• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Hammett

Αφού ο hammet είναι κουλός ρε, δεν το ξέρατε;

Δεν φτάνει μουσικάρες τύπου Κerry King, ειδικά στα σολίδια.

ωραίο video,από τις πρόβες του st. anger.

ο kirk μου θυμίζει ένα φίλο,την ίδια μουτσούνα παίρνει όταν δεν μπορεί να παίξει κάτι που του δείχνει ο έτερος κιθαρίστας.

όλοι τα ίδια σκ@τ@ είμαστε,απλά με διαφορετικές καταθέσεις.

τώρα το είδα,δεν θα έπρεπε να πάει στην κατηγορία video?

κ γο πλακα πλακα ετσι κανω.ετσι θα την πω κ σε φίλο μου που του έλεγα οτι γουσττ'αρω περισσοτερο τον Heitfield.καλά οχι οτι δεν σεβομαι τον hammett κ οτι εχει παιξει

Ενταξει ρε παιδια,εγω πιστευω οτι απλα ειναι μια κακη στιγμη,γιατι πιστευω οτι ο συγκεκριμενος ειναι απο τους πολυ καλους κιθαριστες,Lead τουλαχιστων...Και οτι το βαλανε μεσα στο dvd δειχνει ποσο ακομπλαριστος τυπος ειναι....

Ενταξει ρε παιδια' date='εγω πιστευω οτι απλα ειναι μια κακη στιγμη,γιατι πιστευω οτι ο συγκεκριμενος ειναι απο τους πολυ καλους κιθαριστες,Lead τουλαχιστων...Και οτι το βαλανε μεσα στο dvd δειχνει ποσο ακομπλαριστος τυπος ειναι....[/quote']Έτσι :wink:

ε,και? :lol:

στη μουσικη ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ παραγοντας που οδηγει στην "επιτυχια" (δηλ. σε διασημοτητα,πωλήσεις δισκων,καταπληκτικα αλμπουμ,φραγκα κτλ) ειναι να εισαι "φοβερος και τρομερος παιχταρας και να παιζεις γρηγοροτερα και καλυτερα απο τους αλλους... :lol:

το ΔΥΣΚΟΛΟ ειναι να ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ (ειτε σαν συνθετης του αρχικου κομματιου ειτε γραφοντας τα μερη του οργανου σου) τα κομματια μεσα στα οποια θα μπουν και καποια σολα ,να ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ με την "ιδεα" ,το "υφος" & το "συνολο" ενος συγκροτηματος και βεβαια να εισαι και λιιιιγο original....

Υπαρχουν χιλιαδες "κιθαρισταραδες" που το μονο που εχουν πετυχει στη ζωη τους ειναι να παιζουν ΤΕΛΕΙΑ απο τεχνικης αποψης μεν ,μεσα στο υπνοδωματιο τους δε... :wink: :lol: :lol:

Η συνθεση και τα ΚΟΜΜΑΤΙΑ ερχονται πρωτα απο ολα,στο κατω κατω αν εισαι και μαμω τους συνθετες αλλα δεν εισαι και το πρωτο "πιστολι" στην κιθαρα κανεις οτι κανουν και οι περισσοτεροι τυποι σαν τον Springsteen..."αγοραζεις" τους καλυτερους παιχταραδες και τους βαζεις να παιζουν για την παρτη σου λα μινορε & ντο μαζτζορε ολο το βραδυ.. και αν ειναι...καλα παιδια τους επιτρεπεις και ενα-δυο σολιδια για να ξεχαρμανιασουνε :lol: :lol: :lol:

Last edited by a moderator:
Καλα οτι ηταν κουλος το ξεραμε ηδη!δεν πιστευω να δειχνει κατι καινουργιο το βιντεο!!!και απο συνθεσης μπαχ και πανω!!!

συμφωνω με τον superfunk κ θελω να ξεκαθαρισω οτι δεν το εστειλα για να αμφισβητισω την αξια του hammett ισα ισα που shredderαδες βλεπε malmsteen batio ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν με συγκινουν.απλως με χαβαλεδικη διαθεση...(μπορει κ υποσυνειδητα να γουσταρα γιατι ακομα κ αυτοι κανουν τετοια λαθη)

Οχι ρε συ,χαλαρα!βαζεις το βιντεακι,και εμεις απλα σχολιαζουμε!:)

Παίξτε εσείς το riff σωστά ρε εξυπνάκηδες :lol: :lol: :lol:

Στην προκειμένη περίπτωση ήρθε ο riffmaster James(που έχει στο ενεργητικό του riffαρες) και πέταξε μια ριφιά και πελάγωσε ο hammet :D :D

SF όσοι εκτίμουν και γουστάρουν τον Kirk γενοκότερα δεν το κάνουν επείδη είναι συνθεταράς(που τουλάχιστον το παιδί έγραψε και ενα Enter Sandman riff :D :D )Και δε νομίζω να βγει κανένας να το πει αυτό.Και ο Friedman δεν είναι συνθεταράς αλλά ο π%$#στης κιθάρα ξέρει να παίζει :wink:

Εγώ το παίζω :P

Από ότι νομίζω το enter sandman είναι το μόνο riff του hammet.

Μήπως δεν μπορούσε να το παίξει ο hammet το riff γιατί σκεφτόταν πιο από όλα τα πετάλα που έχει μπροστά του να χρησιμοποιήσει?

Δεν ειναι συνθέτης;

Καλά μόνο το riff είναι σύνθεση; Στο κάτω κάτω σιγά μην τον άφηνε ο Hetfield και ο Φτουlrich να συνεισφέρει στα riff.

Τα σολίδια και οι μελωδίες του Hammet είναι το λιγότερο μεγαλειώδη για μένα.

Not too little not too much just mm' mm' gooood :D

Και η ικανοτητα στο παιξιμο ειναι εξ ισου σημαντικη κατα την γνωμη μου και αυτο γιατι θεωρω πολυ σημαντικο το ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΕΙΣ. Και συγγνωμη αν στεναχωρησω καποιους αλλα ο Kerry King και ο Hammet μονο παιχταραδες δεν ειναι. Για δειτε λιγο Broderick, Loomis,Glen Tipton, Oliva και αλλοι πολλοι που ειναι παιχταραδες στ'αληθεια. Και φυσικα μην ξεχναμε πως ολοι αυτοι ειναι ανθρωπινα οντα και εχουν τις ιδιες δυσκολιες με τον καθε "κοινο-θνητο" κιθαριστα.

Αφού ο hammet είναι κουλός ρε' date=' δεν το ξέρατε;Δεν φτάνει μουσικάρες τύπου Κerry King, ειδικά στα σολίδια.[/quote']

το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ ΙΣΩΣ!!!

Ελπίζω να κανεις πλάκα!!! :D :D :wink:

Trending...

Νέα θέματα