- Πόντοι
- 36
έλα ρε πλάκα κάνω...
Η τεχνική είναι εργαλείο. Ο Harris έφτασε στο επίπεδο τεχνικής που του χρειαζόταν για να αναπτύξει τις ιδέες του. Το ίδιο κ ο Young.Db548 έχει δει τι γινόταν (γίνεται) στα live των kreator; Δεν είναι λογικό σε μια τέτοια κατάσταση να τους φύγει και μια πεντατονική; :lol: :lol:
Ο Ηarris επίσης έχει το δικό του στιλ παιξίματος και το εφαρμόζει πολύ ωραία παντού....
Kαι σε σένα Μητσάρα σου χει συμβεί;Πορε φίλε δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα.Ο hammet να έχει κοκκινίσει και ο φλουIrich να βαρίεται που ζει ααααααααααααααααααααααα
Aς πρόσεχε ο Mustaine να μην έκανε μ$%κίες!!! :lol: :lol: :lol:Kατά τύχη είναι...
έφυγε ο mustaine το 83 και μπήκε αυτός....![]()
![]()
![]()
Oχί, ευτηχώς γίατι τα λάθη που κάνω στην drums δεν τα πολύ καταλαβαίνουν οι άλλοι :lol: :lol:Kαι σε σένα Μητσάρα σου χει συμβεί;Πορε φίλε δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα.Ο hammet να έχει κοκκινίσει και ο φλουIrich να βαρίεται που ζει ααααααααααααααααααααααα
Oχί' date=' ευτηχώς γίατι τα λάθη που κάνω στην drums δεν τα πολύ καταλαβαίνουν οι άλλοι :lol: :lol:[/quote']Kαι σε σένα Μητσάρα σου χει συμβεί;Πορε φίλε δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα.Ο hammet να έχει κοκκινίσει και ο φλουIrich να βαρίεται που ζει ααααααααααααααααααααααα
όπως και τα δικά μου στα keyboards...
Εγώ πιστεύω ότι απλά είναι μια πλάκα... Αν και δεν πολυσυμπαθώ πια τους metallica' date=' πσιτεύω ότι το βγάλανε για χάβαλο. στάνταρ δηλαδή[/quote']όχι ρε συ, πραγματικ΄είναι το βίντεο....Σου φαίνεται για πλάκα εσένα;
τεσπα....Σε όλους συμβαινει....Και σε μένα δηλαδή μια φορά δε μου έβγαινε το sweep στο σολο του under a glass moon.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ε τότε να φτίαξουμε συγκρότημα εγώ drums και ότι ξέρω από κιθάρα και συ me με το new arch enemy bass :lol: και τα keyboardsOχί' date=' ευτηχώς γίατι τα λάθη που κάνω στην drums δεν τα πολύ καταλαβαίνουν οι άλλοι :lol: :lol:[/quote']Kαι σε σένα Μητσάρα σου χει συμβεί;Πορε φίλε δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα.Ο hammet να έχει κοκκινίσει και ο φλουIrich να βαρίεται που ζει ααααααααααααααααααααααα
όπως και τα δικά μου στα keyboards...
Kαστε ρε συ θα μας τρελάνεις, πάιζει και κιθάρα, είσαι καλώς εσύ :lol: 8) :lol:Και σε μένα δηλαδή μια φορά δε μου έβγαινε το sweep στο σολο του under a glass moon.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και τα δικά μου στο fender μαντολίνο μου :lol: :lol:Και τα δικά μου στο Ούτι (άσε αυτήν και πιάσε τούτη!)