Τώρα που πέρασε καιρός θα πώ και τη δική μου ιστορία.
Ξυπνάω ένα πρωί και λέω θα πάρω
Gibson LP.
Εγώ ξυπνάω από τις 04:00 , αλλά οκ δεν έχω απαίτηση και από τους άλλους να κάμουν το ίδιο.
Είχα ήδη ξεχωρίσει 2. Μια αυτή που πήρα και ήθελα (αλλά με μπέρδεψε η περιγραφή) και μια άλλη που εντόπισα, αλλά δεν ήθελα τόσο.
Διαπιστώνω δε ότι αυτη που δεν ήθελα και τόσο, την είχε συνάδελφος.
Ήταν Σάββατο πρωί.
Στέλνω μήνυμα μια λογική ώρα 08:00.
Καμία απάντηση μέχρι τη μια (13:00).
Ήδη είχα αρχίσει να ξενερώνω όχι τόσο γιατί περνούσε η ώρα όσο γιατί πραγματικά εγώ δουλειά με άνθρωπο που κοιμάται μέχρι τη μια το μεσημέρι δεν μπορώ να κάνω (γούστο μου και καπέλο μου -και κουβέντα δεν σηκώνω, ναι είμαι ρατσιστής ?).
Και λέω ¨κοιμάται" γατί μου απαντάει με μήνυμα στη μια το μεσημέρι "οκ μπορείς να τη δεις" , αλλά δεν με παίρνει τηλέφωνο.
Του στέλνω μήνυμα "να πάρω τηλέφωνο να μην γράφουμε;" , και μου απαντάει "σε παίρνω εγώ σε 10 λεπτά".
Δεν με παίρνει.
Σε κάνα 20 λεπτά παίρνω εγώ (13:20 πλέον) και μου ακούγεται αγουροξυπνημένος.
Μιλάμε και μου αρχίζει τα "μα -μου" , "δεν την πουλάω ακριβώς - θέλω να την ανταλλάξω κ.λ.π."
Του λέω "έχω στην τσέπη το ποσό που θες και ζητάς , σε μετρητά. ΤΑ ΘΕΣ; Έρχομαι να την δω τώρα και αν μου κάνει την παίρνω και φεύγω".
Συνεχίζει τα "μα- μου και άσε να πάρω τηλέφωνα μήπως την ανταλλάξω και θα σε πάρω"......
Του λεώ....έχω τα λεφτά , σου λέω έρχομαι να την δω και να την πάρω και εσύ θυμήθηκες σήμερα να δεις αν μπορείς να την ανταλλάξεις;".
"Σε παίρνω σε λίγο " μου λέει.
Κάνω κάτι δουλείες και η ώρα πάει 16:00.
Φυσικά ΔΕΝ ΠΗΡΕ.
Μου την δίνει και λέω ας πάω να δω την αγγελία που θέλω στα Γιάννενα (ο άλλος ήταν Θεσσαλονίκη).
Στέλνω μήνυμα στις 16:05.
Μου απαντάει στις 16:06.
ΜΙλάμε.
Του λέω "να έρθω τώρα";
'"Έλα" μου λέει.
20:00 είχα την κιθάρα με τη θήκη στα χέρια μου , την κιθάρα που αρχικά ήθελα.
Απλά πράγματα.
Έτσι γίνονται οι δουλειές
20:05 χτυπάει το τηλέφωνο,
ο Πρώτος.
"Θες να έρθεις από Δευτέρα- Τρίτη; " μου λέει.
¨Δεν θέλω να μείνω χωρίς κιθάρα το ΣΚ " συνεχίζει..
ΣΙγά ρε μποναμάσα σκέφτομαι.
[SIZE=12pt]'Όχι ευχαριστώ " του λέω, "Εγώ ήθελα κιθάρα το Σάββατο!". ?[/SIZE]