- Πόντοι
- 36
Αυτή τη περίοδο είναι κλεισμένες όλες οι ώρες μου, από Σεπτέμβριο με τη νέα σχολική χρονιά, ευχαρίστως να του διδάξω του άνθρωπαfusiongtr είπε:EDIT: Με τον Παράγκα μίλησες? Θα σε κάνει star.
Αυτή τη περίοδο είναι κλεισμένες όλες οι ώρες μου, από Σεπτέμβριο με τη νέα σχολική χρονιά, ευχαρίστως να του διδάξω του άνθρωπαfusiongtr είπε:EDIT: Με τον Παράγκα μίλησες? Θα σε κάνει star.
+ 100000000 8)RayDTutto είπε:Μου αρέσει που του απαντάτε σοβαρά...
Ο άνθρωπος τρολλάρει ρε σεις.
Τόσο δύσκολο είναι να το δείτε;
Το γνωρίζουμε, γι αυτο τρολάρουμε κι εμείς.RayDTutto είπε:Μου αρέσει που του απαντάτε σοβαρά...
Ο άνθρωπος τρολλάρει ρε σεις.
Τόσο δύσκολο είναι να το δείτε;
Εγώ στο είπα ότι σε ζηλεύουν...... :VangelisV είπε:Με εχετε μπερδεψει, αλλος με λεει οτι δεν παιζω καλα και θελω δουλεια, αλλος να με βαλει σε σουπεργκρουπ, αλλος ειμαι φαλτσος, αλλος jazz. Οποτε μαλλον θα εμπιστευτω τη γνωμη των φιλων μου αφου εσας σας "τρολλαρω". Ευχαριστω οποιον εκανε τον κοπο να απαντησει και για τον χρονο που αφιερωσε.![]()
Γι'αυτο κι εγω θ'αλλαξω στρατοπεδο, θα γινω ντραμερ η τενισταςcigaret13 είπε:Εγώ στο είπα ότι σε ζηλεύουν...... :Κιθαρίστες...!!!!!!... άτιμη φάρα..... >
![]()
οι φίλοι σου τι λένε?VangelisV είπε:Με εχετε μπερδεψει, αλλος με λεει οτι δεν παιζω καλα και θελω δουλεια, αλλος να με βαλει σε σουπεργκρουπ, αλλος ειμαι φαλτσος, αλλος jazz. Οποτε μαλλον θα εμπιστευτω τη γνωμη των φιλων μου αφου εσας σας "τρολλαρω". Ευχαριστω οποιον εκανε τον κοπο να απαντησει και για τον χρονο που αφιερωσε.![]()
Θέλεις λίγη δουλίτσα ακόμα στο out παίξιμο, πρέπει να παίζεις και "μέσα" κάπου κάπου (και μένα το "μέσα" με δυσκολεύει).VangelisV είπε:αλλος με λεει οτι θελω δουλεια,
VangelisV είπε:Με εχετε μπερδεψει,
Κάναμε καλή δουλειά. ;DΤώρα έχω μπερδευτεί