- Πόντοι
- 36
ΥΓ για μένα' date=' όλα τα λεφτά στους metallica είναι ο hetfield[/quote']+1000000000000000000000000000000000000000000000
ΥΓ για μένα' date=' όλα τα λεφτά στους metallica είναι ο hetfield[/quote']+1000000000000000000000000000000000000000000000
ε' date='και? :lol:
στη μουσικη ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ παραγοντας που οδηγει στην "επιτυχια" (δηλ. σε διασημοτητα,πωλήσεις δισκων,καταπληκτικα αλμπουμ,φραγκα κτλ) ειναι να εισαι "φοβερος και τρομερος παιχταρας και να παιζεις γρηγοροτερα και καλυτερα απο τους αλλους... :lol:
το ΔΥΣΚΟΛΟ ειναι να ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ (ειτε σαν συνθετης του αρχικου κομματιου ειτε γραφοντας τα μερη του οργανου σου) τα κομματια μεσα στα οποια θα μπουν και καποια σολα ,να ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ με την "ιδεα" ,το "υφος" & το "συνολο" ενος συγκροτηματος και βεβαια να εισαι και λιιιιγο original....
Υπαρχουν χιλιαδες "κιθαρισταραδες" που το μονο που εχουν πετυχει στη ζωη τους ειναι να παιζουν ΤΕΛΕΙΑ απο τεχνικης αποψης μεν ,μεσα στο υπνοδωματιο τους δε... :wink: :lol: :lol:
Η συνθεση και τα ΚΟΜΜΑΤΙΑ ερχονται πρωτα απο ολα,στο κατω κατω αν εισαι και μαμω τους συνθετες αλλα δεν εισαι και το πρωτο "πιστολι" στην κιθαρα κανεις οτι κανουν και οι περισσοτεροι τυποι σαν τον Springsteen..."αγοραζεις" τους καλυτερους παιχταραδες και τους βαζεις να παιζουν για την παρτη σου λα μινορε & ντο μαζτζορε ολο το βραδυ.. και αν ειναι...καλα παιδια τους επιτρεπεις και ενα-δυο σολιδια για να ξεχαρμανιασουνε :lol: :lol: :lol:[/quote']
εσκισες παλι!!εγραψες!![]()
Διαφωνω σε αυτο που λες!Ο Bruse λεω ειχε πολυ καλυτερη δισκογραφικη πορεια οταν ηταν μονος του,παρα τους Maiden την συγκεκριμενη περιοδο παλι!Και δεν γεμιζε ομως σταδια οπως λες γιατι ι ιστορια των Maiden ειναι ΙΣΤΟΡΙΑ!!!αν το δεις μουσικα ο Bruse ηταν πολυ καλυτερος εκεινη την περιοδο...Αλλα τι περιμενεις?να γεμισει το σταδιο οπως οι Maiden????Δεν γινετε αυτο με τιποτα!!!Μιλαμε για Maiden!!!εδω οι Maiden γεμιζανε συναυλιακους χωρους με τον Bayle!!!!αρα δεν ειχε να κανει τοσο με την τοτε δισκογραφικη δουλεια' date='αλλα με την ιστορια....[/quote']γιαυτο επαιζε μονο σε festival η σχετικα μικρους συναυλιακους χωρους?Αν σκεφτείς ότι περισσότερο ακούστηκε αυτός παρά οι maiden όταν έβγαλε τις σολο δουλειές τότε μάλλον...
γιαυτο γυρισε πισω ?
ρε φιλαρακι διαπιστωνω πως τελικα συμφωνεις με εμενα
που διαφωνεις ακριβως?δεν καταλαβα??![]()
αυτο ειναι τα μουσικα σου κριτηρια???Ρε συ μου τα χαλάς εδώ. Ποιος είχε ήσυχο χαραχτήρα; Το μεγαλύτερο κωλοπαίδι του Bay area; Γιαυτό τον διώξανε γιατί όλο έμπλεκαν με αυτόν σε καβγάδες και αστυνομίες. Χώρια που ήταν πρέζας του κερατά!
ΠΡΩΤΟΤΗΠΟ :lol: :lol:"Τa paizo ola"Α ναι.
Και πως λέγεται το groupaki σας ;;;
Πρόσφατα το έφτιαξα και παίζω όλα τα όργανα (της μπάντας ε.... 8) ) μόνος μου...
Σαν τον Count Grishnakh στους Burzum ένα πράμα.... :wink:
Κατ'εμε :lol: :lol:Τώρα όσο αναφόρα για το αν ο hammet είναι κουλός' date=' συμφωνώ απόλυτα. Εγω πάντως θα προτειμούσα να ήταν ο dave ανέξάρτητα απο τις π@π@ριες που έκανε συνέχεια, γιατι ταιρίαζει περισσότερο στο ύφος των tallica και έιναι πιο cool απο τον hammet[/quote']
O Mustaine πιο cool απο τον Hammet;;;Αν ο Mustaine ίταν cool δεν θα τον διώχναν και δεν θα τρελενόταν τόσο πολύ να ξεπεράσει τους Metallica :wink:
Πέστα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ :lol: :twisted: :twisted:οι Maiden βγάζουν τον ίδιο δίσκο εδώ και 400 χρόνια σαν τους Πυξ Λαξ.
μα καλα ποια η ομοιοτητα του powerslave με το seventh son ρε παιδια???Πέστα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ :lol: :twisted: :twisted:οι Maiden βγάζουν τον ίδιο δίσκο εδώ και 400 χρόνια σαν τους Πυξ Λαξ.
εχεις δικιο,και εγω τωρα το ειδα..sorry :wink:αυτο ειναι τα μουσικα σου κριτηρια???Ρε συ μου τα χαλάς εδώ. Ποιος είχε ήσυχο χαραχτήρα; Το μεγαλύτερο κωλοπαίδι του Bay area; Γιαυτό τον διώξανε γιατί όλο έμπλεκαν με αυτόν σε καβγάδες και αστυνομίες. Χώρια που ήταν πρέζας του κερατά!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ξέρεις ποιο είναι το κουλό; Ότι έκανα την πατάτα λόγω γκαβομάρας και απάντησα γιατί νόμισα ότι έγραψε ότι ο mustain είναι ήσυχος χαραχτήρας (ενώ έγραψε ησχυρός) και με ρωτάς αν αυτά είναι τα μουσικά μου κριτήρια! Κάπου μπλεχτήκαμε εχτές μου φαίνεται!
Μάλλον δεν κατάλαβες ότι αναφέρονται στους δίσκους που βγήκαν μετά την επανένταξη του dickinsonμα καλα ποια η ομοιοτητα του powerslave με το seventh son ρε παιδια???Πέστα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ :lol: :twisted: :twisted:οι Maiden βγάζουν τον ίδιο δίσκο εδώ και 400 χρόνια σαν τους Πυξ Λαξ.
Είμαι καινοτόμος ο άτιμος το ξέρω.... 8) 8) 8) 8)ΠΡΩΤΟΤΗΠΟ :lol: :lol:"Τa paizo ola"Α ναι.
Και πως λέγεται το groupaki σας ;;;
Πρόσφατα το έφτιαξα και παίζω όλα τα όργανα (της μπάντας ε.... 8) ) μόνος μου...
Σαν τον Count Grishnakh στους Burzum ένα πράμα.... :wink:
ποια δηλαδή;;panagiotis εχεις δικιο ρε φίλε!!! (για τα πιο ποανω)να σου πω δως μου λιγο και μενααααααααα (απο τη τελειοτητα)
αντε πληρωνω οσο οσο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()