Hammett

Το θεμα δεν ειναι αυτο ομως' date='ο Mustaine εχει πολυ ησχυρο χαρακτιρα,και αν εμενε με τον τοτε ισχυρο james kai Ftoulirch,αποκλειετε να εβγαινε καιτι....Ειναι αυτο που ειπα πριν,φοβερος μουσικος και Fiffoμηχανι,αλλα δεν ειχε ολο το πακετο...[/quote']δεν έχεις καταλάβει κάτι αγορίνα μου σχετικά με την πορεία κάποιων γκρουπ.

έχεις την εντύπωση πως αν έφευγε ο hetfield και έκανε δική του μπάντα θα είχε την ίδια απήχηση με τους metallica?

ο μπασιστας τους τι κατάφερε αφού έφυγε και μετά??(ούτε αυτός είχε το πακέτο? αφού μαζί κάνανε τις επιτυχίες!!!)

ο bruce dickinson μπόρεσε να ξεπεράσει τους maiden στην δική του σόλο καριέρα?? η μήπως δεν ήταν η ψυχή τους?? Κι όμως δεν.....(η μήπως δεν είχε ούτε αυτός το πακέτο?)

θέλεις οι συγκυρίες, θέλεις τα τραγούδια που έγραψαν μαζι, θέλεις η εποχή,η τυχη οτιδήποτε άλλο... έκανε των κόσμο να τους βάλει στην καρδιά του.(ως metallica)

τελικά αυτό το' πακέτο' όταν πρόκειται για μεταλ μπάντα τι είναι??

να χορεύεις καλά?? να έχεις ωραία μάτια?? Να έχεις κοιλιακούς 8O

ΥΓ : μόνο ένας ηλίθιος δεν θα αναγνωρίσει τους megadeth ως ιστορική και μια απτις κορυφαίες και δυναμικότερες μεταλ μπάντες όλων των εποχών :wink:

Λιγο προσοχη ρε παιδια με τον γαυρο...ειναι και μεγαλης ηλικιας...αλλα και γαυρος. Μην τον βγαζετε εξω απο νερα του:lol::lol::lol:

Ρε συ μου τα χαλάς εδώ. Ποιος είχε ήσυχο χαραχτήρα; Το μεγαλύτερο κωλοπαίδι του Bay area; Γιαυτό τον διώξανε γιατί όλο έμπλεκαν με αυτόν σε καβγάδες και αστυνομίες. Χώρια που ήταν πρέζας του κερατά!
αυτο ειναι τα μουσικα σου κριτηρια???

ο bruce dickinson μπόρεσε να ξεπεράσει τους maiden στην δική του σόλο καριέρα?? η μήπως δεν ήταν η ψυχή τους?? Κι όμως δεν.....(η μήπως δεν είχε ούτε αυτός το πακέτο?)
Αν σκεφτείς ότι περισσότερο ακούστηκε αυτός παρά οι maiden όταν έβγαλε τις σολο δουλειές τότε μάλλον...

Α και οι megadeth είναι μπάντα που ανήκει στις λεγόμενες love em or hate em. Ή σου αρέσουν ή τους μισείς. Προσωπικά πεθαίνω γιαυτούς, αλλά ξέρω πολλούς που τους την σπάνε και με επιχειρήματα κιόλας. Οπότε κολοκυθόπιτα!

Foren λες να πάω στον οφθαλμίατρο να δω αν έχω πρεσβιοπία; Αλλά δεν είμαι και τόσο μεγάλος ρε γμτ! Θα φταίει που ξύπνησα πριν καμια μιάμιση ώρα και ακόμα δεν ήπια καφε!

Αν σκεφτείς ότι περισσότερο ακούστηκε αυτός παρά οι maiden όταν έβγαλε τις σολο δουλειές τότε μάλλον...
γιαυτο επαιζε μονο σε festival η σχετικα μικρους συναυλιακους χωρους?

γιαυτο γυρισε πισω ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Foren λες να πάω στον οφθαλμίατρο να δω αν έχω πρεσβιοπία; Αλλά δεν είμαι και τόσο μεγάλος ρε γμτ! Θα φταίει που ξύπνησα πριν καμια μιάμιση ώρα και ακόμα δεν ήπια καφε!
Oχι ρε, απλα διαβασε κανα hammer 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ξερεις πια ειναι η διαφορα?Οτι ο Mustaine εφυγε πριν ακομα βγαλουν δισκο οι Metallica,ετσι δεν τον ειχαμε συνδεσει τοσο με αυτους.και εφτιαξε τους Megadeth,oxi tous Dave Mustaine band...αν ηταν στους μεταλλικα και εφευγε τωρα?Μπορει να μην εκανε τιποτα γιατι ολες οι ιδεες του θ τις ειχε δωσει για τους μεταλλικα,και οτι και να εκανε μετα θα εμοιαζε με μεταλλικα....O bruce ειχε να ξεπερασει κατι το οποιο ηταν ειδη τεραστιο,τους Maiden!!!!Ε δεν γινοταν αυτο με τιποτα,αν και θα σου οω φιλε μου,οτι οσο ο Bruse ηταν σολο τους ξεπερασε τους Maiden....Πως?δες τους δισκουτην περιοδο αυτη απο Maiden και bruse,κανε την συγκριση και πες μου...:).Τωρα ο Newsted που μου ειπες,ενταξη δεν χρειαζετε να πω πολλα για αυτο,δυστηχως ηταν μια σκια στους μετλλικα,ακι που εφυγε δεν καταλαβαμε και τιποτα.Οταν ειχε πεθανει Ο cilff ομως ολοι καταλαβαμε πολλα,ακομα και αν δεν το ζουσαμε τοτε....

Πιο ειναι το πακετο ε?Σιγουρα οχι ολα αυτα που ειπες πριν...χεχε:)το πακετο ειναι οτι χρειαζετε το καθε συγκροτιμα που κανει περιοδιες...Καλος χαρακτιρας,υπομονετικος,ακι οχι τοοοσο εγωιστης!!!Και να ακους και τους αλλους που και που και μην μπλεκεις συνεχεια σε φασαριες!!!!!

Αυτα!!:)

γιαυτο γυρισε πισω ?
αν το δεις μουσικα ο Bruse ηταν πολυ καλυτερος εκεινη την περιοδο...Αλλα τι περιμενεις?να γεμισει το σταδιο οπως οι Maiden????Δεν γινετε αυτο με τιποτα!!!Μιλαμε για Maiden!!!εδω οι Maiden γεμιζανε συναυλιακους χωρους με τον Bayle!!!!αρα δεν ειχε να κανει τοσο με την τοτε δισκογραφικη δουλεια,αλλα με την ιστορια....

άντε πάμε πάλι απτην αρχή....

μια μπάντα έχει το όνομα της και πάει καλά όταν είναι ως έχει(μιλάμε για τις προσωπικότητες της μπάντας).

είτε έφευγε ο harris είτε ο bruce ένα και το αυτό.

κανείς τους δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει των 'θρύλο' iron maiden!!!

παρόλα αυτά ο mustaine έφτιαξε δική του μπάντα (που έκανε μόνο αυτός αυτό που ήθελε και είναι υπεύθυνος 100% για την επιτυχία του) χωρίς να έχει ένα τεράστιο όνομα και παράλληλη καριέρα απο πίσω του όπως του bruce.

Αργότερα μάθαμε όλοι την ιστορία του και ελάχιστο υλικό υπάρχει απτήν εποχή που έπαιζε με τους metallica(και μάλιστα κακής ποιότητας)

γιαυτο γυρισε πισω ?
αν το δεις μουσικα ο Bruse ηταν πολυ καλυτερος εκεινη την περιοδο...Αλλα τι περιμενεις?να γεμισει το σταδιο οπως οι Maiden????Δεν γινετε αυτο με τιποτα!!!Μιλαμε για Maiden!!!εδω οι Maiden γεμιζανε συναυλιακους χωρους με τον Bayle!!!!αρα δεν ειχε να κανει τοσο με την τοτε δισκογραφικη δουλεια' date='αλλα με την ιστορια....[/quote']

ρε φιλαρακι διαπιστωνω πως τελικα συμφωνεις με εμενα

που διαφωνεις ακριβως?δεν καταλαβα??

Καλά χαμός πάλι :) Αν και ειλικρινά δε βλέπω λόγο σύγκρισης, πραγματικά δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα του ποιο group επηρέασε περισσότερο την παγκόσμια μουσική σκηνή. Οι Metallica είναι ΕΤΗ φωτός μπροστά σε αυτόν τον τομέα, επηρέασαν πολύ περισσότερα είδη μουσικής από το ΕΝΑ και μοναδικό που επηρέασαν οι Maiden, και είχαν και τα @@ να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα ενώ οι Maiden βγάζουν τον ίδιο δίσκο εδώ και 400 χρόνια σαν τους Πυξ Λαξ. Τέλος πάντων, σιγά το θέμα imo....

BTW, καλά πώς ξεκίνησε έτσι το θέμα; Κόλλησε ο άνθρωπος και δεν καταλάβαινε το riff που του έδειχνε ο άλλος, σιγά το πράγμα... :lol:

edit: μια και λέμε για σύνθεση.... τα solo στο Wherever I May Roam ρε παιδιά δε σας αρέσουν; Σοβαρά, απ'όλη την καριέρα του Hammet μόνο το riff του Sandman κρατάτε;

Ρε παιδια ο Hetfield τι κιθαρα εχει στο videaki το πρωτο πρωτο? Σαν mayοnes φαινεται,αλλα γραφει κατι αλλο...

πες τα ρε menelaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

πες τα γαμω τη τρελα μου!!! αλλα αν οι ανθρωποι ειναι κολλημενοι,....

παιδιά αντί να μιλάμε για την καταντια της συγχρονης μουσικης - φλωρονεορόκ, ΝεοPunkάκι που απορώ πώς τολμάνε και αυτοαποκαλουνται punk, remix ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΡΟΚ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΣΕ DANCE ή δεν ξερω εγω τι άλλο (Εδώ φταίνε και οι εταιρίες βεβαια) - αντι να μιλαμε για το οτι μουσικη παιδεια δεν υπαρχει πουθενα και την Ελλαδα εκπροσωπούν κατι Βισσηδες, κατι Βανδες (προσωπικά τιποτα με τις κοπελες και μην ακουσω λαλακιες),

καθομαστε και μιλαμε για το αν οι MAIDEN μαμούν τους METALLICA και το αντιστροφο, για το αν ο MUSTAINE μαμεί τους tallica και το αντιστροφο....

Ε Λ Ε Ο Σ ρε παιδιά....δεν πρέπει οι ωριμοι και ανοιχτόμυαλοι μουσικοί να ασχολούνται με τετοιες ανουσιες κοντρες....δεν έχω δικιο ρε παίδες;

ΦΙΛΙΚΑ!!!

σε ευχαριστω....γεια σου και σε σένα whitenoise γιατί πραγματικά αυτά που είπες εκτός του ότι ηταν σωστά, μεστά θα έλεγα, παράλληλα κρατας ενα επιπεδο...!!!

αυτο χρειαζεται ρε μαγκες!!! :wink: :wink: :wink: :D :D :D

Σωστος ο FatalIk!!!! Αλλα τι να κανουμε αφου η μουσικη ειναι πλεον κονσερβοποιεια βαρεου τυπου, απο την μια μπαντα μπαινει το χρημα και απο την αλλη μπαντα βγαινει το κομματι το οποιο ειναι συνεχως το ιδιο αλλα με αλλη ημερομηνια ληξης.

Λοιπόν, δεν μπορώ να διαβάσω 457 post να δω ακριβώς ποιά είναι η διαφωνία, απλά θα πω μόνο ότι θεωρώ ότι ο Hammet είναι μια χαρά παίχτης. :wink:

Δεν είναι ακριβώς του γούστου μου, αλλά να τον λέμε άμπαλο, κουλό και τα συναφή δεν θεωρώ ότι στέκει. :roll:

Σωστος ο FatalIk!!!! Αλλα τι να κανουμε αφου η μουσικη ειναι πλεον κονσερβοποιεια βαρεου τυπου' date=' απο την μια μπαντα μπαινει το χρημα και απο την αλλη μπαντα βγαινει το κομματι το οποιο ειναι συνεχως το ιδιο αλλα με αλλη ημερομηνια ληξης.[/quote']
πραγματικά πόσο δικιο εχεις!!! :( :(

τι να κανουμε ομως; :D :D

ενώ οι Maiden βγάζουν τον ίδιο δίσκο εδώ και 400 χρόνια σαν τους Πυξ Λαξ.
Βασικά αυτό είναι υπερβολή....δε νομίζω να χωράει αμφισβήτηση για αυτό που πρόσφεραν οι Maiden με τα 7 τους πρώτα αλμπουμ (μέχρι και το Seventh Son...) τα οποία αν έχει κάποιος ακούσει και μάθει, μπορεί να καταλάβει ότι αν μπορούσαμε να συνοψίσουμε σε μια μπάντα όλο το νόημα του nwobhm αυτή θα ήταν οι maiden της φάσης '80-'88....

Τεσπα....Πάντως ΔΕΝ αμφισβητώ σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση την προσφορά των Metallica στην παγκόσμια metal σκηνή....Αυτό ας ξεκαθαριστεί...

φαντάζομαι τους metallica να ήταν σήμερα με τον mustaine και μου σηκώνετε η τρίχα πάντως. 8) η απόλυτη metal μπαντα!!!!!!!!

ζητάω πολλά απτήν ζωή μου μάλλον :cry:

ΥΓ για μένα, όλα τα λεφτά στους metallica είναι ο hetfield

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back