Γνωμες για το παιξιμο μου

Με κινδυνο να γινω ρομπα(δε θα ειναι η πρωτη φορα αλλωστε),θα πω ευκολα οτι ο Βαγγελης 1000%τρολλαρει.Γι'αυτο και εκανα πλακα στην πρωτη απαντηση που εδωκα.

Και μαλιστα τον εχει παρει καπου το ματι μου να παιζει τα ιδια κομματια που εχει στο cloud,

εξαιρετικα.Οχι οτι τα του κλαουντ δεν ειναι. ;D ;D

Βαγγελη αν κανω λαθος,διορθωμε λαιμαι η βρισε με.

Μηνυσεις δε δεχομαι. ;D ;D

fusiongtr είπε:
Ο οποίος παίζει να είναι ο ....  :-X :-X :-X
Ο......που εννοεις ειναι. :P :P ;D

Σκοτεινες συνομωσιες.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Στα κλιπ παίζεις τόσο καλά όσο τραγουδάω εγώ.  ;)

Ο ήχος όμως μάλλον μαρτυρά ότι είσαι παίκτουρας και απλά κάνεις τη πλάκα σου. Προτείνω συνεργασία "εσύ των συγκεκριμένων κλιπς" κι εγώ τραγούδι.

Nestoras είπε:
Στα κλιπ παίζεις τόσο καλά όσο τραγουδάω εγώ.  ;)

Ο ήχος όμως μάλλον μαρτυρά ότι είσαι παίκτουρας και απλά κάνεις τη πλάκα σου. Προτείνω συνεργασία "εσύ των συγκεκριμένων κλιπς" κι εγώ τραγούδι.
Κι εγω ακορντεον, που εχω δοκιμασει με μεγαλη επιτυχια.

Σας κανω το βιντεοκλιπ και τελος. ;D

Εκαστος στο ειδος του.

fusiongtr είπε:
Ο οποίος παίζει να είναι ο ....  :-X :-X :-X
gvour φιλε μου ειναι η πρωτη φορα που κανω λογαριασμο στο ΝΟιζ δεν καταλαβαινω τι εννοειτε γενικα,οτι τι συνομοτω εναντιον του Βαγγελη ή του καθε Βαγγελη ή οτι ειμαι καποιος με πολλα προσωπα.ΔΕν ειμαι απλα παιζω και γω μουσικη και παρακολουθω το φορουμ σαν επισκεπτης πολυ καιρο.Απο κει και περα νομιζω θα ηταν καλο να σταματησει αυτην η συγχυση.

ΝτεντΤΖΟ είπε:
gvour φιλε μου ειναι η πρωτη φορα που κανω λογαριασμο στο ΝΟιζ δεν καταλαβαινω τι εννοειτε γενικα,οτι τι συνομοτω εναντιον του Βαγγελη ή του καθε Βαγγελη ή οτι ειμαι καποιος με πολλα προσωπα.ΔΕν ειμαι απλα παιζω και γω μουσικη και παρακολουθω το φορουμ σαν επισκεπτης πολυ καιρο.Απο κει και περα νομιζω θα ηταν καλο να σταματησει αυτην η συγχυση.
Οχι ρε συ,ουτε σε συνομωσιες ουτε σε αλλα τετοια εννοουμε οτι παιρνεις μερος και κυριως εναντιον του Βαγγελη.Πλακα κανουμε μια και πηρε τετοια τροπη το θεμα.

Λαθος μου αν το πηρες ετσι και συγγνωμη.

Απλα μοιαζεις πολυ με καποιον αλλο. ;D

Παρεξηγα λαιμαι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
gvour είπε:
Απλα μοιαζεις πολυ με καποιον αλλο. ;D

Παρεξηγα λαιμαι.
χαχαχαχαχ :) :)

Ναι ρε Τζο, μεταξυ μας ειμαστε, λεμε και κανα αστειακι - για την παρεα :)

Και τοτε, αφου το αλλοθι του Τζο αποδειχτηκε ακλονητο, οι υποψιες επεσαν στον πανουργο....

AuditoryDriving είπε:
Και τοτε, αφου το αλλοθι του Τζο αποδειχτηκε ακλονητο, οι υποψιες επεσαν στον πανουργο....
με τη μπυρα στο αβαταρ. ;D

ΝτεντΤΖΟ είπε:
ειμαι καποιος με πολλα προσωπα.
Χμμμμ, δεν ξέρω την ηλικία σου και αν το πρόλαβες αυτό. ;D ;D ;D

https://www.youtube.com/watch?v=FhHqdruJMug

Γράφαμε ταυτόχρονα και εσύ με ρουφιάνευες βρε αλιήτη? ;D

gvour είπε:

Χμμμμ, δεν ξέρω την ηλικία σου και αν το πρόλαβες αυτό. ;D ;D ;D
...ο οποιος φυριζοντας αδιαφορα αμεσως προεβαλε ενα ψαγμενο ντοκυμαντερ για αντιπερισπασμο...

fusiongtr είπε:
Γράφαμε ταυτόχρονα και εσύ με ρουφιάνευες βρε αλιήτη? ;D
Κανονικα ομως. :-*

...ο οποιος φυριζοντας
Ετσι ειναι αυτος,φυρα. ;D ;D ;D ;D ;D

X-minor είπε:
-off topic-

Πολλοί δεν γράφουν ή γράφουν εντελώς διάσπαρτα γιατί πολύ απλά υπάρχει μια τάση να εκτροχιάζεται βιαίως η οποιαδήποτε συζήτηση με σαχλαμάρες παντός τύπου.
Πολύ σωστό. Αυτό φυσικά είναι θέμα παιδείας, διάθεσης και moderation. Αν μια συζήτηση "πρέπει" να κρατηθεί σε σοβαρό επίπεδο υπάρχουν τρόποι να γίνει. Φυσικά κάποιοι θα δυσαρεστηθούν και κάποιοι θα χάσουν τη διασκέδασή τους. Παρόλαυτα λίγες συζητήσεις είναι τέτοιες που αξίζει να διασωθούν.

Το κατά πόσον "χάνει" το forum και οι θαμώνες του από την έλλειψη χρήσιμων γραπτών από γνώστες μπορεί ο καθένας να το κρίνει όπως νομίζει.
Η ένοια "χάνει" ή "κερδίζει" ένα φόρουμ είναι εξ ορισμού θολή. Το φόρουμ είναι ένα τρόπος κοινωνικοποίησης και χονδροειδούς ενημέρωσης. Αν κάποιος μουσικός θέλει πραγματικά να αποκομίσει κάποια γνώση για το οτιδήποτε τότε πρέπει να απευθυνθεί αλλού. Σε ωδεία, δασκάλους, μάστορες (για το diy) κλπ. Οπότε είτε γράψει ο Σεγκόβια (θεός συγχωρέστον) είτε όχι, μικρή διαφορά θα κάνει και αυτό διότι πάντα θα υπάρχουν οι κακεντρεχείς να τον αμφισβητήσουν και οι άλλοι που δε θα τον πιστεύουν. Οπότε για μένα το φόρουμ θέλει φίλτρο και καλή διάθεση*.

* Φυσικά δύσκολη η καλή διάθεση σήμερα με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.  

Στα του εκτροχιασμου του νηματος ειμαι απο τους βασικους υπευθυνους,το παρακανα με την πλακα και δεν επρεπε.

Ειτε ετσι ειτε αλλιως,ζηταω συγγνωμη απο τον OP,απο ολους τους υπολοιπους επισης.

gvour είπε:
ζηταω συγγνωμη απο τον OP,απο ολους τους υπολοιπους επισης.
Θα το σκεφτώ αν θα την δεχτώ. :D :-*

είπα να μη σχολιάσω, αλλά δεν κρατήθηκα!

VangelisV είπε:
Μαθαινω μονος μου, δεν εχω παει ποτε σε ωδειο ουτε σε δασκαλο. Πιστευω οτι ειμαι αρκετα καλος
για μόνος σου είσαι σχετικά καλός. Δεν είσαι αρκετά καλός. Και μένα οι φίλοι μου (άσχετοι με κιθάρα και γενικά με μουσικά όργανα) όταν με ακουν να παίζω μια ΛΑ+ στο dirty channel παθαίνουν πλάκα λες και είμαι ο Steve Vai.

τωρα όπως είπαν οι περισσότεροι, υπάρχουν πολλά φάλτσα στο παίξιμο σου και είναι πρόβλημα το ότι δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις μόνος σου. Επισης έχεις αρκετά λαθάκια πχ στο Comfortably Numb. Ξέρω ότι θέλεις απλά να ροκάρεις, αλλά φαίνεται σαν να παίζεις ο,τι σου κατέβει -- ΔΕΝ λέω ότι αυτό είναι κακό για σένα, απλά να μη νομίζεις ότι παίζεις σωστά. ένας δάσκαλος σίγουρα θα σε βοηθήσει πολυ μιας και έχεις μάθει αρκετές τεχνικές και φαίνεται να σου αρέσει να παίζεις. Θέλεις αρκετό "στρώσιμο" :)

Εμενα μου αρεσαν τα κοβερ του Βαγγελη .

Ειναι παιχτουρας για να τα βγαλει ετσι .

Μια απλή σχέψη. Το trolling είναι κάτι άλλο. Αυτό αν είναι έτσι, είναι ένα δούλεμα χωρίς προηγούμενο και χωρίς λόγο.

Θα παρακαλούσα τον Βαγγέλη να μας πει, τελικά, τι παίζει...

Παντως ειναι υπεροχο θεμα για Παρασκευη...!

Επισης, αληθεια πιστυετε οτι θα βγει και θα πει "τρολαρω";

Ειναι σαν να πιστευετε οτι ο τσιπρας δεν θα βαλει αλλους φορους ή οτι δεν θα εχουμε εκλογες μεχρι το καλοκαιρι! ;D

Miltos23 είπε:
Παντως ειναι υπεροχο θεμα για Παρασκευη...!

Επισης, αληθεια πιστυετε οτι θα βγει και θα πει "τρολαρω";

Ειναι σαν να πιστευετε οτι ο τσιπρας δεν θα βαλει αλλους φορους ή οτι δεν θα εχουμε εκλογες μεχρι το καλοκαιρι! ;D

Αλέξη, εσύ...;;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα