Μα πώς παίρνει ακριβές κιθάρες;

Τα ύστερα του κόσμου... Τόσες κιθάρες έχει ο Μασαμπούκας, δεν είχε μια strat να το βαρέσει;
Ερασιτέχνες... 😄
Χρυσή μου λέγαμε τας προάλλες για σένα με τον Τσίγγα πως έχεις αρθρίτιδα και με λέει μπα ο Τέρης μια τενοντίτιδα έχει και του λέω, όχι οσονούπω ψωφάει. Τι λες με ήπιε , να ράψω κοστούμι δια τη κηδεία, μη πάω σα το λέτΖο

Χρυσή μου λέγαμε τας προάλλες για σένα με τον Τσίγγα πως έχεις αρθρίτιδα και με λέει μπα ο Τέρης μια τενοντίτιδα έχει και του λέω, όχι οσονούπω ψωφάει. Τι λες με ήπιε , να ράψω κοστούμι δια τη κηδεία, μη πάω σα το λέτΖο
Έχεις και έχει καταντήσει τρομερά βαρετός - βαρετό.
Fair warning: Η επόμενη θα είναι και η τελευταία. 😉

Έχεις και έχει καταντήσει τρομερά βαρετός - βαρετό.
Fair warning: Η επόμενη θα είναι και η τελευταία. 😉
Δια να μη γίνει καμιά παρεξήγηση, ο Τσίγγας, δεν έχει καμιά σχέση, απλά πέρασα να με φτιάξει το δοντάκι, μη τον μπλέκεις τον άνθρωπα κανάγια. Δια τα υπόλοιπα ότι θέτε κάντε, εγώ σας αγαπώ

Πέρα από τη χαζομάρα της τοποθέτησης, για να μείνουμε στο θέμα.
Μην ράψετε κοστούμια, κρατήστε τα λεφτά για οικονομία....για κιθάρα.

...και μερικές ακόμα σκέψεις, για να μην θεωρηθεί ο γάμος άλλοθι.
Σκρίνια, σύνθετα, τραπεζαρίες, σετ από μαχαιροπίρουνα, 12αδες πιάτα, φλιτζάνια-σερβίτσια, παπλώματα-πετσετες- κλινοσκεπασματα- τεντζερεδες -τηγανιά (πέρα από 1-2) , δεν χρειάζονται και είναι τρομοκρατία των γυναικών (και το λέει κάποιος που ασχολείται με το νοικοκυριό 50 χρόνια ).
Μόλις έβαλα μια Murphy lab ,και μια fender CS.

Πρόσφατα τα έφερε η τύχη να κοιτάω με μια φίλη μια χύτρα ταχύτητας fisher, που πήγε να πάρει.....στα 350 ευρώ.

Άλλοθι για ποιο πράγμα;
Ότι παίρνω κιθάρες γιατί δεν είμαι παντρεμένος.
Ο Πετρετζικης κάνει αγγέλους με ένα τηγάνι και ένα τσουκάλι, και η μέση νιόπαντρη έχει την αντιπροσωπεία της τεφαλ στην κουζίνα της. ..και δεν ξέρει....που πέφτει (ή κουζίνα ).

Ότι παίρνω κιθάρες γιατί δεν είμαι παντρεμένος.
Άρα ο "μη-γάμος". Τι με μπερδεύεις πρωί-πρωί (λέμε τώρα);
Τον γάμο ως άλλοθι μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν μόνο όσοι παντρεύτηκαν, εσύ θα περιοριστείς σε άλλα άλλοθι (ότι ότι χρειάζεται κάποιο άλλοθι, βέβαια).

και η μέση νιόπαντρη έχει την αντιπροσωπεία της τεφαλ στην κουζίνα της. ..και δεν ξέρει....που πέφτει (ή κουζίνα ).

Αυτό που πραγματικά με εκνευρίζει, είναι όταν γυναίκες συναντιούνται σε κάποια παρέα, και μία από αυτές έχει φτιάξει κάτι (ένα κέηκ π.χ. συχνά μέτριο) και οι άλλες απαιτούν να τους δώσει τη συνταγή, την οποία δεν χρησιμοποιούν ποτε, αλλά ποτέ όμως.

Εχώ πάει ν φορές με τον/την αντίδικο συνάδελφο να καταγράψουμε/ χωρίσουμε σε διαζύγια μαχαιροκουταλοπίρουνα και τεντζερέδια....και φρίκαρα....με την ποσότητα. :LOL:

...και μερικές ακόμα σκέψεις, για να μην θεωρηθεί ο γάμος άλλοθι.
Σκρίνια, σύνθετα, τραπεζαρίες, σετ από μαχαιροπίρουνα, 12αδες πιάτα, φλιτζάνια-σερβίτσια, παπλώματα-πετσετες- κλινοσκεπασματα- τεντζερεδες -τηγανιά (πέρα από 1-2) , δεν χρειάζονται και είναι τρομοκρατία των γυναικών (και το λέει κάποιος που ασχολείται με το νοικοκυριό 50 χρόνια ).
Μόλις έβαλα μια Murphy lab ,και μια fender CS.

Πρόσφατα τα έφερε η τύχη να κοιτάω με μια φίλη μια χύτρα ταχύτητας fisher, που πήγε να πάρει.....στα 350 ευρώ.
Λοιπόν μερικώς συμφωνώ, δηλαδή ότι αν εισαι μονος σου και δεν καλεις κόσμο, με ενα κατσαρολάκι και ενα τηγανι εισαι οκ. Αν εχεις οικογενεια ή καλεις συχνα κοσμο για φαγητο, αλλάζει οπως καταλαβαίνεις.

ΟΜΩΣ το ενδιαφέρον ειναι οτι οι γυναικες (οι μεγαλύτερης ηλικίας) θεωρούν όλα αυτα που ανέφερες ως επένδυση, όπως περιπου εσύ με τις κιθάρες. Ολοι μεγαλώσαμε σε σπίτια που υπήρχαν σερβίτσια που δεν ειχαν βγει ποτέ απο τα ντουλάπια και όταν ήταν καποια στιγμή να γινει ενα τραπέζι και ψαχνομασταν για πιάτα ειπαμε "ας βγαλουμε εκεινα στο ντουλαπι" και ακουστηκε μια φωνή "ΤΙ ΛΕΣ.... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ"! Εχω κληρονομήσει NOS σερβιτσια έτσι. 😂

Για για να το συνδέσουμε με τα κσύλα, οι παλιές γυναίκες έκαναν το ίδιο και με τα έπιπλα. Και ζήσαμε για να δουμε ότι στα έπιπλα τουλάχιστον είχαν δίκιο. (Εφόσον τα έπιπλα ήταν καλά).

Αυτό που πραγματικά με εκνευρίζει, είναι όταν γυναίκες συναντιούνται σε κάποια παρέα, και μία από αυτές έχει φτιάξει κάτι (ένα κέηκ π.χ. συχνά μέτριο) και οι άλλες απαιτούν να τους δώσει τη συνταγή, την οποία δεν χρησιμοποιούν ποτε, αλλά ποτέ όμως.
Όντως. Και εμένα μου εχει σκασει πολλες φορές αυτή η παρατήρηση. Υποθέτω ότι έχει να κανει με τον δικο τους κώδικα ευγενείας που παει στράφι όταν αυτή που έφτιαξε το κεικ επισκεπτεται αυτη που ρώτησε, και δοκιμαζει ενα αλλο κεικ και η πρώτη της λεει "το εφτιαξα με τη συνταγή σου". Το οποιο μεταφράζεται περιπου σαν "Βλέπεις πόσο σε γράφω"?

Λοιπόν μερικώς συμφωνώ, δηλαδή ότι αν εισαι μονος σου και δεν καλεις κόσμο, με ενα κατσαρολάκι και ενα τηγανι εισαι οκ. Αν εχεις οικογενεια ή καλεις συχνα κοσμο για φαγητο, αλλάζει οπως καταλαβαίνεις.

ΟΜΩΣ το ενδιαφέρον ειναι οτι οι γυναικες (οι μεγαλύτερης ηλικίας) θεωρούν όλα αυτα που ανέφερες ως επένδυση, όπως περιπου εσύ με τις κιθάρες. Ολοι μεγαλώσαμε σε σπίτια που υπήρχαν σερβίτσια που δεν ειχαν βγει ποτέ απο τα ντουλάπια και όταν ήταν καποια στιγμή να γινει ενα τραπέζι και ψαχνομασταν για πιάτα ειπαμε "ας βγαλουμε εκεινα στο ντουλαπι" και ακουστηκε μια φωνή "ΤΙ ΛΕΣ.... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ"! Εχω κληρονομήσει NOS σερβιτσια έτσι. 😂

Για για να το συνδέσουμε με τα κσύλα, οι παλιές γυναίκες έκαναν το ίδιο και με τα έπιπλα. Και ζήσαμε για να δουμε ότι στα έπιπλα τουλάχιστον είχαν δίκιο. (Εφόσον τα έπιπλα ήταν καλά).

Όντως. Και εμένα μου εχει σκασει πολλες φορές αυτή η παρατήρηση. Υποθέτω ότι έχει να κανει με τον δικο τους κώδικα ευγενείας που παει στράφι όταν αυτή που έφτιαξε το κεικ επισκεπτεται αυτη που ρώτησε, και δοκιμαζει ενα αλλο κεικ και η πρώτη της λεει "το εφτιαξα με τη συνταγή σου". Το οποιο μεταφράζεται περιπου σαν "Βλέπεις πόσο σε γράφω"?
Εχω china, κρατημένα ......της γιαγιάς μου.
Τεράστια συναισθηματική αξία...... απολύτως τίποτα σαν επένδυση (επείδή το έψαξα).
Στο σπίτι μου έχω ποτήρια και όλα τα φωτιστικά από το 1960 (πάλι της γιαγιας)
Τζάμπα τα πουλάνε στο γιουσουρούμ.

Όσο για τις συνταγες.....Παρλιάρος και Πετρετζίκης στο youtube κάνουν παπάδες σε γλυκά.....τι την θές τη συνταγη από την "Μαρία" δεν κατάλαβα.

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    173.1 KB · Εμφανίσεις: 0
Όσο για τις συνταγες.....Παρλιάρος και Πετρετζίκης στο youtube κάνουν παπάδες σε γλυκά.....τι την θές τη συνταγη από την "Μαρία" δεν κατάλαβα.
Εγώ τιποτα... Επειδή το ανέφερε ο Τρόλλευ και το έχω παρατηρήσει και εγώ το ανέφερα. Επισης μου ζητανε και εμένα συνταγές που δεν εκτελούν ποτε.

Εγώ τιποτα... Επειδή το ανέφερε ο Τρόλλευ και το έχω παρατηρήσει και εγώ το ανέφερα. Επισης μου ζητανε και εμένα συνταγές που δεν εκτελούν ποτε.
Πάντως , μιας και το έφερε η κουβέντα, και επειδή παρακολουθώ Πετρετζίκη φανατικά :LOL: , φυσικά ΔΕΝ μαγειρέυω, αλλά μου αρέσει.....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τρωει αυτα που φτιάχνει.....θα ηταν 200κιλα.....
Μαγειρεύει πολύ παχυντικά, αλλά σίγουρα είναι πολύ νόστημα.

Πάντως , μιας και το έφερε η κουβέντα, και επειδή παρακολουθώ Πετρετζίκη φανατικά :LOL: , φυσικά ΔΕΝ μαγειρέυω, αλλά μου αρέσει.....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τρωει αυτα που φτιάχνει.....θα ηταν 200κιλα.....
Μαγειρεύει πολύ παχυντικά, αλλά σίγουρα είναι πολύ νόστημα.
Συνηθιζεται να τα δινουν στο συνεργειο. Το ξέρω γιατι εχω φιλο που δουλεύει καμερα. Ομως ΠΑΝΤΑ δοκιμαζει και φυσικα αν εισαι μαγειρας, ζαχαροπλάστης ή αρτοποιός η γυμναστική πρεπει να ειναι καθημερινή (οσο γινεται γιατι ειναι πολυ σκλαβιά αυτα τα επαγγέλματα).

Ο Πετρετζικης ειναι over all οκ σε όλα. Οχι καλός στα πάντα και σιγουρα καποια πραγματα ειναι καπως επιπόλαια αλλά δικαιολογείται απο το γεγονος οτι πιεζεται να παράγει ύλη στα βιντεο. Ειναι ομως ο πρώτος που μιλήσε σοβαρα και απλά για τεχνικη και του το δινω γιατι ειναι το σημαντικοτερο και κανενας κερατάς ως αυτον δεν το έκανε μην και του κλεψουν την τεχνη... Και φυσικα πλεον εχει ενα σαιτ με πληθος συνταγων για καθε γουστο και περισταση. Ενας ανθρωπος που ειναι εντελως ασχετος με κουζινα μπορει να δει πετρετζικη και αν ακολουθησει κατα γραμμα τα βηματα θα φτιαξει καλο φαγητο. Αυτο ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back