Κύριο πρόβλημα η παντελής έλλειψη ειδίκευσης γενικότερα και ειδικότερα στον χώρο των πωλήσεων' date=' (βλέπε παδεία κλπ),όχι όσον αφορά στο αντικείμενο της πώλησης αλλά στην πώληση ως επάγγελμα.
Αποτέλεσμα, να θεωρείται ευκαιριακό ένα πολύ σοβαρό και δύσκολο επάγγελμα και να ασχολούνται με αυτό και όχι να εργάζονται, μουσικοί, ποδοσφαιριστές, νοσοκόμοι και ότι άλλο βάλει ο νους μας.
[/quote']
Πολύ όμορφα τα είπες και προσωπικά συμφωνώ 100%.
Δεν πάμε όλοι μαζί να βρούμε καμια θεσούλα ως πωλητές? Θα κάνουμε θράυση!
Για να το διασκεδάσουμε και λιγο προσπαθώ να φανταστώ τον satriani να εργάζεται πωλητής. "Τι ηχο θες να βγάζουν οι χορδές σου παιδί μου? Δε ξέρω αν θα μ πορεις να παίξεις με αυτες παλικάρι μου, εγώ ειμαι και γαμω τουις κιθαρίστες και ετσι κι αλλιως δε θα με φτάσεις, δε τα παρατάς αγόρι μου? ¶με στην ευχη της παναγίας και ασε μας ήσυχους που θες και χορδες..."
Ακομα καλύτερα φαντάζομαι κάποιον σαν τον Flea πωλητη: "Εεεμ Μπασακι μεχρι 400¤? Γιατι δε παίρνεις αυτο με 5.000¤? Παρτο, παρτο. Αμμμμ τρεχα δικέ μου, δε βλεπει κανεις. Παρτο και τρέχα, δε ****νται ολοι τους? Θα σε καλυψω εγω δικε μου, καλες πεντατονικες παικταρά μου, χαχααα αυτο ειναι! τρεχα! κοιτα πως σε κοιτανε! χαχαα .Πω πω δικε μου, χρειάζομαι κανα τσιγαριλικι τωρα! ουυχουυυ!"