Kαπνίζετε;

Saitek είπε:
Είμαι 17 κ φανατικός αντικαπνιστής ! :P κ όσοι φίλοι μου καπνίζουν μπροστά μου τους ρίχνω Χριστοπαναγιές. κ εδώ μου γενιέται η εξής απορία...  ποιος ο λόγος να κάνουμε κάτι βλαβερό στην υγεία μας και μάλιστα σε καθημερινή βάση..;  ??? ???
Όταν είμασταν 17 δεν είχαμε κάποιον να μας ρίχνει Χριστοπαναγίες όποτε ανάβαμε τσιγάρο!

Φαντάζομαι η ερώτησή σου είναι ρητορική έτσι;

Saitek είπε:
Είμαι 17 κ φανατικός αντικαπνιστής ! :P κ όσοι φίλοι μου καπνίζουν μπροστά μου τους ρίχνω Χριστοπαναγιές. κ εδώ μου γενιέται η εξής απορία...  ποιος ο λόγος να κάνουμε κάτι βλαβερό στην υγεία μας και μάλιστα σε καθημερινή βάση..;  ??? ???
Φίλε μου κι εγώ μαζί σου είμαι (αντικαπνιστής) αλλά ποιός λίγο ποιός πολύ όλοι μας κάνουμε κάτι βλαβερό για την υγεία μας σε καθημερινή βάση. Άλλος τρώει ανθυγιεινά, άλλος κάνει καθιστική ζωή, άλλος καπνίζει κλπ κλπ

Αυτό που είναι πολύ κακό για τους καπνιστές (κυρίως όμως για τους μη καπνιστές γιατί δεν είναι επιλογή τους) είναι ότι ενοχλούν τους διπλανούς τους. Αυτός είναι ο κύριως λόγος που είμαι αντικαπνιστής. Αλλά μεταξύ μας, δεν έχω καταφέρει ακόμα να πίσω έναν καπνιστή να το κόψει. Τζάμπα φωνάζω.

menelaos είπε:
Τι το'κοψες, μας δουλεύεις;  ;D Εγώ κάθε φορά που βλέπω το avatar σου με ένα τσιγάρο ΝΑ στο στόμα είναι  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8)
Νομιζεις. ;)

delta66 είπε:
Τι το'κοψες, μας δουλεύεις;  ;D Εγώ κάθε φορά που βλέπω το avatar σου με ένα τσιγάρο ΝΑ στο στόμα είναι  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 8)
Νομιζεις. ;)
Οι μπάφοι δε μετράνε ε;;; ;D

Κουλτούρα, πρόσεχε μη σου μειωθεί κι άλλο το καρμα. Σα δε ντρεπεσαι νέο παιδί να λες τέτοια πράματα... Πιπέρι στο στόμα... :o :o :o :o

Vrass είπε:
Κουλτούρα, πρόσεχε μη σου μειωθεί κι άλλο το καρμα. Σα δε ντρεπεσαι νέο παιδί να λες τέτοια πράματα... Πιπέρι στο στόμα... :o :o :o :o
Πες του τα εσύ, γιατί εμένα δεν με ακούει.. ;D ;D ;D 8)

χε χε ;D ;D ;D ;D

Μα, τώρα, σου εμπνέει εμπιστοσύνη ο alekelis;

Μόνο και μόνο από το avatar, ας πούμε, αν κρίνεις... ;D ;D ;D

Τέλος πάντων, το κόβω, σταματάω, αν δεν μου βάλει πάλι καμιά φυτιλιά ο γκανιάν... ;D

Vrass είπε:
Αυτός ή εσύ που τα διαβάζεις; ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!!! :)

Aουουουουουουου... Οχι στα μάτιααααααα... :D :D :D :D

Εγώ είμαι πιο μεγάλο παιδί και κανει να τα διαβαζω όμως...

menelaos είπε:
Νομιζεις. ;)
Mετράνε μόνο άμα παίζεις και pro. ;D

menelaos είπε:
Νομιζεις. ;)
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ

delta66 είπε:
Νομιζεις. ;)
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ
Ουφφφφ..

Μου 'φυγε ένα βάρος..  ;D ;D 8)

Tenk kiou re delta! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
alekelis είπε:
Νομιζεις. ;)
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ
Ουφφφφ..

Μου 'φυγε ένα βάρος..  ;D ;D 8)

Tenk kiou re delta! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
;D ;D ΧαχαχαΑκουσα οτι στα ζωνιανα εχουν καλα κατσικια ε? Ελευθερας βοσκης ;D

Σοβαρα τωρα ειναι μαστιγα το καπνισμα..τρομερη μαγκια οποιου δεν καπνιζει.

Μου αρεσει επισης και η διαφημιση που λεει-καπνιζει γιατι θελει να ξεχωριζει-και δειχνει πρωτο πλανο ενα πιτσιρικα να αναβει τσιγαρο,υστερα ανοιγει το πλανο και δειχνει αλλους 20 πιτσιρικαδες πισω και διπλα του να καπνιζουν.Την βρηκα αρκετα εξυπνη.

δεν βλέπω καμιά μαγκιά στο να μην καπνίζεις (ούτε εγώ καπνίζω), αντίθετα μου φαίνεται αυτονόητο

βλέπω μεγάλη μαγκιά στο να το κόβεις

όπως επίσης στο να ψοφάς να καπνίσεις γιατί χρειάζεσαι τη δόση σου, αλλά να μην το κάνεις σεβόμενος τους μη καπνιστές γύρω σου

στάσου να προσπαθήσω  ::)

πιστεύω πως αυτός που το κόβει οριστικά έχει κάθε λόγο να είναι ΠΟΛΥ περήφανος για τον εαυτό του

καπνιζα απο 13 ετων και για παρα πολλα χρονια..(τελευταια ειχα φτασει να τελειωνω δυο 25αρια πακετα σε μια μονο ημερα!)...Πριν απο 2 χρονια περιπου αρρωστησα με υψηλο πυρετο και για 4-5 ημερες δεν μπορουσα ετσι κι αλλιως να καπνισω....αφου αναρρωσα λοιπον αποφασισα να συνεχισω την "αποχη" για να δω μεχρι που θα με βγαλει....ευτυχως με εχει βγαλει μεχρι σημερα!(δεν εχω κανει ουτε τζουρα εκτοτε)......οι πρωτοι μηνες βεβαια δεν ειναι καθολου ευκολοι....ειδικα η αποτομη αυξηση του βαρους ειναι χειροτερη και απο την ιδια την στερηση(εγω ειχα παρει 9 κιλα!)...τωρα ειμαι οκ και εχω μαλιστα απο τοτε να αρρωστησω ενω οταν ημουν καπνιστης ολο και καποιο μικροβιο θα με επιανε καθε χειμωνα!...

Trending...

Νέα θέματα

Back