- Πόντοι
- 36
@Anonimos
Και όλα αυτά βοηθούν που ακριβώς;
Στον ΟΤΕ δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ διαφορά στις τιμές. Επειδή κατέχει ακόμα το 50%+1 της αγοράς, θεωρείται μονοπώλιο και υπόκειται στον αυστηρό (και καθόλου προσαρμοσμένο με τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες ) έλεγχο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών.Superfunk είπε:γενικα οπουδηποτε στον κοσμο ιδιωτικοποιηθει μια ΔΕΚΟ οι τιμες πεφτουν (δειτε ας πουμε τις τιμες του ΟΤΕ/COSMOTE πριν και μετα)
Εγω παντως στην COSMOTE πληρωνω το 50% αυτων που πληρωνα οταν ηταν κρατικη,για ΟΤΕ δεν ξερω την εχω κανει εδω και καιρο....manos_m είπε:Στον ΟΤΕ δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ διαφορά στις τιμές. Επειδή κατέχει ακόμα το 50%+1 της αγοράς, θεωρείται μονοπώλιο και υπόκειται στον αυστηρό (και καθόλου προσαρμοσμένο με τις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες ) έλεγχο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών.
Just to set the record straight...
Η Cosmote δεν κατέχει το 50% της αγοράς (κάπου στο 46% είναι νομίζω) και μπορεί να προσαρμόζει τις τιμές όπως θέλει.Superfunk είπε:Εγω παντως στην COSMOTE πληρωνω το 50% αυτων που πληρωνα οταν ηταν κρατικη,για ΟΤΕ δεν ξερω την εχω κανει εδω και καιρο....
Κοίτα... να στο πω αλλιώς.theoctapus είπε:@Anonimos
Τις οποίες όμως ο κόσμος υποστήριξε σθεναρά και συνεχίζει σα να μην καταλαβαίνει τίποτα...Anonimos είπε:Η τρέχουσα κατάσταση, δεν είναι έδαφος για τις γνωστές παλινωδίες της μεταπολίτευσης, οι οποίες είναι κατ' εξοχήν υπεύθυνες για το σημερινό χάλι.
Εγω δεν εχω δει ουτε αντρα.thanasisk είπε:Με τι προσοντα;
Να πω και το σεξιστικο μου; Στον τομεα που δραστηριοποιουμε, στην Ελλαδα (εξωτερικο αλλη συζητηση) δεν εχω δει ακομα γυναικα να "βγαζει" τα λεφτα της.
οχι κατ'εξοχην,οι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ υπευθυνες ειναι.Η τρέχουσα κατάσταση, δεν είναι έδαφος για τις γνωστές παλινωδίες της μεταπολίτευσης, οι οποίες είναι κατ' εξοχήν υπεύθυνες για το σημερινό χάλι.
Το πανεπιστήμιο και το σχολείο είναι 1 κομμάτι της γνώσης. Βασικό μεν, αλλά ένα. Για μένα το πανεπιστήριο ήταν το εφαλτήριο. Χιλιάδες πράγματα τα έμαθα μόνος μου πάνω στο αντικείμενό μου.Superfunk είπε:Λύπηρη η αληθεια αλλα ποναει,η ποιοτητα του εγχωριου ανθρωπινου δυναμικου (σε ολα τα επιπεδα) ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ (και πως να μην ειναι με τετοια πανεπιστημια και σχολεια).
Και τα ..700 ΠΟΛΛΑ ειναι στη συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων... :-\
για τους σημερινους φοιτητες ειναι απλα το εφαλτηριο ωστε να γινουν επαγγελματιες διαδηλωτες.....μονο αυτο μαθαινουν (τις 3 ημερες του χρονου που δεν ειναι υπο καταληψη ... ;D)Για μένα το πανεπιστήριο ήταν το εφαλτήριο
ακριβως,για αυτο και πρεπει να λειτουργησει πατερναλιστικα ,τουλαχιστον στην αρχη (δηλ.τα πρωτα 100 χρονια... ;D) μεχρι να αποαφρικανοποιηθει η χωρα....Οπότε αν το εγχώριο σύστημα δεν λειτουργήσει με τους κανόνες, όσες ιδιωτικοποιήσεις και αν γίνουνε θα είναι μια τρύπα στο νερό..
Καταραμένες ΔΑΠ και ΠΑΣΠ...Superfunk είπε:για τους σημερινους φοιτητες ειναι απλα το εφαλτηριο ωστε να γινουν επαγγελματιες διαδηλωτες.....μονο αυτο μαθαινουν (τις 3 ημερες του χρονου που δεν ειναι υπο καταληψη ... ;D)
Σε τι τομεα μιλαμε; Εγω μιλαω για καθαρα τεχνικο τομεα, οπου η ασχετοσυνη και η κουλαμαρα πηγαινε συννεφο (δεν ηταν προνομιο μονο των γυναικων αλλα ουτε μια ρε παιδι μουSuperfunk είπε:Εγω δεν εχω δει ουτε αντρα.
Λύπηρη η αληθεια αλλα ποναει,η ποιοτητα του εγχωριου ανθρωπινου δυναμικου (σε ολα τα επιπεδα) ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ (και πως να μην ειναι με τετοια πανεπιστημια και σχολεια).
Και τα ..700 ΠΟΛΛΑ ειναι στη συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων... :-\
Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο,για αυτο αλλωστε σε σοβαρες επιχειρησεις απλα δεν υπαρχουν μισθοι των 700 ευρω.τα 700 ευρω ειναι απλως για φαπες. Με 700 ευρω μισθο (η και 1000 η και 1200) και ΜΗΔΑΜΙΝΗ επενδυση στον εργαζομενο, χανει ο εργοδοτης γιατι αν ο εργαζομενος ειναι καλος θα την κανει αργα η γρηγορα για καλυτερα, αλλιως εχεις ξεμεινει με τη μπαχατελα.
Αυτο δεν ειναι παιδεια,ειναι υπερβολη,ετσι κι αλλοιως απο τη μια μπαινουν και απο την αλλη βγαινουν...απο το ολοκληρωμα θα σωθεις?στο πρώτο έτος είδε με έκπληξη και απορία να τους διδάσκουν επίλυση τριωνύμου όταν στις πανελλήνιες δίναμε ολοκληρώματα....Για να μην ξεχνιόμαστε, έτσι?
Σοβαρά(χωρις ειρωνία);εμένα η δικια μου συνέχεια βρίσκει δουλειες σε φάση να διαλέγει.Τωρα δουλεύει part time σε promotion με 65 e 5ωρο.Το εψαξε και το κυνυγησε ομως...Και γενικά πάντως οσο αφορα την ανεργια ειναι πιο ευκολα τα πράγματα κατ εμε στις γυναικες.Καφετέριες,baby sitting,promotions κτλ.Μιλάω για νέες ηλικιες.JPM είπε:...θα συμφωνήσω σ'ένα βαθμό μαζί σου,αλλά δεν αποτελεί το σύνολο.
ξέρω ανθρώπους (ειδικά γυναίκες)που ψάχνουν μία ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δουλειά και δεν βρίσκουν.
καλα τα περι του ασφαλιστικου αστα....(μπροστα στο προβλημα αυτο το δημοσιο χρεος/ελειμα ειναι απλα ΑΝΕΚΔΟΤΑ)......εχει να γινει......Τα παραπάνω τροφη για σκέψη
Σαφέστατα δεν είναι μαύρα χάλια. Το μεγάλο αγκάθι είναι τα (τραγικά λίγα)χρήματα που πάνε στην έρευνα. Πέραν αυτού κάθε άλλο παρά χαμηλό είναι το επίπεδο, τουλάχιστον στα μεγάλα πανεπιστήμια της χώρας.theoctapus είπε:Μάγκες, αν και ξεφεύγουμε κάπως, τα ελληνικά πανεπιστήμια δεν είναι τόσο μαυρα χάλια όπως μερικοί θέλουν να πιστεύουν. Υπάρχουν σχολές με αξιόλογους καθηγητές, με μαθήματα επιπέδου, με φοιτητές επιπέδου από όπου βγαίνουν επιστήμονες (αν θέλουν βέβαια). Και ναι, υπάρχουν μερικοί που βγαίνουν έξω να σπουδάσουν γιατί πολύ απλά δεν μπορούν εδώ, δεν το 'χουν βρε αδερφέ.
Είναι σαφώς πολιτικό το thread, εγώ θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση που προκύπτει από προσωπική εμπειρία.Δεν εχω γράψει ακομα τη γνώμη μου γιατι προσωπικα πιστευω οτι ολα τα κοινωνικα-οικονομικα προβληματα ειναι πολιτικα με την ευρεια εννοια της λέξης.
νομιζω οτι τα ειπες ΟΛΑ φιλε μου (και μπραβο σου που βγαινεις και τα λες)suhrgr είπε:Εξαιρετικές απόψεις οι περισσότερες, δεν θέλω να κουράσω γράφοντας ένα σεντόνι, απλά θα βάλω και εγώ ένα ''λιθαράκι'' στη συζήτηση. Έχω δική μου επιχείρηση(μικρή) και δε θα ήθελα να επεκταθώ στο ΠΟΣΟ με ληστεύει το κράτος και πόσο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΕΣ και υπέρ των εργαζομένων και μόνο αυτών είναι οι συνθήκες, απλά θα παραθέσω το εξής:
Εάν φτιάξω ένα γραφειάκι με μάρμαρα,φυτά,συντριβάνια κτλ. και μία κάρτα με 5 τίτλους αγγλικούς και πω 700,00 το μήνα, θα μου έρθουν 100.
Αν βάλω αγγελία για την παραγωγή και να δουλέψει κάποιος και 12 ώρες τη μέρα(έχει δουλειά) με κούραση φυσικά και μαυρίλα, και να πληρωθεί ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΟΛΕΣ τις υπερωρίες του δεν έρχεται κανείς !
Έχω 4 Έλληνες και 1 Γεωργιανό σε αυτό το τμήμα. ΜΟΝΟ ο Γεωργιανός κάθεται κάθε μέρα και φυσικά παίρνει λεφτά.
Λέμε, λέμε όλοι πολλά και εδώ και παντού. Αυτοκριτική πόσοι κάνουν σε αυτή τη χώρα ?
Φταίνε οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι μασόνοι, οι Γερμανοί...ΟΛΟΙ ! Εκτός από εμάς....
.....κάτι δεν πάει σωστά....