ole thanks!!!10 ευρώ η οκά...Πέρνα απ 'το σπίτι αύριο πρωί να την πάρεις...Σου στέλνω τη διέυθυνση με πμ
μα 400 χρονια λεει οχι 8.Μάλλον δεν κατάλαβες ότι αναφέρονται στους δίσκους που βγήκαν μετά την επανένταξη του dickinsonμα καλα ποια η ομοιοτητα του powerslave με το seventh son ρε παιδια???Πέστα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ :lol: :twisted: :twisted:οι Maiden βγάζουν τον ίδιο δίσκο εδώ και 400 χρόνια σαν τους Πυξ Λαξ.
Παναγιώτάκι για ηρέμησε αγόρι μου, άντε μπράβοMητσάρα (αν όντως εννοείς τους δίσκους μετά την επανένταξη του bruce) τα 6 χρόνια που είναι μαζί μάλλον δεν είναι 400 και αν δεν τους έχεις ακούσει δε μιλάς....Ξέρω γω τι λέω....Το μάθαμε τώρα όλοι και το τσαμπουνάμε ότι οι maiden βγάζουν τα ίδια και τα ίδια....Βρε ουστ λέμε!!!!! Η ίδια φιλοσοφία και δομή στη σύνθεση των κομματιών δεν κάνει ίδια τα κομμάτια.....
Παναγιώτάκι για ηρέμησε αγόρι μου' date=' άντε μπράβοMητσάρα (αν όντως εννοείς τους δίσκους μετά την επανένταξη του bruce) τα 6 χρόνια που είναι μαζί μάλλον δεν είναι 400 και αν δεν τους έχεις ακούσει δε μιλάς....Ξέρω γω τι λέω....Το μάθαμε τώρα όλοι και το τσαμπουνάμε ότι οι maiden βγάζουν τα ίδια και τα ίδια....Βρε ουστ λέμε!!!!! Η ίδια φιλοσοφία και δομή στη σύνθεση των κομματιών δεν κάνει ίδια τα κομμάτια.....
θα μας ότι δεν έχουμε ακούσει και maiden παλίο ξερόλα[/quote']
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Kαι τι ξέρεις ρε μ@λ@κα;Παναγιώτάκι για ηρέμησε αγόρι μου' date=' άντε μπράβοMητσάρα (αν όντως εννοείς τους δίσκους μετά την επανένταξη του bruce) τα 6 χρόνια που είναι μαζί μάλλον δεν είναι 400 και αν δεν τους έχεις ακούσει δε μιλάς....Ξέρω γω τι λέω....Το μάθαμε τώρα όλοι και το τσαμπουνάμε ότι οι maiden βγάζουν τα ίδια και τα ίδια....Βρε ουστ λέμε!!!!! Η ίδια φιλοσοφία και δομή στη σύνθεση των κομματιών δεν κάνει ίδια τα κομμάτια.....
Όχι και "ρε" :lol: :lol:Kαι τι ξέρεις ρε μ@λ@κα;Παναγιώτάκι για ηρέμησε αγόρι μου' date=' άντε μπράβοMητσάρα (αν όντως εννοείς τους δίσκους μετά την επανένταξη του bruce) τα 6 χρόνια που είναι μαζί μάλλον δεν είναι 400 και αν δεν τους έχεις ακούσει δε μιλάς....Ξέρω γω τι λέω....Το μάθαμε τώρα όλοι και το τσαμπουνάμε ότι οι maiden βγάζουν τα ίδια και τα ίδια....Βρε ουστ λέμε!!!!! Η ίδια φιλοσοφία και δομή στη σύνθεση των κομματιών δεν κάνει ίδια τα κομμάτια.....
Καλά η κουβέντα του παίζουν τα ίδια και τα ίδια μια ζωή πιάνει τους Maiden πάντως είναι γεγονός.Δηλαδή οι AC/DC οι Motorhead και οι Slayer ας πούμε γ$#@θηκαν να αλλάζουν ύφος ε;; :lol: :lol: :lol:
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΗΡΕΜΙΑ ΡΕ...... 8)Kαι τι ξέρεις ρε μ@λ@κα;Παναγιώτάκι για ηρέμησε αγόρι μου' date=' άντε μπράβοMητσάρα (αν όντως εννοείς τους δίσκους μετά την επανένταξη του bruce) τα 6 χρόνια που είναι μαζί μάλλον δεν είναι 400 και αν δεν τους έχεις ακούσει δε μιλάς....Ξέρω γω τι λέω....Το μάθαμε τώρα όλοι και το τσαμπουνάμε ότι οι maiden βγάζουν τα ίδια και τα ίδια....Βρε ουστ λέμε!!!!! Η ίδια φιλοσοφία και δομή στη σύνθεση των κομματιών δεν κάνει ίδια τα κομμάτια.....
παιδιά όποιος λέει ότι οι maiden πάιζουν τα ίδια' date='η δεν ακούει τι λέει η δεν ακούει maiden.φιλικά πάντα...[/quote']
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι το Number of The Beast σε σχέση με το Seventh Son είναι διαφορετικό (απο πλευράς ενορχήστρωσης κυρίως).
Κ φυσικά διαφορετικά είναι το Βrave New World απο το Virtual XI.
Aπό την άλλη όμως πρέπει να παραδεχτείς ότι ΣΧΕΔΟΝ κάθε κομμάτι Maiden έχει το κλασσικό (MI - NTO - ΡΕ) σε άρσεις πάντα, με το σόλο να μπαίνει σε αλλαγή τονικότητας.
Ναι ρε φίλε αλλά δεν μπορείς να αμφισβητίσεις τις ριφάρες που εχουν γράψει οι άνθρωποι λες και είναι το συγκρότημα της γειτονιάς,<<ε μωρε ολο τα ιδια παιζουνε>>.Μιλάμε για τους IRON MAIDEN παιδιά...παιδιά όποιος λέει ότι οι maiden πάιζουν τα ίδια' date='η δεν ακούει τι λέει η δεν ακούει maiden.φιλικά πάντα...[/quote']
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι το Number of The Beast σε σχέση με το Seventh Son είναι διαφορετικό (απο πλευράς ενορχήστρωσης κυρίως).
Κ φυσικά διαφορετικά είναι το Βrave New World απο το Virtual XI.
Aπό την άλλη όμως πρέπει να παραδεχτείς ότι ΣΧΕΔΟΝ κάθε κομμάτι Maiden έχει το κλασσικό (MI - NTO - ΡΕ) σε άρσεις πάντα, με το σόλο να μπαίνει σε αλλαγή τονικότητας.
8O 8O 8O 8O 8O 8OKαι τι ξέρεις ρε μ@λ@κα;