- Πόντοι
- 98
ΠΟΤΕ ομως οι maiden δεν θα φτασουν σαυτο το επιπεδο...
μην τα μπερδευειειειεις........ :lol: :lol: :wink: :wink:
ΠΟΤΕ ομως οι maiden δεν θα φτασουν σαυτο το επιπεδο...
η κουβεντα φυσικα και βγαζει καπου...μην θυμωνεις ρε συ!!!Τεσπα σταματώ αφού δε βγάζει πουθενά η κουβέντα...
Των έδιωξαν λόγο της ξέφρενης ζωής που έκανε επηρεάζοντας αρνητικά την πορεία της μπάντας και επειδή ηταν εγωιστής και μη συνεργάσιμος. :wink:Τώρα όσο αναφόρα για το αν ο hammet είναι κουλός' date=' συμφωνώ απόλυτα. Εγω πάντως θα προτειμούσα να ήταν ο dave ανέξάρτητα απο τις π@π@ριες που έκανε συνέχεια, γιατι ταιρίαζει περισσότερο στο ύφος των tallica και έιναι πιο cool απο τον hammet[/quote']
O Mustaine πιο cool απο τον Hammet;;;Αν ο Mustaine ίταν cool δεν θα τον διώχναν και δεν θα τρελενόταν τόσο πολύ να ξεπεράσει τους Metallica :wink:
Για την τεραστία πορεία των megadeth όμως,υπεύθυνος είναι ο mustaine και μόνο.
Δεν τα κατάφερε καλά λες???
εδω εχεις λαθος φιλαρακι :wink:αυτοί όμως το έκαναν για πρώτη φορά....Smith και Murray "εξήγησαν" για πρώτη φορά τι θα πει δισολία....Κ να ξεκαθαρίσουμε πως ότι έχει δισολία δεν σημαίνει ότι είναι Maiden.
no problem man!!! :wink: :wink: :wink:δε νευρίασα....Είπα τη γνώμη μου και απλώς σταμάτησα...Νομίζω ήμουν σαφής και εξακολουθώ να το πιστεύω...:wink:
Μπορει να καταφερε παρα πολλα ο Mustaine' date='αλλα για να φτασει ενα συγκριτημα ψηλα δεν χρειαζεται να εισαι μονο καλος παιχτης,πρεπει να εχεις ολο το πακετο!Του mustaine κατι του ελειπε απο αυτο,[/quote']δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει για πια μπάντα μιλάμε.
οι megadeth είναι μια απτις 5-6 καλύτερες μπάντες στην ιστορία του μεταλ.
μάλλον έχεις μπερδευτεί,δεν μιλάμε για τους εξόριστους![]()
![]()
Αν μιλήσουμε μόνο για μεταλ, τότε πρέπει να ακούσεις judas priest.αυτοί όμως το έκαναν για πρώτη φορά....Smith και Murray "εξήγησαν" για πρώτη φορά τι θα πει δισολία....
Αν μιλήσουμε μόνο για μεταλ' date=' τότε πρέπει να ακούσεις judas priest.αυτοί όμως το έκαναν για πρώτη φορά....Smith και Murray "εξήγησαν" για πρώτη φορά τι θα πει δισολία....
Ρε προσέξτε λίγο πως τα πετάτε κάτι τέτοια[/quote']
Σωστος!!!!!!
Αν μιλήσουμε μόνο για μεταλ' date=' τότε πρέπει να ακούσεις judas priest.αυτοί όμως το έκαναν για πρώτη φορά....Smith και Murray "εξήγησαν" για πρώτη φορά τι θα πει δισολία....
είπα και προν πως ήταν άκυρο...
αλλά μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα κιθαριστικά δίδυμα του heavy metal....
Nαι, οκ, κανεις δεν αντιλεγει σε αυτο.Αν μιλήσουμε μόνο για μεταλ' date=' τότε πρέπει να ακούσεις judas priest.αυτοί όμως το έκαναν για πρώτη φορά....Smith και Murray "εξήγησαν" για πρώτη φορά τι θα πει δισολία....
είπα και προν πως ήταν άκυρο...
αλλά μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα κιθαριστικά δίδυμα του heavy metal....
Απο κει και περα ομως δεν τιθεται θεμα συγκρισης ξαναλεω. Ειναι σε αλλα μηκη κυματος.
Ασε ρε φιλεεεε!!!!ο Mustaine εχει πολυ ησχυρο χαρακτιρα' date='και αν εμενε με τον τοτε ισχυρο james kai Ftoulirch,αποκλειετε να εβγαινε καιτι....Ειναι αυτο που ειπα πριν,φοβερος μουσικος και Fiffoμηχανι,αλλα δεν ειχε ολο το πακετο...[/quote']
Ρε συ μου τα χαλάς εδώ. Ποιος είχε ήσυχο χαραχτήρα; Το μεγαλύτερο κωλοπαίδι του Bay area; Γιαυτό τον διώξανε γιατί όλο έμπλεκαν με αυτόν σε καβγάδες και αστυνομίες. Χώρια που ήταν πρέζας του κερατά!
Ρε σεις από καρδιά θα πάω από όσα διαβάζω... Που διαβάζετε περί ιστορίας του μεταλ;