Κι εγω ακορντεον, που εχω δοκιμασει με μεγαλη επιτυχια.Nestoras είπε:Στα κλιπ παίζεις τόσο καλά όσο τραγουδάω εγώ.
Ο ήχος όμως μάλλον μαρτυρά ότι είσαι παίκτουρας και απλά κάνεις τη πλάκα σου. Προτείνω συνεργασία "εσύ των συγκεκριμένων κλιπς" κι εγώ τραγούδι.
gvour φιλε μου ειναι η πρωτη φορα που κανω λογαριασμο στο ΝΟιζ δεν καταλαβαινω τι εννοειτε γενικα,οτι τι συνομοτω εναντιον του Βαγγελη ή του καθε Βαγγελη ή οτι ειμαι καποιος με πολλα προσωπα.ΔΕν ειμαι απλα παιζω και γω μουσικη και παρακολουθω το φορουμ σαν επισκεπτης πολυ καιρο.Απο κει και περα νομιζω θα ηταν καλο να σταματησει αυτην η συγχυση.fusiongtr είπε:Ο οποίος παίζει να είναι ο .... :-X :-X :-X
Οχι ρε συ,ουτε σε συνομωσιες ουτε σε αλλα τετοια εννοουμε οτι παιρνεις μερος και κυριως εναντιον του Βαγγελη.Πλακα κανουμε μια και πηρε τετοια τροπη το θεμα.ΝτεντΤΖΟ είπε:gvour φιλε μου ειναι η πρωτη φορα που κανω λογαριασμο στο ΝΟιζ δεν καταλαβαινω τι εννοειτε γενικα,οτι τι συνομοτω εναντιον του Βαγγελη ή του καθε Βαγγελη ή οτι ειμαι καποιος με πολλα προσωπα.ΔΕν ειμαι απλα παιζω και γω μουσικη και παρακολουθω το φορουμ σαν επισκεπτης πολυ καιρο.Απο κει και περα νομιζω θα ηταν καλο να σταματησει αυτην η συγχυση.
χαχαχαχαχgvour είπε:Απλα μοιαζεις πολυ με καποιον αλλο. ;D
Παρεξηγα λαιμαι.
με τη μπυρα στο αβαταρ. ;DAuditoryDriving είπε:Και τοτε, αφου το αλλοθι του Τζο αποδειχτηκε ακλονητο, οι υποψιες επεσαν στον πανουργο....
Χμμμμ, δεν ξέρω την ηλικία σου και αν το πρόλαβες αυτό. ;D ;D ;DΝτεντΤΖΟ είπε:ειμαι καποιος με πολλα προσωπα.
Γράφαμε ταυτόχρονα και εσύ με ρουφιάνευες βρε αλιήτη? ;Dμε τη μπυρα στο αβαταρ. ;D
gvour είπε:με τη μπυρα στο αβαταρ. ;D
...ο οποιος φυριζοντας αδιαφορα αμεσως προεβαλε ενα ψαγμενο ντοκυμαντερ για αντιπερισπασμο...Χμμμμ, δεν ξέρω την ηλικία σου και αν το πρόλαβες αυτό. ;D ;D ;D
Κανονικα ομως. :-*fusiongtr είπε:Γράφαμε ταυτόχρονα και εσύ με ρουφιάνευες βρε αλιήτη? ;D
Ετσι ειναι αυτος,φυρα. ;D ;D ;D ;D ;D...ο οποιος φυριζοντας
Αμα το ΣσσσφυριζειΣσσσ το Σσσσιγμα, ειναι πλεοναΣσσμοΣσσσ.... ;D ;D ;D ;Dgvour είπε:Ετσι ειναι αυτος,φυρα. ;D ;D ;D ;D ;D
Πολύ σωστό. Αυτό φυσικά είναι θέμα παιδείας, διάθεσης και moderation. Αν μια συζήτηση "πρέπει" να κρατηθεί σε σοβαρό επίπεδο υπάρχουν τρόποι να γίνει. Φυσικά κάποιοι θα δυσαρεστηθούν και κάποιοι θα χάσουν τη διασκέδασή τους. Παρόλαυτα λίγες συζητήσεις είναι τέτοιες που αξίζει να διασωθούν.X-minor είπε:-off topic-
Πολλοί δεν γράφουν ή γράφουν εντελώς διάσπαρτα γιατί πολύ απλά υπάρχει μια τάση να εκτροχιάζεται βιαίως η οποιαδήποτε συζήτηση με σαχλαμάρες παντός τύπου.
Η ένοια "χάνει" ή "κερδίζει" ένα φόρουμ είναι εξ ορισμού θολή. Το φόρουμ είναι ένα τρόπος κοινωνικοποίησης και χονδροειδούς ενημέρωσης. Αν κάποιος μουσικός θέλει πραγματικά να αποκομίσει κάποια γνώση για το οτιδήποτε τότε πρέπει να απευθυνθεί αλλού. Σε ωδεία, δασκάλους, μάστορες (για το diy) κλπ. Οπότε είτε γράψει ο Σεγκόβια (θεός συγχωρέστον) είτε όχι, μικρή διαφορά θα κάνει και αυτό διότι πάντα θα υπάρχουν οι κακεντρεχείς να τον αμφισβητήσουν και οι άλλοι που δε θα τον πιστεύουν. Οπότε για μένα το φόρουμ θέλει φίλτρο και καλή διάθεση*.Το κατά πόσον "χάνει" το forum και οι θαμώνες του από την έλλειψη χρήσιμων γραπτών από γνώστες μπορεί ο καθένας να το κρίνει όπως νομίζει.
Θα το σκεφτώ αν θα την δεχτώ.gvour είπε:ζηταω συγγνωμη απο τον OP,απο ολους τους υπολοιπους επισης.
για μόνος σου είσαι σχετικά καλός. Δεν είσαι αρκετά καλός. Και μένα οι φίλοι μου (άσχετοι με κιθάρα και γενικά με μουσικά όργανα) όταν με ακουν να παίζω μια ΛΑ+ στο dirty channel παθαίνουν πλάκα λες και είμαι ο Steve Vai.VangelisV είπε:Μαθαινω μονος μου, δεν εχω παει ποτε σε ωδειο ουτε σε δασκαλο. Πιστευω οτι ειμαι αρκετα καλος
Miltos23 είπε:Παντως ειναι υπεροχο θεμα για Παρασκευη...!
Επισης, αληθεια πιστυετε οτι θα βγει και θα πει "τρολαρω";
Ειναι σαν να πιστευετε οτι ο τσιπρας δεν θα βαλει αλλους φορους ή οτι δεν θα εχουμε εκλογες μεχρι το καλοκαιρι! ;D
Γιατι οχι βρε Μιλτο,ας μην το λογιζουμε ως τρολ.Miltos23 είπε:Επισης, αληθεια πιστυετε οτι θα βγει και θα πει "τρολαρω";