Γνωμες για το παιξιμο μου

Εγω πιστευω οτι ο τυπος ειναι αμπαλος ,οχι μονο στο παιξιμο αλλα και στο στησιμο στο φορουμ.Ας κανει αυτο το περιβοητο βιντεο που λεει οτι θα κανει για να μας το τριψει στη μαπα το παιξιμο του και ολα.Μεχρι τοτε Βαγγελακη εισαι αμπαλος και αυτο .Σιγα μην καθομαστε τωρα να συζηταμε αν ο ενας η ο αλλος τρολαρει .Μακαρι να ειναι παιχτουρας ,αλλα το να ανεβασει αυτα που ανεβαζει οσο παιχτουρας και να ειναι στο χερι τοσο σαπιος ειναι γενικα.Επομενως απο μενα παλι στο καναβατσο.Τοσο απλα.Και σορυ για τις βαριες κουβεντες αλλα αισθανομαι και λιγο υπευθυνος για ολο αυτο.Στοχος μου ηταν να δει τα λαθη ,αν κανει οχι να το παιξει κατα του κακου και καλα παραδειγματος μαγκας αυτα.Αυτες οι συμπεριφορες μονο σε 10χρονα ταιριαζουν.

Ας τρολλάρω κι εγώ λίγο να γελάσουμε.

Ακολουθει αρχή θρεντ και σχόλιο του Βαγγέλη για προσπάθεια σόλο συμφορουμίτη στο Highway Star:

Παράθεση από: blazas στις 22:57 - 21/12/15

Καλησπέρα

Μόλις έκανα ένα βιντεάκι στο youtube το solo του Highway star.Προτίμησα να το παίξω live και οχι pre-recorded καθώς πιστεύω οτι η live ηχογράφηση παρά τις όποιες ατέλειες έχει την δικια της αξία.

καλή ακρόαση

Παράθεση από: VangelisV στις 01:21 - 22/12/15

Εχει τη δικη της αξια αλλα πρεπει να κουρδισεις την κιθαρα πρωτα  Wink

Κι εγω με το που διάβασα το σχόλιο του Βαγγέλη για το solo μου στο "Highway star"κόντεψα να πάθω κατάθληψη και τσεκάρισα πρώι πρώι την κιθάρα μου να δω αν ειναι καμμία χορδή ξεκούρδιστη.Λεω"αυτός φαίνεται να ξέρει πολλά γύρω απ' τις κιθάρες για να μου την λέει ετσι σιγούρα θα ειναι κάποιος μεγάλος ελληνας  κιθαρίστας" και δίκο είχα γιατί και ο Keith Richards να ποστάριζε βιντεακι τόσος χαμός δεν θα γινόταν.

Έχει και το Hey Joe τώρα.

Βαγγέλη παραγγελιές δέχεσαι;

Παίδες καλό θα είναι να σταματήσει κάπου αυτό το πανηγύρι. Προσωπικά δεν γνωρίζω τον άνθρωπο και δεν γνωρίζω τι ευαισθησίες μπορεί να κρύβει.

Δεν με νοιάζει κιόλας αν γνωρίζει, ή όχι κιθάρα και δεν με νοιάζει ακόμα και όταν μου το ρωτάει.

samy paraga είπε:
Παίδες καλό θα είναι να σταματήσει κάπου αυτό το πανηγύρι. Προσωπικά δεν γνωρίζω τον άνθρωπο και δεν γνωρίζω τι ευαισθησίες μπορεί να κρύβει.

Δεν με νοιάζει κιόλας αν γνωρίζει, ή όχι κιθάρα και δεν με νοιάζει ακόμα και όταν μου το ρωτάει.
Φιλε εχεις δικιο,ας παρει ενα τελος ολο αυτο.

samy paraga είπε:

Σωστοτατος

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα