αυτο ειναι τα μουσικα σου κριτηρια???Ρε συ μου τα χαλάς εδώ. Ποιος είχε ήσυχο χαραχτήρα; Το μεγαλύτερο κωλοπαίδι του Bay area; Γιαυτό τον διώξανε γιατί όλο έμπλεκαν με αυτόν σε καβγάδες και αστυνομίες. Χώρια που ήταν πρέζας του κερατά!
Αν σκεφτείς ότι περισσότερο ακούστηκε αυτός παρά οι maiden όταν έβγαλε τις σολο δουλειές τότε μάλλον...ο bruce dickinson μπόρεσε να ξεπεράσει τους maiden στην δική του σόλο καριέρα?? η μήπως δεν ήταν η ψυχή τους?? Κι όμως δεν.....(η μήπως δεν είχε ούτε αυτός το πακέτο?)
Α και οι megadeth είναι μπάντα που ανήκει στις λεγόμενες love em or hate em. Ή σου αρέσουν ή τους μισείς. Προσωπικά πεθαίνω γιαυτούς, αλλά ξέρω πολλούς που τους την σπάνε και με επιχειρήματα κιόλας. Οπότε κολοκυθόπιτα!
Foren λες να πάω στον οφθαλμίατρο να δω αν έχω πρεσβιοπία; Αλλά δεν είμαι και τόσο μεγάλος ρε γμτ! Θα φταίει που ξύπνησα πριν καμια μιάμιση ώρα και ακόμα δεν ήπια καφε!
γιαυτο επαιζε μονο σε festival η σχετικα μικρους συναυλιακους χωρους?Αν σκεφτείς ότι περισσότερο ακούστηκε αυτός παρά οι maiden όταν έβγαλε τις σολο δουλειές τότε μάλλον...
Oχι ρε, απλα διαβασε κανα hammer 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Foren λες να πάω στον οφθαλμίατρο να δω αν έχω πρεσβιοπία; Αλλά δεν είμαι και τόσο μεγάλος ρε γμτ! Θα φταίει που ξύπνησα πριν καμια μιάμιση ώρα και ακόμα δεν ήπια καφε!
αν το δεις μουσικα ο Bruse ηταν πολυ καλυτερος εκεινη την περιοδο...Αλλα τι περιμενεις?να γεμισει το σταδιο οπως οι Maiden????Δεν γινετε αυτο με τιποτα!!!Μιλαμε για Maiden!!!εδω οι Maiden γεμιζανε συναυλιακους χωρους με τον Bayle!!!!αρα δεν ειχε να κανει τοσο με την τοτε δισκογραφικη δουλεια,αλλα με την ιστορια....γιαυτο επαιζε μονο σε festival η σχετικα μικρους συναυλιακους χωρους?Αν σκεφτείς ότι περισσότερο ακούστηκε αυτός παρά οι maiden όταν έβγαλε τις σολο δουλειές τότε μάλλον...
γιαυτο γυρισε πισω ?
αν το δεις μουσικα ο Bruse ηταν πολυ καλυτερος εκεινη την περιοδο...Αλλα τι περιμενεις?να γεμισει το σταδιο οπως οι Maiden????Δεν γινετε αυτο με τιποτα!!!Μιλαμε για Maiden!!!εδω οι Maiden γεμιζανε συναυλιακους χωρους με τον Bayle!!!!αρα δεν ειχε να κανει τοσο με την τοτε δισκογραφικη δουλεια' date='αλλα με την ιστορια....[/quote']γιαυτο επαιζε μονο σε festival η σχετικα μικρους συναυλιακους χωρους?Αν σκεφτείς ότι περισσότερο ακούστηκε αυτός παρά οι maiden όταν έβγαλε τις σολο δουλειές τότε μάλλον...
γιαυτο γυρισε πισω ?
ρε φιλαρακι διαπιστωνω πως τελικα συμφωνεις με εμενα
που διαφωνεις ακριβως?δεν καταλαβα??
Σωστος ο FatalIk!!!! Αλλα τι να κανουμε αφου η μουσικη ειναι πλεον κονσερβοποιεια βαρεου τυπου' date=' απο την μια μπαντα μπαινει το χρημα και απο την αλλη μπαντα βγαινει το κομματι το οποιο ειναι συνεχως το ιδιο αλλα με αλλη ημερομηνια ληξης.[/quote']
πραγματικά πόσο δικιο εχεις!!!![]()
τι να κανουμε ομως;![]()
![]()
Βασικά αυτό είναι υπερβολή....δε νομίζω να χωράει αμφισβήτηση για αυτό που πρόσφεραν οι Maiden με τα 7 τους πρώτα αλμπουμ (μέχρι και το Seventh Son...) τα οποία αν έχει κάποιος ακούσει και μάθει, μπορεί να καταλάβει ότι αν μπορούσαμε να συνοψίσουμε σε μια μπάντα όλο το νόημα του nwobhm αυτή θα ήταν οι maiden της φάσης '80-'88....ενώ οι Maiden βγάζουν τον ίδιο δίσκο εδώ και 400 χρόνια σαν τους Πυξ Λαξ.
ΥΓ για μένα' date=' όλα τα λεφτά στους metallica είναι ο hetfield[/quote']+1000000000000000000000000000000000000000000000