Τις προάλλες είχα ανεβάσει ένα post με θέμα την αγορά μιας ibanez.Είχα γράψει όσες πληροφορίες πίστευα οτι θα διευκόλυναν τις απαντήσεις σας,αλλά δυστυχώς μόνο ο vandergraaf μου απάντησε και τον ευχαριστώ γι αυτό.Στην συνέχεια και προς μεγάλη μου απογοήτευση είδα πως υπάρχει ένα ''ζήτημα'' όσον αφορά τα links.Υπάρχει μια δυσπιστία σε όσων τα links παραπέμπουν σε ελληνικά καταστήματα.Δεν είμαι αντιπρόσωπος κανενός ούτε προσπαθώ να κάνω διαφήμιση σε κανέναν.Απλά μετά την έρευνά μου βρήκα το κατάστημα με την πιό συμφέρουσα τιμή και γι αυτό και μόνο το link αναφερόταν στο μουσικόραμα.Όπως και να χει την επόμενη φορά θα παραπέμπω στα site της κατασκευάστριας εταιρίας.Είδα και απόειδα λοιπόν και αποφάσισα να δοκιμάσω τις κιθάρες από κοντά.Αν και θέλω σαν τρελός να αναφέρω τα ονόματα των καταστημάτων ένα ένα,δεν θα το κάνω.Ανέβηκα την χ.τρικούπη... για να δοκιμάσω τις γνωστές σε όλους σας prs.Έτσι νόμιζα ,αφού η προτωποριακή ιδέα του καταστήματος για να ''χτυπήσει'' τον ανταγωνισμό,ήταν να μένει κλειστο όλο το σ/κ και να ανοίγει μόνο καθημερινές (10-4 ή 10-7)!!!!!!!!Όταν τελειώνετε με το ταμείο ανεργίας ξέρετε που να αράζετε.Όσοι δουλεύετε θα πάρετε...ξέρετε τί.Να μαμηθούν οι prs,θα πάω να παίξω με fender,jackson και gibson στην εμμ. μπενάκη...Εκεί πραγματικά μου ρθε να το κάψω το μαγαζί.Στην ερώτησή μου για ηλεκτρική κιθάρα κοντά στα χίλια ευρώ για έναν άνθρωπο που παίζει 12 χρόνια κλασσική κιθάρα και θέλει ένα καλό όργανο για να παίζει απ το πρωί μέχρι το βράδυ,μου δώσαν μια κάρτα με το όνομα του site τους,για να μπώ ''λέει'' και να δώ!!!#$%#%^&%%.Μα είμαι εδωωωωωωωωωωώ,ήθελα να φωνάξω,αλλά μάλλον δεν το κατάλαβαν.Μετά την επιμονή μου,μου κάναν μια εισαγωγή για το ότι οι κιθάρες τους είναι οι καλύτερες και πώς τα Σάββατα γίνεται πανικός (ήταν τέσσερεις πωλητές και ένα παλικάρι που ήθελε να πάρει μια ηλεκτρακουστική...).Εν τέλει τους πρότινα απλά να πιάσω την κιθάρα και ας μη μου την συνδέαν πουθενά,απλά να παίξω...!!!!!Και τότε έμαθα οτι η κιθάρα που μου πρότιναν είναι ''πάνω'' στο πατάρι και πως καλύτερα να ερχόμουν μια άλλη μέρα που δεν θα είχαν τόσο κόσμο.(ακόμα έναν πελάτη είχαν...).Δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτούς τους ανθρώπους? Τι περιμένουν,με πια κριτήρια λειτουργούν? Ίσως να μην το μάθω ποτέ..Δεν θέλω να ξεκινήσω ένα θέμα για το πόσο χάλια είναι τα καταστήματα στην Αθήνα,ούτε να μιζεριάσω κανέναν.Είναι όμως η ηλιθιότητα τους τέτοια που αξίζει να την αναφέρω.Την επόμενη φορά θα παρατήσω την δουλειά μου,θα πάρω τον ατζέντη μου και το 1000σέλιδο βιογραφικό μου και θα μπώ στο internet να δοκιμάσω κιθάρα.Είναι σαν να θέλεις να πάρεις εσώρουχα και να στον μετράνε πρώτα..