- Πόντοι
- 2,368
Πλακα μου κανεις,δουλευω 30 χρονια και ΠΟΤΕ μου δεν εχω δει τετοιες καταστασεις σε σοβαρες επιχειρησεις (και υπαρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ σοβαρες επιχειρησεις στη χωρα μας και ας ωριονται οι...ποιητες...),και αν θελεις και την προσωπικη μου μαρτυρια οταν αρρωστησε σοβαροτατα συγγενικο μου προσωπο που δουλευε σε "κακια" πολυεθνικη...η πολυεθνικη (και οχι το κρατος) το εστειλε στην Αμερικη (πληρωνωντας 200.000 ευρω σε νοσοκομειακα εξοδα) για να σωθει (και σωθηκε...) (αυτο βεβαια δε σημαινει οτι οι μεγαλες εταιριες ειναι αγγελοι,αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και ολες δαιμονες....απλα δουλευουν για το ΙΔΙΟ πραγμα που δουλευεις και εσυ & εγω και ολοι...για το ΚΕΡΔΟΣ,ετσι ειναι το συστημα που ζουμε,τι να κανουμε...για τους διαφωνουντες ειπαμε υπαρχει και η Β.Κορεα,μια και ουτε η ΚΙΝΑ δουλευει ετσι πια...)Περιγράφεις μια εικόνα που ισχύει σίγουρα κατά πολύ μεγάλο ποσοστό αλλά βλέπεις το δάσος και χάνεις το δέντρο μέσα στο άκρως πολιτικό και τυφλό σου κείμενο που σου έχουν μάθει να επαναλαμβάνεις σαν ποιηματάκι!
Αλλα για ΑΚΟΜΑ μια φορα...εστω ας αποδεχτουμε οτι η εργασιακη αυτη κολαση υπαρχει ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ προτεινουν οι ποιητες ως εναλλακτικη δεν εχω καταλαβει ακομα.
Αν πεσει στο τραπεζι μια ΒΙΩΣΙΜΗ ,ρεαλιστικη και λογικη εναλλακτικη προταση που θα φερει αναπτυξη χωρις...επενδυσεις...
![Eek! :o :o](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f631.png)
Προσωπικα αν ημουν επιχειρηματιας αυτη τη στιγμη δεν θα εκανα τη ΧΑΡΗ στους Ελληνες να επενδυσω στην Ελλαδα μια και το να επιτυχω ενα ROI 6% (το οποιο θα το επαιρνα στα ΣΙΓΟΥΡΑ καθημενος στην καρεκλα μου ,κανοντας ΤΙΠΟΤΑ και επενδυοντας αναιμακτα σε cds covered ΕΛΛΗΝΙΚΑ ομολογα του δημοσιου) επενδυοντας σε μια χωρα υψηλου κινδυνου οπως η Ελλαδα θα ηταν απλως ..ρομαντικος εξπρεσιονισμος ... ;D (με αλλα λογια μονο ενας τρελλος θα το εκανε)
Καλο ειναι να λεμε το...ΠΟΙΗΜΑ που μας μαθανε απο..παιδια ,αλλα ακομα καλυτερα ειναι να αποκτησουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ για να καταλαβαινουμε ποτε μιλαμε σοβαρα και ποτε κοροϊδευουμε τους εαυτους μας.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: