- Πόντοι
- 36
"Τa paizo ola"Α ναι.
Και πως λέγεται το groupaki σας ;;;
Πρόσφατα το έφτιαξα και παίζω όλα τα όργανα (της μπάντας ε.... 8) ) μόνος μου...
Σαν τον Count Grishnakh στους Burzum ένα πράμα.... :wink:
"Τa paizo ola"Α ναι.
Και πως λέγεται το groupaki σας ;;;
Τώρα όσο αναφόρα για το αν ο hammet είναι κουλός' date=' συμφωνώ απόλυτα. Εγω πάντως θα προτειμούσα να ήταν ο dave ανέξάρτητα απο τις π@π@ριες που έκανε συνέχεια, γιατι ταιρίαζει περισσότερο στο ύφος των tallica και έιναι πιο cool απο τον hammet[/quote']
O Mustaine πιο cool απο τον Hammet;;;Αν ο Mustaine ίταν cool δεν θα τον διώχναν και δεν θα τρελενόταν τόσο πολύ να ξεπεράσει τους Metallica :wink:
Ξεφευγουμε ξεφευγουμε!!!Ναι ρε συ...αστειευόμουν...:wink:
Το έχω πει και θα το ξαναπώ:
Βασιλιάδες στο Heavy metal είναι οι Black Sabbath
Βασίλισσα η Σιδηρά Παρθένος
Όλοι οι άλλοι είναι υπήκοοι....
]Τώρα όσο αναφόρα για το αν ο hammet είναι κουλός' date=' συμφωνώ απόλυτα. Εγω πάντως θα προτειμούσα να ήταν ο dave ανέξάρτητα απο τις π@π@ριες που έκανε συνέχεια, γιατι ταιρίαζει περισσότερο στο ύφος των tallica και έιναι πιο cool απο τον hammet[/quote']
O Mustaine πιο cool απο τον Hammet;;;Αν ο Mustaine ίταν cool δεν θα τον διώχναν και δεν θα τρελενόταν τόσο πολύ να ξεπεράσει τους Metallica :wink:
ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ JANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICK!!!!
+ΠΕΣ ΤΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!! :lol: :lol:![]()
Δεν υπαρχει πιο πανω ή πιο κατω. Σε διαφορετικα ειδη παιξανε.Δεν μπορεις να συγκρινεις κατι ανομοιο.O βασιλιάς είναι πάντα πιο πάνω από τη βασίλισσα...:wink:
Τώρα για το αν οι Maiden είναι πιο σημαντικοί από τους Metallica το ξέρεις ΠΟΛΥ καλά...Ε;
Αυτό που δε συγκρίνετε είναι η αξία των Maiden με αυτή των Metallica....Σαφώς και είναι πιο πάνω οι πρώτοι...(δε διαγράφω τους metallica) Για να το αποδείξουμε αρκεί να σκεφτούμε πως οι metallica ήταν ΄μεταγενέστεροι και είχαν σαφείς επιρροές από maiden....
Δεν ειναι ακριβως maiden καταβολες, αλλα nwobhm οπως επισης και πολυ deep purple. Απλα επαιζαν τοσο μελωδικα,που σπανια να ακουσεις κατι στο μεταλ που να χει μελωδια και να μην σου θυμισει maiden.Σοβαρά μιλάς; Ελάχιστα συγκροτήματα μπορώ να πω ότι δεν έχουν maiden καταβολές....Μπορεί οι metallica να δημιούργησαν μια νέα σχολή (αν και ίσως οι venom να έχουν μεγαλύτερο μερίδιο "ευθύνης") αλλά ως εκεί....
Αυτή η αντιπαράθεση για το 'καλύτερος' είναι παιδική...Σοβαρά μιλάς; Ελάχιστα συγκροτήματα μπορώ να πω ότι δεν έχουν maiden καταβολές....Μπορεί οι metallica να δημιούργησαν μια νέα σχολή (αν και ίσως οι venom να έχουν μεγαλύτερο μερίδιο "ευθύνης") αλλά ως εκεί....
αυτοί όμως το έκαναν για πρώτη φορά....Smith και Murray "εξήγησαν" για πρώτη φορά τι θα πει δισολία....Κ να ξεκαθαρίσουμε πως ότι έχει δισολία δεν σημαίνει ότι είναι Maiden.
Αχ Παναγιώτη θα σε μαλώσω... Κ οι Maiden τις δισολίες από τους Wishbone Ash κ Purple τις πείραν (τις αναπτύξαν περισσότερο όμως).αυτοί όμως το έκαναν για πρώτη φορά....Smith και Murray "εξήγησαν" για πρώτη φορά τι θα πει δισολία....Κ να ξεκαθαρίσουμε πως ότι έχει δισολία δεν σημαίνει ότι είναι Maiden.