- Πόντοι
- 1,788
Ισχύει.Συνταγή δεν το λες, αλλά αν πάρεις από αγγελίες, μπορείς να βρεις "ακριβές" κιθάρες σε καλή τιμή.
... η καινούργια ακριβή με άτοκες δόσεις...
Δεν θα το πω συνταγή, θα το πω τακτική.
Ισχύει.Συνταγή δεν το λες, αλλά αν πάρεις από αγγελίες, μπορείς να βρεις "ακριβές" κιθάρες σε καλή τιμή.
... η καινούργια ακριβή με άτοκες δόσεις...
300-400 χιλιάρικα ευρώ;πριν μερικά χρόνια, πήγα σε ένα φίλο και άκουσα το στερεοφωνικό του. Μιλάμε για κόστος γύρω στα 300-400 χιλιάρικα.
Το μυστικό του?
Δεν εχει αυτοκίνητο, δεν είναι παντρεμένος, δεν έχει παιδιά, δεν έχει δεύτερο σπίτι ή εξοχικό.
Εχει μόνο μια εργασία. Και αυτή free lance. Γραφίστας είναι. Σήμερα έχει, αυριο δεν έχει.
Αυτά φτάνουν για μένα.
Αλλά, ούτε καπνίζει, ούτε πίνει.
τι, μαρούλια?300-400 χιλιάρικα ευρώ;
Ξέρω γω....μήπως το πήρε σε δραχμές..τι, μαρούλια?
Έχω ακριβώς την ίδια "διαφωνία" με ξάδερφό μου που έχει βίτσιο τα αυτοκίνητα. Έχει τέσσερα. Και κάνει όλα αυτά τα οποία περιγράφεις και περισσότερα, πχ κάνει έρευνα αγοράς ακόμα και για προϊόντα supermarket. Σέβομαι απίστευτα όποιον μπορεί να εξοικονομεί σε αυτό το επίπεδο. Και δεν θα το λεγα ακριβώς τσιγκουνιά, γιατί μπορεί να είσαι τσιγκούνης με ορισμένα θέματα (μπορεί ο συγκεκριμένος να έχει να πάρει ρούχα και 10 χρόνια) αλλά εφόσον μπορείς και τα σκάς εκεί που πραγματικά γουστάρεις, δεν είσαι τσιγκούνης, είσαι οικονόμος για το χόμπι σου. Απλά δεν ξέρω ρε παίδες, να ζήσουμε και λίγο. Δεν λέω τρελά πράγματα, αλλά να ξεκουράσουμε λίγο την κυρά να φάμε μία μέρα έξω είναι ανθρώπινο. Να την πάμε μία βόλτα, να την πάρουμε ένα δώρο, ένα ρούχο πχ κάτι, είναι ωραίο.Δεν το βλέπω πως "λογοδοτώ" , απλά περιγράφω πως μπορεί να γίνει....αν ενδιαφέρει κάποιον.
1ον και εγώ κοιτάω τις τιμές στο σούπερ μάρκετ, όχι γιατί είμαι τσιγκούνης (όχι ότι τραβάω κανά ζόρι αν με θεωρήσει κάποιος ως τέτοιο), αλλα γιατί δεν είμαι ηλίθιος. Όταν το ίδιο προϊόν ως ιδιωτική ετικέτα κάνει x και η μάρκα 3x , μόνο αν είσαι βλαξ θα πάρεις το δεύτερο.Έχω ακριβώς την ίδια "διαφωνία" με ξάδερφό μου που έχει βίτσιο τα αυτοκίνητα. Έχει τέσσερα. Και κάνει όλα αυτά τα οποία περιγράφεις και περισσότερα, πχ κάνει έρευνα αγοράς ακόμα και για προϊόντα supermarket. Σέβομαι απίστευτα όποιον μπορεί να εξοικονομεί σε αυτό το επίπεδο. Και δεν θα το λεγα ακριβώς τσιγκουνιά, γιατί μπορεί να είσαι τσιγκούνης με ορισμένα θέματα (μπορεί ο συγκεκριμένος να έχει να πάρει ρούχα και 10 χρόνια) αλλά εφόσον μπορείς και τα σκάς εκεί που πραγματικά γουστάρεις, δεν είσαι τσιγκούνης, είσαι οικονόμος για το χόμπι σου. Απλά δεν ξέρω ρε παίδες, να ζήσουμε και λίγο. Δεν λέω τρελά πράγματα, αλλά να ξεκουράσουμε λίγο την κυρά να φάμε μία μέρα έξω είναι ανθρώπινο. Να την πάμε μία βόλτα, να την πάρουμε ένα δώρο, ένα ρούχο πχ κάτι, είναι ωραίο.
Φροντιστήρια, ρούχα, φαγητά x2-3 φορές πάνω. Τα καθημερινά έξοδα διαβίωσης έχουν εκτοξευθεί.