Αυτό για τον Jagger πιστεύω ότι το 'γραψες για πλάκα.Superfunk είπε:Μπα και εγω μια απο τα ιδια ειμαι (Jagger,Dylan,John Lee Hooker,Nick Cave και αλλοι),οι μονοι οντως καλλιφωνοι τραγουδιστες που μου αρεσουν ειναι οι ελληνες λαϊκοι τραγουδιστες... ;D
Γιατί βρε συ Νέστορα, είναι;Nestoras είπε:Αυτό για τον Jagger πιστεύω ότι το 'γραψες για πλάκα.
Εμένα να δεις.audiokostas είπε:Γιατί βρε συ Νέστορα, είναι;
Ασε όλα τα άλλα θετικά του αλλά ως τραγουδιστής ..... :-\
Μάλλον εξαιρετικό μίμο θα τον χαρακτήριζα.
Και ξέρεις πόσο μ' αρέσουν οι Stones & ο Jagger
+100Superfunk είπε:τιμιος,καθαρος,ωραιος μαγκας και εκπληκτικος ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ.
προσωπικα τον θεωρω ποιητη.
πάντως όταν χρησιμοποιείς τη λέξη "αυτονόητος/η/ο" για να αποφύγεις να τεκμηριώσεις κάτι που μόλις είπες, η λέξη απλά χάνει την έννοιά τηςSuperfunk είπε:Βαριεμαι να αξηγω τα αυτονοητα,ολοι οσοι εγραψα ειναι υπεροχοι τραγουδιστες αλλα καλλιφωνοι δεν ειναι και καποιοι απο αυτους ειναι και...out of tune μονιμα..... ;D ;D,παρολα αυτα τους λατρευω.
μα... είναι αυτονόητο! ;Dgdevelek είπε:πάντως όταν χρησιμοποιείς τη λέξη "αυτονόητος/η/ο" για να αποφύγεις να τεκμηριώσεις κάτι που μόλις είπες, η λέξη απλά χάνει την έννοιά της
μα νομιζω οι ο ορισμος της λεξης "αυτονοητο" ειναι σαφεστατοςgdevelek είπε:πάντως όταν χρησιμοποιείς τη λέξη "αυτονόητος/η/ο" για να αποφύγεις να τεκμηριώσεις κάτι που μόλις είπες, η λέξη απλά χάνει την έννοιά της
δηλ.δεν χρειαζεται καμμια εξηγηση,τεκμηριωσηαυτονόητοςεπίθ α / θ / ουδ αυτονόητος, αυτονόητη, αυτονόητο [afto'noitos, afto'noiti, afto'noito]
προφανής
...πράγμα που κάθε άλλο παρά ισχύει με όσα εσύ λες και χαρακτηρίζεις "αυτονόητα" ώστε να αυτο-απαλλαγείς από την ανάγκη για τεκμηρίωσηSuperfunk είπε:μα νομιζω οι ο ορισμος της λεξης "αυτονοητο" ειναι σαφεστατος
δηλ.δεν χρειαζεται καμμια εξηγηση,τεκμηριωση
πράγματι φίλε μου, στα φωνητικά, ο Iggy Pop κι ο Αγγελάκας είναι στην ίδια κατηγορίαHaris είπε:Μια σούμα κάποιων από αυτούς που ήδη αναφέρθηκαν και μερικών άλλων: S. J. Hawkins, J. Hendrix, J. Morrison, Iggy Pop, Lou Reed, Roger Waters, Ozzy, Johnny Lydon, Ian Curtis, Joe Strummer, Lemmy, Zack de la Rocha
Οι φωνητικές ικανότητες των παραπάνω - και υπάρχουν και πολλοί άλλοι - ήταν/είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτριες, και στη χειρότερη ουσιαστικά ανύπαρκτες. Αν κάποιος απορρίπτει όλους αυτούς (απορρίπτοντας ταυτόχρονα και τη μισή και βάλε ιστορία του ροκ), τότε ναι, μπορεί με ελαφριά καρδιά να απορρίψει και τον Αγγελάκα,
Διέκρινα ένα τόνο ειρωνείας στο ποστ σου ή μου φάνηκε; Αν ναι, πες μου να σου απαντήσω. Αν όχι, αγνόησε αυτά που μόλις έγραψα.gdevelek είπε:πράγματι φίλε μου, στα φωνητικά, ο Iggy Pop κι ο Αγγελάκας είναι στην ίδια κατηγορία
spy δεν ξέρω αν συμφωνείς...