- Πόντοι
- 1,848
Σε μένα το λες βρε? Σε βινύλιο το έχω!Όλος ο δίσκος σπέρνει ασούμε.
Αφού του μοιαζω κιόλας ???
Με μπουκλες πιο πολυ στη Μεταξά θα φέρνει ?Άσε μούσι να σου πω αν του μοιάζεις.
Εμένα αν με γνώριζε θα μου έλεγε "ο Θεός με φώτισε και δεν έκανα παιδιά..."Αν με γνώριζε και με έβλεπε να παίζω θα μου τα άφηνε όλα. Θα μου έλεγε, είσαι ο γιος που θα ήθελα να έχω ?
Δεν νομίζω. Θα ήταν υπερήφανος.Εμένα αν με γνώριζε θα μου έλεγε "ο Θεός με φώτισε και δεν έκανα παιδιά..."
Δεν είναι μόνο η εμφάνιση.
Τον Billy Gibbons θα κληρονομήσει έτσι που τον έκανες.
Ότι κληρονομεί κανείς καλό είναι, αρκεί να μην πληρώσει φόρο κληρονομιάς?Τον Billy Gibbons θα κληρονομήσει έτσι που τον έκανες.
Μπύρες να πιούμε (να πιείτε δηλαδή, εγώ ούτε να τις μυρίσω). Το να εκτελέσουμε κάποια κομμάτια του χλωμό το βλέπω, δεν είναι και ότι ευκολότερο χωρίς προγραμματισμό ή το MIDI σύστημα που έχει φτιάξει για να παίζει real time ότι του κατέβαινε. Και το σύστημα αυτό δηλαδή να είχαμε, σιγά μην βγάζαμε άκρη.να οργανώσουμε μια βραδιά για τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, να πιούμε μπύρες και παράλληλα να προβάλλουμε φωτογραφικό και άλλο υλικό και να εκτελέσουμε και κάποια κομμάτια του για να τον τιμήσουμε.
Διασκευές θα κάνουμε.Μπύρες να πιούμε (να πιείτε δηλαδή, εγώ ούτε να τις μυρίσω). Το να εκτελέσουμε κάποια κομμάτια του χλωμό το βλέπω, δεν είναι και ότι ευκολότερο χωρίς προγραμματισμό ή το MIDI σύστημα που έχει φτιάξει για να παίζει real time ότι του κατέβαινε. Και το σύστημα αυτό δηλαδή να είχαμε, σιγά μην βγάζαμε άκρη.
Αν θες πάντως να εκτελέσουμε με την κυριολεκτική έννοια κάποια κομμάτια του, no problemo. Το μόνο εύκολο.?
Καλά...Ας αρχίσουμε με κάνα CD που είναι εύκολο και μετά βλέπουμε...?Διασκευές θα κάνουμε.
Αν ισχύει αυτό (που το ξέρεις, επι τη ευκαιρίαΔεν υπάρχει, δυστυχώς. Ο μακαρίτης τα είχε γράψει στ'αρ......του.