Ναι αλλά δημιούργησαν μάρκες, και μάλιστα ΠΟΛΥ ακριβέςtsirobill είπε:να σου θυμισω καποιους που επαιζαν χωρις μαρκες...
Ναι αλλά δημιούργησαν μάρκες, και μάλιστα ΠΟΛΥ ακριβέςtsirobill είπε:να σου θυμισω καποιους που επαιζαν χωρις μαρκες...
Xωρις μαρκες στο headstock εννοεις,tsirobill είπε:να σου θυμισω καποιους που επαιζαν χωρις μαρκες knopfler,brian may ka...
ακομα μιλαμε για μαρκες? ελεος 2009 εχουμε παιχτε μουσικη
Ε...πες μας και κανένα όνομα....από "ανεξάρτητο οργανοποιό"...yann είπε:Επισης,καποια (προτοτυπα η μη) οργανα διασημων με logo της εταιριας που διαφημιζουν στο headstock,δεν εχουν κατασκευαστει απο την ιδια την εταιρια...
αλλα απο ανεξαρτητο οργανοποιο,επιλογης και εμπιστοσυνης του παικτη παντα (συνηθως φιλο),πληρωμενο ομως απο την εταιρια που εχει και τα δικαιωματα εμπορικης εκμεταλλευσης του αποτελεσματος (αν προκειται για προτοτυπο).
Πχ: Steve Vai και Ibanez Jem...![]()
http://www.vai.com/Machines/guitarpages/guitar070.htmlsephiroth είπε:Ένα από τα προτότυπα της JEM το είχε φτιάξει ο Tom Anderson.
Ακριβές κιθάρες ? Ναί γιατρέ μου, τις προτιμώ !
Και εγώ αρχηγέ μου, αλλά τυχαίνει να είναι στην πλειονότητα τους ακριβές οι άτιμες... ;Dmanosx είπε:Εγώ πάλι προτιμώ κιθάρες που μου "κάθονται" καλά στα χέρια και στα αυτιά ;D![]()
Τα ξαναείπαμε, αλλά μάλλον θα αρχίσει να κάνει κύκλους το θέμα....οπότε...mij είπε:θα μπορούσα να βγάλω όλη μου τη ζωή με μια mexican strat - ειλικρινά (με 2-3 απαραίτητες αναβαθμισούλες βέβαια)
Εσυ εισαι ο σωστοτερο-τερος!manosx είπε:Εγώ πάλι προτιμώ κιθάρες που μου "κάθονται" καλά στα χέρια και στα αυτιά ;D![]()
Ο Βαης ηταν παραδειγμα,μην ασχοληθουμε με τους παικτες...Ένα από τα προτότυπα της JEM το είχε φτιάξει ο Tom Anderson.
Θα σου ελεγα να μπεις εδω:Ε...πες μας και κανένα όνομα....από "ανεξάρτητο οργανοποιό"...
να μαθαίνει και ο κόσμος...![]()
Επειδή το παλικάρι που το είπε ΕΙΝΑΙ μουσικός κατ' επάγγελμα (και μάλιστα πάρα πολύ καλός), καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον άλλο γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι η παραπάνω παραίνεση είναι ελαφρώς άτοπη.tsirobill είπε:και απευθύνομαι στο παλικάρι που είπε ακριβές κιθάρες ναι γιατρέ μου τις προτιμώ...και? θα αλλάξει κάτι? δε πα να προτιμάς και κουβάδες? αν η ΔΟΥΛΕΙΑ σου είναι είναι περιπτεράς και όχι μουσικός θα είσαι μια ζωή στο περίπτερο φιλτατε στο υπογράφω 100 τα εκατό εκεί θα αφήσεις την πνοή σου...
έλα ντε το είπες μόνος σου..SO WHAT?odis13 είπε:Ρε παιδια...και δηλαδη αν ηταν περιπτερας και του αρεσαν οι ακριβες κιθαρες, so what?
EINAI μουσικός και μάλιστα κατ' επάγγελμα και του αρέσουν ΜΟΝΟ οι ακριβές κιθάρες και είναι και καλός? ο καλός και επαγγελματίας μουσικός παίζει και στο καφάσι κιθάρα και την ξεμπινιάζει και αυτήν...με ένα καλό setup βέβαια...α και όταν μιξάρεις ένα κομμάτι ο ήχος του ταμπούρου ,που ακούγεται περισσότερο ,είναι πιο σπουδαίος απο αυτόν της κιθάραςAlchemist είπε:Επειδή το παλικάρι που το είπε ΕΙΝΑΙ μουσικός κατ' επάγγελμα (και μάλιστα πάρα πολύ καλός), καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον άλλο γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι η παραπάνω παραίνεση είναι ελαφρώς άτοπη.
Φίλε μου, γιατί παίζεις με τις λέξεις;tsirobill είπε:EINAI μουσικός και μάλιστα κατ' επάγγελμα και του αρέσουν ΜΟΝΟ οι ακριβές κιθάρες και είναι και καλός? ο καλός και επαγγελματίας μουσικός παίζει και στο καφάσι κιθάρα και την ξεμπινιάζει και αυτήν...με ένα καλό setup βέβαια...α και όταν μιξάρεις ένα κομμάτι ο ήχος του ταμπούρου ,που ακούγεται περισσότερο ,είναι πιο σπουδαίος απο αυτόν της κιθάρας
καλα...καλο μεσημερι παω να δω τηλεορασηAlchemist είπε:Φίλε μου, γιατί παίζεις με τις λέξεις;
Έκανες μια παραίνεση πιο πριν, προφανώς επειδή θεώρησες ότι το παλικάρι που προτιμά τις ακριβές κιθάρες είναι χομπίστας και μόνο. Σου εξηγώ ότι δεν είναι και μου απαντάς "γιατί να θέλει ακριβή κιθάρα τότε, και με κουπί να παίξει θα σκίζει".
Όχι φίλε μου, ο επαγγελματίας μπορεί να παίζει με ό,τι θέλει. Φτηνό, ακριβό, είναι δικό του θέμα και δεν πρόκειται να υποδείξω σε κανέναν ποιά εργαλεία πρέπει να χρησιμοποιεί στη δουλειά του!
Ναι, μπορεί ο επαγγελματίας να ακουστεί πολύ καλά και με μια κινέζικη κόπια της πλάκας αλλά κακά τα ψέματα, μάλλον θα ακουστεί καλύτερα με ένα αξιόλογο (και ενδεχομένως ακριβό) όργανο.