- Πόντοι
- 6
Φίλε μου πολυ καλή δουλειά αλλά ποιός είπε ότι για να πάρεις ένα καλό μπάσο πρέπει να δώσεις 3000 ευρό΄,και με 700 ευρό κάνεις πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου
Αλήθεια, ποιος το είπε και που;spbbassman είπε:Φίλε μου πολυ καλή δουλειά αλλά ποιός είπε ότι για να πάρεις ένα καλό μπάσο πρέπει να δώσεις 3000 ευρό΄,και με 700 ευρό κάνεις πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου
Λιγο στο ακυρο η απαντηση.spbbassman είπε:Φίλε μου πολυ καλή δουλειά αλλά ποιός είπε ότι για να πάρεις ένα καλό μπάσο πρέπει να δώσεις 3000 ευρό΄,και με 700 ευρό κάνεις πολύ καλή δουλειά κατά τη γνώμη μου
Μπα φιλε οχι, οι noizαδες θα σε διαφωτισουν καλυτερα επι του θεματος. Εχει αναφερθει το θεμα παντως νομιζω, κανε ενα search στο φορουμ μπορει να βρεις τιποταspbbassman είπε:Από το dv247 έχει πάρει κανένας γνωστός σου;μην παραγκείλω και φάμε καμία ήττα και δεν μου τα στείλουν τα πράματα;
Καμια απαντηση επι τουτου? Ο τυπας στο στουντιο μου ειπε οτι αφου οταν κλεινεις εντελως το tone knob εξαφανιζεται και ο θορυβος, κατι παιζει με το μπασο. Αλλα τι?Εχω ενα θεματακι παρολαυτα, το συνδεσα με μια πεταλιερα zoom b2.1u που εχω και στα καναλια με emulator distortion πεταλιων ειχα απειρο θορυβο που ως δια μαγειας εξαφανιζοταν οταν εκλεινα εντελως το tone knob. Δεν ειναι θεμα γειωσης ή καποιας παρεμβολης οπως pc, τα ιδια εκανε και στο studio. Τι μπορει να φταιει??
Και η κουτσή Μαρία έχει πάρειspbbassman είπε:Από το dv247 έχει πάρει κανένας γνωστός σου;μην παραγκείλω και φάμε καμία ήττα και δεν μου τα στείλουν τα πράματα;
Για το tone αν και δε ξέρω να σου απαντήσω 100% γενικά όταν ανοιγεις τέρμα τα πρίμα πάντα βγαίνει θόρυβος. Φαντάζομαι σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο πετάλι το πρόβλημα εντείνεται σημαντικά.Καμια απαντηση επι τουτου? Ο τυπας στο στουντιο μου ειπε οτι αφου οταν κλεινεις εντελως το tone knob εξαφανιζεται και ο θορυβος, κατι παιζει με το μπασο. Αλλα τι?
Λείπουν και οι επίσημοι thunderbird fans να σου μιλήσουν με όλα τα καλά λόγια που θεςΚαλησπέρα παιδιά. Έχει παίξει κανείς με αυτό: EPIPHONE THUNDERBIRD PRO-IV NA.
Αξίζει να το πάρει κανείς;