• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

news New Rap Metal Album/Tilt Guild-Το Κόλπο

tiltguild

Νέο μέλος
Πόντοι
3
Γειά χαρά!

Είμαστε οι Tilt Guild, ένα DIY ανεξάρτητο rap metal συγκρότημα που σχηματίστηκε σ’ ένα υπόγειο στην Αθήνα. Συνδυάζουμε μουσικά στοιχεία, αντλώντας έμπνευση από συγκροτήματα όπως οι Body Count, οι Rage Against The Machine και οι Limp Bizkit. Η μπάντα απαρτίζεται από 4 άτομα (κιθάρα, μπάσο, τύμπανα και φωνητικά).

Τον Νοέμβριο του 2024 κυκλοφορήσαμε το πρώτο μας άλμπουμ, ‘Το Κόλπο’, το οποίο φέρνει έναν φρέσκο ήχο στη σκηνή του rap metal.

Αναζητούμε μπάντες με παρόμοιο ύφος για να μοιραστούμε τη σκηνή σε φεστιβάλ ή συναυλίες.

Θα χαρούμε να ακούσουμε σχόλια και σκέψεις για τον ήχο μας. Ευχαριστούμε για την προσοχή σας!

PROTECT THE GUILD.

STAY TITLED.

Μου αρέσει αυτή η μουσική, από τις προεπισκοπήσεις που μπορώ να ακούσω (δεν έχω λογαριασμό στο spotify) φαίνονται οι επιρροές από RATM μέχρι Active Member, νοσταλγικά πράγματα, τότε που οι στίχοι έπαιζαν ρόλο... Καλή Επιτυχία

Μου αρέσει αυτή η μουσική, από τις προεπισκοπήσεις που μπορώ να ακούσω (δεν έχω λογαριασμό στο spotify) φαίνονται οι επιρροές από RATM μέχρι Active Member, νοσταλγικά πράγματα, τότε που οι στίχοι έπαιζαν ρόλο... Καλή Επιτυχία
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ακρόαση! Ο δίσκος υπάρχει και στο YouTube στο

Moυ αρέσετε πολύ. Μου αρέσει ο ήχος σας.
Έχετε προοπτική σίγουρα.
Άξιοι!
Καλή σας επιτυχία!!!
Ευχαριστούμε πολύ! Σημαίνει πολλα!Το 25 θα παίξουμε σίγουρα και ζωντανά. Αν θέλετε να μας ακολουθήσετε στα σοσιαλ που είναι στο Site μας

Trending...

Νέα θέματα

Back