Kirk Hammet Esp Ltd kh-3

Αυτή την κιθάρα δεν θα την αγόραζα μόνο και μόνο επειδή δεν μου αρέσουν πολύ οι Ibanez τύπου strat. κατά τα άλλα EMG όπως τους θες και μια καλύτερη hardtail γέφυρα (από την τύπου LP της EC-1000) θα την ευχαριστηθείς αυτή τη γέφυρα, και να την ρυθμίζεις και να της αλλάζεις χορδές, ελπίζω μόνο σε αυτά τα λεφτά η Ibanez να έχει χαλύβδινα εξαρτήματα και όχι τίποτα κράματα της κακιάς ώρας

Αυτή την κιθάρα δεν θα την αγόραζα μόνο και μόνο επειδή δεν μου αρέσουν πολύ οι Ibanez τύπου strat. κατά τα άλλα EMG όπως τους θες και μια καλύτερη hardtail γέφυρα (από την τύπου LP της EC-1000) θα την ευχαριστηθείς αυτή τη γέφυρα, και να την ρυθμίζεις και να της αλλάζεις χορδές, ελπίζω μόνο σε αυτά τα λεφτά η Ibanez να έχει χαλύβδινα εξαρτήματα και όχι τίποτα κράματα της κακιάς ώρας

Αυτη η κιθαρα ειναι βαρυτονη, και μαλιστα με 28αρα κλιμακα, προσωπικα δεν μπορω να παιξω με τιποτα σε τετοια κλιμακα, θελει προσοχη.

Μια που ειμαστε στο noiz μια telecaster επιβαλλεται :ROFLMAO:

https://www.nakas.gr/en/proionta/mo...ot-telecaster-aspro-ilektriki-kithara_544576/

Την εχει ο νακας αυτη ( προφανως), οποτε μπορεις να την τσεκαρεις

Τελικά το βρήκα, πας στον thomann και γράφεις στην αναζήτηση EMG σκέτο και από το πλάι διαλέγεις να εμφανίσει μόνο κιθάρες, μετά ποσταρεις στο φόρουμ αυτή που σου αρέσει μήπως την έχει κανένας

Ναι δεν θα ηθελα βαρυτονη σιγουρα. Επισης οχι σχημα τελε.Εχω ηδη την baja, θα προτιμουσα συνεπώς καποιο αλλο σχημα. Ιδανικά προτάσεις να μην είναι μόνο απο ενα απλό search αλλά να έχετε και προσωπική γνώμη, παίξει/ακούσει το όποιο όργανο.

Ναι δεν θα ηθελα βαρυτονη σιγουρα. Επισης οχι σχημα τελε.Εχω ηδη την baja, θα προτιμουσα συνεπώς καποιο αλλο σχημα. Ιδανικά προτάσεις να μην είναι μόνο απο ενα απλό search αλλά να έχετε και προσωπική γνώμη, παίξει/ακούσει το όποιο όργανο.
κάνε εσύ την αναζήτηση όπως περιγράφω από πάνω, βρες την, και μπορεί ο gkourmoul1 να την έχει

κάνε εσύ την αναζήτηση όπως περιγράφω από πάνω, βρες την, και μπορεί ο gkourmoul1 να την έχει

Ξέρεις τι είναι να θέλω να αγοράσω κιθάρα και να μην μπορώ να αποφασίσω τι να πάρω, διότι θέλω κάτι διαφορετικό από αυτά που ήδη έχω? :D

θα προτιμουσα συνεπώς καποιο αλλο σχημα. Ιδανικά προτάσεις να μην είναι μόνο απο ενα απλό search αλλά να έχετε και προσωπική γνώμη, παίξει/ακούσει το όποιο όργανο.

Ωραία επιλογή, επίσης, είναι μια CHARVEL ή μια Ibanez.

@John Goumis Πολυ σωστα τα λες.Εμενα δε με βολεψε, δεν εχει προβλημα η κιθαρα και πραγματι με οτι lp εχω παιξει το ιδιο θεμα εχω. Το ανέφερα νομιζω και πιο πανω,ήλπιζα οτι επειδη η συγκεμριμένη φαινόταν κάπως πιο εργονομική ότι κάτι τέτοιο θα εξαλειφόταν,πράγμα που τελικά δεν ισχύει. Ποιές έχεις να προτείνεις με τους συγκεκριμένους μαγνήτες;Σε αυτό το μπατζετ ιδανικά και ελαφρώς πιο κάτω.

Δεν έχω να προτείνω κάποια συγκεκριμένη μιας και δεν έχω πολύ εμπειρία σε μέταλ κιθάρες (πέρα από αυτές τις δυο που έχω και πρέπει να έκανα λάθος πριν, οι μαγνήτες είναι οι EMG81/85 όχι 81/60).

Είμαι βέβαιος όμως πως όποια και να διαλέξεις που θα φοράει αυτό το σετ, θα ακούγεται πάνω κάτω ολόιδια, είναι όπως το περιέγραψες πριν, ωραία γκάζια και σκοτεινά καθαρά, επομένως θα σου έλεγα να διαλέξεις μια στο μπάτζετ σου που να σου αρέσει πολύ εμφανισιακά και να σε βολεύει και να έχει μια άλφα ποιότητα κατασκευής. Bolt-on πάντως θα απέφευγα γιατί όχι μόνο ''δεν μου κολλάει'' με μέταλ αλλά γιατί συνήθως είναι και οι πιο ''προσιτές'' σειρές των μεταλλοκίθαρων οπότε αυτό συνεπάγεται με ''φθήνια'' που ίσως μεταφράζεται και σε χαμηλότερη ποιότητα κατασκευής στα υπόλοιπα υλικά.

Για παράδειγμα η bolt on Kirk Hammett κιθάρα (σε σχήμα σουπερστρατ, όχι lp) έχει basswood σώμα, floyd rose special τρεμολο και ''esp designed'' μαγνήτες ενώ η neck through έχει alder σώμα, floyd rose 1000 και κανονικούς EMG.

https://www.thomann.de/gr/esp_ltd_k...NanyAsSKDP87n8W8Qoqne6cwDKjMb2sBoCKCEQAvD_BwE

Βέβαια η άλλη έχει διπλάσια+ τιμή
https://www.thomann.de/gr/esp_ltd_kh_602_blk.htm

Το ίδιο σκεπτικό πάνω κάτω ισχύει με άλλα μεταλλοκίθαρα, τύπου Jackson πχ. Θα προτιμούσα μια neck through για τους παραπάνω λόγους.

H αλήθεια είναι ότι αυτή η ESP ec-1000 όντως λέει. Κρίμα που δεν σου κάνει

Η αληθεια ειναι οτι η ec-1000 ειναι το πιο value for money οργανο (στα 1k και κατι που κοστιζει) σε σχεση με οποιαδηποτε αλλη κιθαρα εψαξα. Θα παω να κανω αλλη μια δοκιμη και θα εξετασω κ το ενδεχομενο να παιζω καθιστος με strap.Ειναι κριμα γιατι και τρομερο ηχο εχει και τη βρισκω και πανεμορφη.

στα 1k και κατι που κοστιζει

899 με fishman και ακόμα λιγότερο σε b stock

Ξέρεις τι είναι να θέλω να αγοράσω κιθάρα και να μην μπορώ να αποφασίσω τι να πάρω, διότι θέλω κάτι διαφορετικό από αυτά που ήδη έχω? :D
Με σκάφος δε σε εχουμε συνηθίσει. Όχι ⛵, 🎸

Με σκάφος δε σε εχουμε συνηθίσει. Όχι ⛵, 🎸

Η αληθεια ειναι οτι η ec-1000 ειναι το πιο value for money οργανο (στα 1k και κατι που κοστιζει) σε σχεση με οποιαδηποτε αλλη κιθαρα εψαξα. Θα παω να κανω αλλη μια δοκιμη και θα εξετασω κ το ενδεχομενο να παιζω καθιστος με strap.Ειναι κριμα γιατι και τρομερο ηχο εχει και τη βρισκω και πανεμορφη.
Πιο vfm είναι η ec-401...

Πιο vfm είναι η ec-401...

Η συγκεκριμένη έχει πολύ ωραίο χρώμα, ταιριάζει και με το χρώμα της ταστιέρας

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back