- Πόντοι
- 1,788
Τιμή μου και καμάρι μου.
50 χρόνια ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

Τιμή μου και καμάρι μου.
Εγώ τα έδινα όλα, να πάω τον χρόνο πιο μπροστά, να βγω στη σύνταξηΤα έδινα όλα για να γυρίσω το χρόνο είκοσι χρόνια πίσω (τα υλικά αγαθά)? Στο φτερό!
Εγώ τα έδινα όλα, να πάω τον χρόνο πιο μπροστά, να βγω στη σύνταξη
Έχω εγώ να κάνω πράγματα... νο γουόριζ.Πρόσεχε τί εύχεσαι. Εχτές έμαθα από γιατρό, ότι το 60% του πληθυσμού ( στην Κύπρο) που βγαίνει στην σύνταξη, ξεκινά τα ψυχοφάρμακα για την διαχείριση του άγχους του!
Σύνταξη, κλεισμένος σπίτι με κιθάρες, χωρίς ταξίδια και κοινωνική ζωή, έχει όλα τα συστατικά για πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Σύνταξη, με συντροφιά, φίλους, χόμπυ και ταξίδια (ιδιαίτερα εφόσον είναι κάποιος σε καλή φυσική κατάσταση, όπως εσύ) μπορεί να είναι παράδεισος.
Συγνώμη που σου δίνω συμβουλή/άποψη που δεν ζήτησες, αλλά μιας και έφτασε εδώ η συζήτηση, καλό είναι να παρουσιάσουμε όλες τις εκδοχές.
Επίσης συμφωνώ με τον @koyote , το όλο θέμα της απόκτησης εξοπλισμού έχει σαφέστατα να κάνει και με την ηλικία / φάση ζωής που είναι ο καθένας μας, πέρα από το αυστηρά οικονομικό. Και εγώ όντας οικογενειάρχης, δουλειά, 2 παιδιά στο Λύκειο, απογευματινά φροντιστήρια, οικογενειακές υποχρεώσεις και πολύ λίγες εξόδους με την οικογένεια, το μόνο που μου έχει μείνει αυστηρά για τον εαυτό μου, είναι 3 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο και η ενασχόληση με τις κιθάρες. Θα ήταν ενδεχομένως διαφορετικό αν ήμουν μόνος και είχα πιο έντονη κοινωνική ζωή. Όπως είπα, όλες οι απόψεις δεκτές.
Αυτό που περιγράφω συνέβει πριν 15? χρόνιαΕίναι Αύγουστος έχει 40+ στη Κοζάνη και βγαίνει ο Λάκης με κουστουμιά και γραβάτα. Υποθέτω πως πριν πιει καφέ με μένα, ήταν έτοιμος για το δικαστήριο. Μια ζωή ξεύρει τι κάμνει, είναι ο ατσάλινος.
Λάκη αυτή με τας γόβας σέλω τπτ άλλο
ΜπορείΑυτό που περιγράφω συνέβει πριν 15? χρόνια
Εννοείται ότι είναι πολύ εύκολο να πάρεις ένα ακριβό όργανο.Αν ξοδεύεις 200 το μήνα σου λέω εγώ σε άχρηστα έξοδα βάζεις 100 ευρω το μήνα δόσεις και παίρνεις ακριβό όργανο από την πρώτη μέρα.Απλα εμένα δεν με νοιάζει αφού πάω για τραγουδιστής.Μα λογικό μου φαίνεται.
Ακόμα και εγώ είπα ότι δεν θα έκοβα το τσιγάρο για να πάρω κιθάρα.
Εϊπα τί έκοψα (χωρις να τα θεωρώ θυσία- ουτε καν δηλαδή- αυτα τα έκοψα anyway).
Παρόλα αυτα, το να πάρεις -ειδικά με δόσεις- ακριβή κιθάρα, είναι πολύ εύκολο, αν κόψεις περιττά και ανούσια έξοδα......χωρις να κινδυνέυεις να γίνεις σαν τα μούτρα μου .......![]()
Ε πάρε ακριβό μικρόφωνοΕννοείται ότι είναι πολύ εύκολο να πάρεις ένα ακριβό όργανο.Αν ξοδεύεις 200 το μήνα σου λέω εγώ σε άχρηστα έξοδα βάζεις 100 ευρω το μήνα δόσεις και παίρνεις ακριβό όργανο από την πρώτη μέρα.Απλα εμένα δεν με νοιάζει αφού πάω για τραγουδιστής.
Εσύ δλδ πιστεύεις πως ο Λάκης έχει κάτι ''ιερό''? Έχει πιστεύεις κάτι?
Το θέμα είναι... Θα μπορούσες να ζήσεις στα σπίτια δίπλα από αυτό του Bonamassa;Θέλω να πώ, εγώ στα σπίτια του Μποναμάσα, δεν θα μπορούσα να ζήσω.
Τα ύστερα του κόσμου... Τόσες κιθάρες έχει ο Μασαμπούκας, δεν είχε μια strat να το βαρέσει;Το θέμα είναι... Θα μπορούσες να ζήσεις στα σπίτια δίπλα από αυτό του Bonamassa;![]()