Tthawth είπε:
Καλόπαιχτο, καλόπαιχτο! Να γλύφεις τα δάχτυλα σου ειναι το G&Lάκι. Και οχι τις ...πένες.
Ευχαριστώωω!!!
Αλλά και τις πένες τις γουστάρω! 8)
καλα εκανες και το κανεσ αταστο σουπερ και τα κλιπακια αυτο που παρατηρω σαν αδαης του αταστου στο δικο μου ειναι :
1)στην αρχη δεν μου αρεσανε flat χορδες αλλα μετα απο κανενα μηνα δεν ηθελα να τις αλλαξω.(τα slides ειναι πιο ευκολα και ο ηχος ειναι τρομερο mellow)
2) αυτο που εκανες ειναι αξιο θαυμασμου και πολυ λιγοι θα σου πουν μπραβο εγω σου λεω ενα πολυ μεγαλο Μ Π Ρ Α Β Ο
3) αν και δεν ειμαι σιγουρος για να αποφυγεις το προβλημα με το ξυλοστοκο στα ταστα μπρουσεσ να παρεισ λεπτα φυλα ξυλου και να τα εβαζες μεσα να τα εκοβες και μετα να ετριβες την ταστιερα.
4) το μανικι θα μου αρεσε ολο βαμενο σε αυτο το χρωμα το vintage οσο παει και προρτοκαλιζει (αφτο γραφει στο birdseye maple τρελα) γουστο δικο μου
5) το αταστο οσο φενετε ευκολο τοσο δυσκολο ειναι αλλα ειναι το πραγματικο μπασσο που μπορεις να ζωγραφισεις..
6) μερικοι απογοητευονται το δικο μου παντως το αταστο δεν το πουλαω με τιποτα..
Το δικο μου ηταν ετοιμο και αμαρκαριστο
Κατ'αρχήν σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλτατε!
Όσο για τα υπόλοιπα... Λοιπόν, οι flats δεν μου άρεσαν ποτέ να σου πώ την αλήθεια. Είναι όντως smooth αλλά γενικά έχω συνηθίσει μια ζωή με σχετικά βαριές rounds και έχω καλύτερο grip και ακρίβεια με rounds παρά με flats. Με ξενίζουν γενικώς...
Το θέμα με τα φιλέτα ξύλου το σκέφτηκα, αλλά το μπάσσο αποφάσισα να το κάνω άταστο εντελώς "στο φτερό" και δεν ήθελα να ξοδέψω παραπάνω χρήματα και να ψάχνω για veneers, οπότε χρησιμοποίησα ότι απλότερο μπορούσα. Βέβαια τώρα θα αναγκαστώ να ψάξω για ένα άλλο project αλλά τέλος πάντων! ;D Πραγματικά όμως δεν γνωρίζω αν θα ήταν σταθερότερο και με τα φιλέτα.
Το tint στο μανίκι προσπάθησα αρχικά να το κάνω όπως λες, αλλά όταν άρχισε να σκουραίνει μου άρεσε και πέρασα κι ένα χεράκι παραπάνω! Από κοντά πάντως είναι κάπως πιο πορτοκαλί απ'όσο φαίνεται στις φωτογραφίες.
Γενικά να σου πώ την αλήθεια δεν τρελαίνομαι για το άταστο, απλά μ'αρέσει σε φάσεις, κι επειδή το G&L δεν το πολυχρησιμοποιούσα ούτως ή άλλως αποφάσισα να το μετατρέψω. Το απίστευτο είναι πως βρήκα τον ήχο να βελτιώθηκε με την αλλαγή, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Ποιός ξέρει...
Το αμαρκάριστο να σου πώ την αλήθεια δεν το πολυήθελα γιατί οι γραμμές με βοηθούν πολύ στο να ρυθμίσω σωστά το intonation, οπότε και τις άφησα.
Το δικό σου αλήθεια ποιό είναι? Πόσταρε και καμιά φωτογραφία ντε!