- Πόντοι
- 483
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Ναι μωρέ ....αυτό περίμενες ?Ε ρε φωτιές που μας άναψε εκείνος ο @dimsonic με εκειο το MPB που μας έμαθε...
(Όχι, αλλά πες ότι μπαίνει η γυναίκα να διαβάσει το νόιζ. Να μην έχω μια δικαιολογία παραπάνωΝαι μωρέ ....αυτό περίμενες ?
Παίζει να έχουν αρχίσει να επιστρέφουν οι Polaroid ?
Σαν να έχω ακούσει να τις συζητάνε παραπάνω τελευταία.
Παίζει να έχουν αρχίσει να επιστρέφουν οι Polaroid ?
Ναι, έχουν επιστρέψει.Παίζει να έχουν αρχίσει να επιστρέφουν οι Polaroid ?
Είπαμε 2023.Έχω ένα παλιό περιοδικό στο μπάνιο που λέει πως οι ψηφιακές SLR ήρθαν για να μείνουν (2008 PC MAG?)
Προβολή συνημμένου 38167Προβολή συνημμένου 38168Προβολή συνημμένου 38169ηρθαν και έφυγαν γιστι τις πήρε το ΠΛΉΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ??????
Eγώ συμφωνώ.Είπαμε 2023.
Βρίσκεις πιο εύκολα πικαπ παρά cd player.
Απαξίωση παλαιότερων τεχνολογιών και αναβίωση παλαιότατων.
Η 10ετια που δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.....
Τι να γίνεται; Και τα ψηφιακά viewfinder έχουν ρυθμιστικό για διοπτρική διόρθωση.Και ερωτώ, με το ψηφιακό view finder των mirrorless καμερών τί γίνεται
Δεν ξεύρω ωρε, γι αυτό ρωτω. ?Τι να γίνεται; Και τα ψηφιακά viewfinder έχουν ρυθμιστικό για διοπτρική διόρθωση.
Ναι μάνα μου... το κατάλαβα... απλώς με έβαλες στην πρίζα μήπως είχες κάποια καλύτερη ιδέα. Τέλος πάντων, όλες οι μηχανές που προορίζονται για ημι-επαγγελματική χρήση (ή κάτι περισσότερο) έχουν αυτό το ρυθμιστικό.Δεν ξεύρω ωρε, γι αυτό ρωτω
Ενδιαφέρον πάντως , το πως θα δουλεύει αυτή η ρύθμιση ψηφιακά, αν αναλογιστείς ότι στην μεγάλη οθόνη (live view ) δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση (εκεί αναγκαστικά χρησιμοποιώ γυαλιά) .Ναι μάνα μου... το κατάλαβα... απλώς με έβαλες στην πρίζα μήπως είχες κάποια καλύτερη ιδέα. Τέλος πάντων, όλες οι μηχανές που προορίζονται για ημι-επαγγελματική χρήση (ή κάτι περισσότερο) έχουν αυτό το ρυθμιστικό.
... με ένα οπτικό στοιχείο ανάμεσα στην μικρογραφία και το μάτι σου; Δεν το έχω μελετήσει, αλλά αυτό είναι το πιο πιθανό. Ανέκαθεν, εδώ και δεκαετίες, ένα οπτικό στοιχείο υπήρχε ανάμεσα στο μάτι σου και την ματ οθόνη πάνω στην οποία γινόταν η προβολή του ειδώλου. Η ματ οθόνη, τώρα είναι LED οθόνη (ή με ότι άλλο την φτιάχνουν).Θέλω να πω ότι είχα την εντύπωση ότι το ψηφιακό view finder ήταν απλά μια μικρογραφία (κλώνος) της μεγάλης οθόνης (live view).
Θα το δοκιμάσω όταν (αν ) ξαναπέσει στο χέρια μου mirrorless .... με ένα οπτικό στοιχείο ανάμεσα στην μικρογραφία και το μάτι σου; Δεν το έχω μελετήσει, αλλά αυτό είναι το πιο πιθανό. Ανέκαθεν, εδώ και δεκαετίες, ένα οπτικό στοιχείο υπήρχε ανάμεσα στο μάτι σου και την ματ οθόνη πάνω στην οποία γινόταν η προβολή του ειδώλου. Η ματ οθόνη, τώρα είναι LED οθόνη (ή με ότι άλλο την φτιάχνουν).
Λειτουργεί όπως το αναλογικό;Δεν εχω ασχοληθει με το πως γινεται, αλλα η δικη μου εχει