+1lgbesios είπε:Τα ατού των Τρύπες ήταν: η στιχουργία του Αγγελάκα και η κιθαριστίκη αντίληψη του Μ. Παπαδόπουλου.
...και το βαρίδι τους ήταν τα κάκιστα φωνητικά του Αγγελάκα

+1lgbesios είπε:Τα ατού των Τρύπες ήταν: η στιχουργία του Αγγελάκα και η κιθαριστίκη αντίληψη του Μ. Παπαδόπουλου.
κοίτα άμα δίνεις σημασία εκεί ΟΚ πάσο.gdevelek είπε:...και το βαρίδι τους ήταν τα κάκιστα φωνητικά του Αγγελάκα![]()
καλα, φανταζομαι καταλαβαινεις την ηθελημενη υπερβολη σε αυτο που ειπα!audiokostas είπε:Αλλά Αλέξανδρε με την συμμετοχή μόνο των δύο προαναφερθέντων στους ως προς τον λόγο προεξέχοντες, το πήγες μακριά. Πολύ μακριά.![]()
μα είναι δυνατόν να μη δίνει κανείς σημασία στα ΦΩΝΗΤΙΚΑ μιας ροκ μπάντας;;;stephanos είπε:κοίτα άμα δίνεις σημασία εκεί ΟΚ πάσο.
η συγκεκριμενη μπαντα ειχε τα ιδανικοτερα δυνατα φωνητικα για τη μουσικη που επαιξε.τουλαχιστον ετσι πιστευω εγω.χωρις να λεω οτι ο αγγελακας εχει καλη φωνη.ειπα μονο οτι εχει ιδανικη..για τις μουσικηκαι τους στιχους που εφτιαξανgdevelek είπε:μα είναι δυνατόν να μη δίνει κανείς σημασία στα ΦΩΝΗΤΙΚΑ μιας ροκ μπάντας;;;
τους έσωσε που είχαν ελληνικό στίχο, άκουγε ο τυπάκος στο ΑΝ-club οργή και φωτιά από τον αγγελάκα, ήταν κι ο ίδιος φορτωμένος με τα ΧΨΖ προβλήματά του, ο Μπάμπης κένταγε στην κιθάρα με πολλά γκάζια, έδεσε το γλυκό ;D
Δε μ αρεσουν οι τρυπες,ο Αγγελακας δεν ειναι τραγουδιστης αλλα αυτο που ευστοχα περιεγραψες...ειναι το ροκ.gdevelek είπε:τους έσωσε που είχαν ελληνικό στίχο, άκουγε ο τυπάκος στο ΑΝ-club οργή και φωτιά από τον αγγελάκα, ήταν κι ο ίδιος φορτωμένος με τα ΧΨΖ προβλήματά του, ο Μπάμπης κένταγε στην κιθάρα με πολλά γκάζια, έδεσε το γλυκό ;D
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ.freerock1974 είπε:αυτο που ευστοχα περιεγραψες...ειναι το ροκ.
Την υπερβολή την κατάλαβα..BigAlejandro είπε:καλα, φανταζομαι καταλαβαινεις την ηθελημενη υπερβολη σε αυτο που ειπα!
Τότε έπρεπε να γράψεις.αλλωστε δεν ειπα πως ηταν ΜΟΝΟ αυτοι!![]()
ο αγγελακας(μαζι με τον χατζιδακι που εμφανως λειπει) ειναι/ηταν οι δυο ελληνες που ο λογος τους ξεχωριζει μεσα σε ολη αυτη την φτηνια....
Δίνω σημασία αλλά υπάρχει μια διαφορά ... "ΠΑΝΚ" έπαιζαν. Κανένας τραγουδιστής του είδους που ξέρω δεν είχε καμιά ιδιαίτερη φωνή αλλά όλοι έβγαζαν μια οργή, ένα δυναμισμό και αυτό το έχει και ο Αγγελάκας. Πάρε sex pistols, iggy pop, ramones ...gdevelek είπε:μα είναι δυνατόν να μη δίνει κανείς σημασία στα ΦΩΝΗΤΙΚΑ μιας ροκ μπάντας;;;
ναι φίλε μου αλλά ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ρε παιδιά, τι άλλο να πω πια...stephanos είπε:Δίνω σημασία αλλά υπάρχει μια διαφορά ... "ΠΑΝΚ" έπαιζαν. Κανένας τραγουδιστής του είδους που ξέρω δεν είχε καμιά ιδιαίτερη φωνή αλλά όλοι έβγαζαν μια οργή, ένα δυναμισμό και αυτό το έχει και ο Αγγελάκας. Πάρε sex pistols, iggy pop, ramones ...
gdevelek είπε:οργή και αγανάκτηση και πολιτικό καταγγελτικό στίχο και "καλός μπάτσος έιναι ο ψόφιος μπάτσος",
Αυτο ειναι οντως το πανκ...
αλλά παρλαπίπες για καυτές γκόμενες και γρήγορα αμάξια
Αυτο ειναι το ποζερ...
Ροκ ειναι να μιλας για καυτες αστυνομικινες... ;D
τέσπα το σταματώ εδώ γιατί δεν καταλήγουμε και πουθενά
Αυτο ειναι το καλυτερο...(απ ολους μας...)
Στην Ελλάδα αυτές είναι οι επιλογές : θα μπορούσε να βρίσκεται στην εκπομπή της Φλέσσα ή στου Λευτέρη Παπαδόπουλου ή σε κάποιο έντυπο του Λάλα. Εγώ είχα καταλάβει οτι δέχτηκε να δώσει τη συνέντευξη στο συγκεκριμενο σκηνοθέτη-φίλο του και τον προτιμώ εκεί και στην εφημερίδα που απευθύνεται σε μαθητές (και δημιουργηθηκε απο μαθητες).JIMMYPAP είπε:Αλλωστε, ολα αυτα που λεει δεν συναδουν ιδιαιτερα με το να εμφανιζεται στο Mad TV.
+1000 σε ολα,φυσικα και τραγουδαει κανονικα σε πολλα κομματια,δεν απαγγελει μονο.Για το πόσο τραγουδιστής είναι, θα πω οτι ειναι περισσότερο από τον Anthony Kiedis των Peppers και νομίζω οτι αρκεί. Σε πολλά κομμάτια τραγουδάει και σε αυτά που απαγγέλει, ΙΣΩΣ να μην χωράνε μελωδικές γραμμές.
Τι φοβερό δισκάκι...blue είπε:btw μεγαλύτερο δίσκο τους θεωρώ το υπέροχο τίποτα
Μπα και εγω μια απο τα ιδια ειμαι (Jagger,Dylan,John Lee Hooker,Nick Cave και αλλοι),οι μονοι οντως καλλιφωνοι τραγουδιστες που μου αρεσουν ειναι οι ελληνες λαϊκοι τραγουδιστες... ;DΣχετικά με τη φωνή του, επίσης συχεχώς παρατηρώ ότι μου αρέσουν "αντικειμενικά"άφωνοι ή κακόφωνοι καλλιτέχνες...Να το κοιτάξω;;
άσε με μένα, σκέψου τους φουκαράδες με τα έγχορδα τι θα τράβηξαν...stephanos είπε:gdevelek αφιερωμένο ... ;D ;D ;D Ωτοασπίδες έχεις??![]()