιτούσαμε σαν κάτι υπερφυσικό. Του λέμε "πες μας κάτι ωφέλιμο γέροντα". Και μας είπε:
"Είστε όλοι παντρεμένοι";
"Ναι".
"Δεν έχω να σας πω τίποτα, ΕΓΩ σας θαυμάζω". 😂

5.55 και γενικα.

Τελικά στη βαρέσανε πολλά σε αυτή τη συναυλία ε? :p

Μπορεί επειδή πριν λίγες μέρες είχα πληρώσει 45 ευρώ για Matteo Mancuso, να μου έπεσαν βαριά τα 70 για Αλκίνοο😅
Ναι αλλά ο πιτσιρικος παιρνει easy απο FCO και με 65ευρώ σου έρχεται ενώ ο Αλκίνοος 250 στο γλάρο ;)

Δεν ξερω αν σε παρηγορεί ομως εδώ ειναι το ανάποδο.

Ναι αλλά ο πιτσιρικος παιρνει easy απο FCO και με 65ευρώ σου έρχεται ενώ ο Αλκίνοος 250 στο γλάρο ;)

Δεν ξερω αν σε παρηγορεί ομως εδώ ειναι το ανάποδο.

Τώρα το μαμήσαμε το thread του Λάκη, αλλά...
Ο πιτσιρικάς είναι ότι πιο hot υπάρχει αυτή την στιγμή στον κιθαριστικό κόσμο και θα μπορούσε να χτυπάει στο κεφάλι.

Ο Αλκίνοος είναι στο κουρμπέτι εδώ και 30 χρόνια,έχει ξεπουλήσει Λυκαβηττούς,πρόλαβε να πουλήσει cd τα καλά χρόνια και ήρθε έπαιξε στον πλέον φθηνό χώρο στη Ζυρίχη.

Τέσπα,εδώ φτασμένες μπάντες 70 χρόνων με δικά τους liarjets και μας βαράνε με τριψήφια στο κεφάλι,δε θα κολλησω Αλκίνοο και οι άλλοι όταν έρχονται τα ίδια κάνουν...

Τέλος ο μακαρονας μάτωσε την κιθάρα χωρίς διακοπές για κήρυγμα και αμπελοφιλοσοφίες,πράγμα που δεν αποφύγαμε στον δεύτερο..

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ,δεν εννοώ ότι είπε για κάτι επίκαιρο που καίει την Ελλάδα όπως τα Τέμπη.Εκεί δεν αναφέρθηκε καν

Last edited:
Και γιατί να μην βρεί κάποιος έναν συγκάτοικο π.χ. να μοιράζονται τα έξοδα;
Δεν είναι το ίδιο. Άλλο το να μοιράζεσαι τα έξοδα, άλλο το να ενώνεις δυνάμεις και να αλληλουποστηρίζεται μια κοινή πορεία. Τα βάρη της ζωής δεν είναι μόνο οι λογαριασμοί, για να μην πω ότι οι λογαριασμοί είναι το λιγότερο κι ακουστώ ελιτιστής.

Δίκιο έχεις προσωπικά ξοδεύω 400 ευρώ το μήνα για καφέδες ποτά τσιγάρα εξόδους. Απλά προτιμώ να έχω μια mim πάρα να κόψω όλα αυτά.
Εννοείται δεν βάζω μέσα διακοπές ταξίδια διότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά.Χωρις ακριβή κιθάρα μια χαρά ζω.

Δίκιο έχεις προσωπικά ξοδεύω 400 ευρώ το μήνα για καφέδες ποτά τσιγάρα εξόδους. Απλά προτιμώ να έχω μια mim πάρα να κόψω όλα αυτά.
Εννοείται δεν βάζω μέσα διακοπές ταξίδια διότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά.Χωρις ακριβή κιθάρα μια χαρά ζω.
Μα λογικό μου φαίνεται.
Ακόμα και εγώ είπα ότι δεν θα έκοβα το τσιγάρο για να πάρω κιθάρα.
Εϊπα τί έκοψα (χωρις να τα θεωρώ θυσία- ουτε καν δηλαδή- αυτα τα έκοψα anyway).
Παρόλα αυτα, το να πάρεις -ειδικά με δόσεις- ακριβή κιθάρα, είναι πολύ εύκολο, αν κόψεις περιττά και ανούσια έξοδα......χωρις να κινδυνέυεις να γίνεις σαν τα μούτρα μου ....... 😆

Last edited:
Δεν είναι το ίδιο. Άλλο το να μοιράζεσαι τα έξοδα, άλλο το να ενώνεις δυνάμεις και να αλληλουποστηρίζεται μια κοινή πορεία. Τα βάρη της ζωής δεν είναι μόνο οι λογαριασμοί, για να μην πω ότι οι λογαριασμοί είναι το λιγότερο κι ακουστώ ελιτιστής.
Είναι συζήτηση που θα είχε ενδιαφέρον να γίνει , από κοντά.

Πάντως , για να επανέλθω στο θέμα......μια ακριβή κιθάρα (αν σε ενδιαφέρει λέμε) , ακόμα και 3Κ είναι εύκολο να αποκτηθεί με 18 δόσεις, απο 166 ευρώ τον μηνα, που κρίνω ότι δεν είναι μεγάλη θυσία.
Και να είναι, δεν μιλάμε για μια αιωνιότητα , αλλά για 18 μηνες.
Και στο τέλος θα σου μείνει και η κιθάρα.
Αυτη είναι η σκέψη μου.

Πάντως , για να επανέλθω στο θέμα......μια ακριβή κιθάρα (αν σε ενδιαφέρει λέμε) , ακόμα και 3Κ είναι εύκολο να αποκτηθεί με 18 δόσεις, απο 166 ευρώ τον μηνα, που κρίνω ότι δεν είναι μεγάλη θυσία.
Και να είναι, δεν μιλάμε για μια αιωνιότητα , αλλά για 18 μηνες.
Και στο τέλος θα σου μείνει και η κιθάρα.
Αυτη είναι η σκέψη μου.

Με αφορμή αυτό το thread και αυτά που ακούω όταν κατεβαίνω Ελλάδα, θεωρώ καταστροφικό που ειδικά με την κρίση συνήθισε ένας ολόκληρος λαός στην ιδέα του να μειώσει τις δαπάνες του και όχι να αυξήσει τα έσοδά του..
Άργος θάνατος σε όλα τα επίπεδα είναι αυτό και το έχω βιώσει και ο ίδιος πριν φύγω.

Γιατί εδώ δεν προτρέπουμε αντί για 3 Louis Vuitton το μήνα να παίρνουμε 1,αλλά πράγματα που θα έπρεπε να είναι δεδομένο ότι μπορούμε να τα κάνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Άλλος καφέδες,άλλος τσιγάρα...
Αυτά θα έπρεπε να είναι δεδομένα έξοδα..

Φυσικά αν κάποιος μπορεί να κόψει κάτι χωρίς να έχει κάποιο προσωπικό κόστος,ας το κάνει..

Με αφορμή αυτό το thread και αυτά που ακούω όταν κατεβαίνω Ελλάδα, θεωρώ καταστροφικό που ειδικά με την κρίση συνήθισε ένας ολόκληρος λαός στην ιδέα του να μειώσει τις δαπάνες του και όχι να αυξήσει τα έσοδά του..
Άργος θάνατος σε όλα τα επίπεδα είναι αυτό και το έχω βιώσει και ο ίδιος πριν φύγω.

Γιατί εδώ δεν προτρέπουμε αντί για 3 Louis Vuitton το μήνα να παίρνουμε 1,αλλά πράγματα που θα έπρεπε να είναι δεδομένο ότι μπορούμε να τα κάνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Φυσικά αν κάποιος μπορεί να κόψει κάτι χωρίς να έχει κάποιο προσωπικό κόστος,ας το κάνει..

Καταστροφικό ξε-καταστροφικο, αυτοί είναι οι κανόνες-με αυτούς παίζεις.
Να πάρουμε μια κιθάρα είπαμε, όχι να λύσουμε τα προβλήματα της οικονομίας.

@Kanimothrios και @LK έχετε και οι δύο δίκιο, ο καθένας από την σκοπιά του. Αφενός αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού στην μετά-μνημονιακή Ελλάδα, αφετέρου είναι απάνθρωποι. Συμφωνούμε.

Να πάρουμε μια κιθάρα είπαμε
Ναι, αλλά θα πάρουμε; Τι θα γίνει με εκείνη την LP που μας έχεις στο περίμενε;
Επιτέλους κ. συνήγορε... Κάνε ότι λέει το τραγούδι και βουρ... 😄

Ναι, αλλά θα πάρουμε; Τι θα γίνει με εκείνη την LP που μας έχεις στο περίμενε;
Επιτέλους κ. συνήγορε... Κάνε ότι λέει το τραγούδι και βουρ... 😄

Είπαμε η Λες Πωλ, θα περιμένει.
Προηγείται η Στρατ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back