- Πόντοι
- 403
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
VangelisV είπε:Με εχετε μπερδεψει,
Κάναμε καλή δουλειά. ;DΤώρα έχω μπερδευτεί
VangelisV είπε:Με εχετε μπερδεψει,
Κάναμε καλή δουλειά. ;DΤώρα έχω μπερδευτεί
Σ'ευχαριστω να εισαι καλα. Προσπαθησα να παιξω με συναισθημα οπως ο Γκιλμουρ και οχι παπατζες αρπετζιος κτλ οπως πολλοι μοντερνοι συναδελφοι.fusiongtr είπε:Πάντως το Comfortably, είναι αριστούργημα σ' αυτή την εκτέλεση.
Δεν καταλαβαινω την ειρωνια. Αν δε σου αρεσει αυτο που ακους πεστο ελευθερα. Αν εσυ το παιζεις καλυτερα ανεβασε κατι να κριθεις δημοσια αν εχεις τα φρυδια.kosul είπε:Κάνε κανάλι Stand up Comedy για ηλεκτρική κιθάρα και θα γράψει ιστορία!
εσυ πάντως έτσι δεν μπορείς να παιξεις. Σε προκαλώ.Spyros Delta είπε:Αντε ρε κωλοπαιδα και καθομουν κι εγραφα σοβαρα ;D
Θα προσπαθησω καποια στιγμηcos_dr είπε:εσυ πάντως έτσι δεν μπορείς να παιξεις. Σε προκαλώ.
Θελει ταλέντο για να παιξεις ετσι, δεν κανω πλάκα. χαχαχαχαχ
Spyros Delta είπε:Θα προσπαθησω καποια στιγμη
Προς το παρον μελεταω Portsmouth Sinfonia
-Μπορεί καί ένας ακροατής να έχει μουσικό αυτί χωρίς να είναι καί απαραίτητα ενεργός μουσικός..VangelisV είπε:Δεν καταλαβαινω την ειρωνια. Αν δε σου αρεσει αυτο που ακους πεστο ελευθερα. Αν εσυ το παιζεις καλυτερα ανεβασε κατι να κριθεις δημοσια αν εχεις τα φρυδια.
εμενα μου τη σπάει παλι που υπάρχουν άτομα στο φορουμ που καί παιχταράδες πραγματικοί είναι , και εχουν γαμώ τους εξοπλισμους και δεν μιλάνε σχεδόν καθόλου, απλά παρακολουθουν σιωπηλοί, το λέω γιατι ξερω καποιους προσωπικά.ΝτεντΤΖΟ είπε:.Εμ ειναι ασχετοι εμ το παιζουν και παιχτες και συνηθως εχουν και λεφτα και εχουν και εξοπλισμο.
Καλά. Τα φορα είναι για αυτούς που θέλουν να γράφουν. Τι να κάνουμε; Και ο Vai δε γράφει στο φόρουμ. Τι να κάνουμε, να κλαψουμε που χάσαμε την άποψή του Vai για το "ποια κιθάρα να πάρω μέχρι 280 ευρώ;".cos_dr είπε:εμενα μου τη σπάει παλι που υπάρχουν άτομα στο φορουμ που καί παιχταράδες πραγματικοί είναι , και εχουν γαμώ τους εξοπλισμους και δεν μιλάνε σχεδόν καθόλου, απλά παρακολουθουν σιωπηλοί, το λέω γιατι ξερω καποιους προσωπικά.
Κάποιες φορες τους έχω πει, ρε παιδια γιατι δεν γράφετε κι εσεις τιποτα.
Δεν μου απαντάνε συνηθως. Αλλα μπαινουν και διαβαζουν, απλά δεν γραφουν. Ειναι και μέλη.
Μα καλά τους λεω, αφου μπαινετε που μπαίνετε, μια φορα στο τοσο, κατι να γραψετε, δεν μπορει τοσα θεματα έχει, δεν θελετε να γράψετε μια φορά?
Οχι μου λενε, δεν θελουμε.
Καποιος λογος?
Οχι μου λενε, δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος, απλα δεν γράφουμε.
Μυστήριοι άνθρωποι που υπάρχουν χαχαχαχαχαχααχα